493

Анонимен

преди 4 години

Ама верно бе! Че маската на др Борисов е обратно! -:) Смех в залата братче! Няма ли кой да го светне как се слага? Пък и да има,той "акъл" не приема от никого! Има си го в "изобилие"! -:) Леле леле....

492

Борчо, . . .

преди 4 години

Парите излетяха за хамерика за никому ненужните фърчила. Сега аз да те питам: кон боб яде ли ?

491

Анонимен

преди 4 години

абе много подозрително е това голямо приятелство точно с Турция. в България всичко "хубаво" е подозрително. мисля, че нещо друго се крие зад големия достлук на пожарникара.

490

кан4о

преди 4 години

Важното е,че летим.едни надолу,а ние нагоре!До Велик ден,бая българи ще сме горе!Спасителя ще ни чака!

489

Дедо поп

преди 4 години

Сега докара ония тарифи ф16 да го вдигнат

488

Анонимен

преди 4 години

Добро утро г-н приемиер! Така става като слагаш други да решават вместо да действаш! А сега попитай как преди 89 са се справяли с кризи в БГ и ако можеш нещо да направиш го направи! Иначе до два месеца ще се учидиш какво ще се случи тук с това грандиозно наше състояние!Да вземат умните глави да направят един анализ че да се придобие реална представа по какъв път сме тръгнали с липстата на желание за лечение и координация с практиката на вече овладелите ситуацията!

487

Продан

преди 4 години

Бате Бойко майната им на промишленост, селско стопанство, туризъм!!!!Недей да се притесняваш за мижавите осигоровки на матряла!!!!Пази си нервите и силите за големите дела!!!!.Имам страхотен план който мисля че ще проработи !!!!В този план ти пак ще играеш главната роля не се притеснявай понеже няма по голям спец. от тебе!!!!.....Бате Бойко давай до като е време да я продаваме тази оглозгана държава от разни некадърници и ние българите начело с ТЕБ да навлезем мощно в охранителният бизнес!!!

486

Анонимен

преди 4 години

Слави Трифонов 7/8 каза от 01.04. депутатите вдигат заплати с 300лв на месец,Вярно ли е Барселона?

485

Анонимен

преди 4 години

А Путин пусна руснаците в отпуск една седмица, платена от държавния бюджет.Четет новини -на английски и руски ги четете. За да знаете какво става наистина по света.

484

Анонимен

преди 4 години

Предлагам на държавните и общински чиновници, които са много благодарни на предоставената им възможност за висене вкъщи , при което си взимат заплатите, да постоят месец в положението на закатанения частник-без доходи, но с трупащи се задължения. Защото не отпадат нито задълженията по заеми, нито лихвите, нито осигуровките,нито наемите и т.н.Тогава,след месец стоене на гладно ще си говорим пак.Трудещите си като платен писач под статии,с възхвала сна управляващите не ги броим също.Те захлебват.

483

БДЖ София

преди 4 години

Тези от ГЕРБ се събудиха,тя Б-я никога не е била добре,имаш пенсич от 300лв и заплата от 620лв.Мизерия на МИЗЕРИЯТА,Бежанците от Афганистан не желаят да минат транзит през територията.НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ-поговорка Българска.Без Руските пазари които имаше държавата и икономика изнасяше за Русия зеленцуци,плодове,месо и т.н.Сега внасяме пистициди от всякъде ***,Вокай ЕВРОПА и яж внос.

482

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, че е така. Нима някой разумен човек очаква друго при това разбиване на дребния и среден бизнес? Защо се затвориха повече заведения? Беше не излишно, а направо вредно.Никой нямаше да обслужва по маси. Хората щяха да си продават храна за вкъщи, но не-трябваше да се закатанят! Да има за монопола. Монополът обаче сам ще се изяде. Защото всичко това ще свърши един ден и България ще я напуснат още повече хора,останали без препитание тук.И да трият коментара ми-това няма да промени нищо.

481

Анонимен

преди 4 години

Поредната тъпотия на Тиквун-чо. Защо да ги претоварват, като за ТИР е достатъчна смяна на влекача, без да се пипа съдържанието на ремаркето? Другата мярка е - на платформа на границата и с влакчето до другата граница. Тамън ще спести и от конвоирането /което, така или иначе, се прави само на думи.

480

Аз

преди 4 години

Вече се усеща назряващо недоволство срещу управляващите.Един месец е много и хората,ще бъдат по улиците.И това правителство няма да си изкара мандата.

479

Munchen_DE

преди 4 години

До ДанъкоплатецТочно. На тези държавни служители и нищо не правещи чиновници, нека на тях да им кажем #stayhome или там каквото беше. Като попитат за хляб, отново #stayhome докато им дойде акъла!

478

d0 511

преди 4 години

а нали се сещаш, че същите тези бюджетни не плащат осигурожки. Ние им ги плащаме....

477

Malian

преди 4 години

Г-н Борисов артериите,които имаш в предвид хранят само стомаха и отходните части т.е. ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.

476

seira

преди 4 години

УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ - ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!НАРОДЕ!!!!!

475

Анонимен

преди 4 години

Тая шайка няма шанс. Ние сме много повече от тях, само "като юмрук да сме"

474

asd

преди 4 години

До АнонименАко не бяха взели мерки и то сред първите, сега същите като тебе щяхде да викате, че ни е затрил и да си подава оставката. Като се знае каква е опозицията в България бяха длъжни да наложат максималните мерки и то рано, за да няма провокации и политиканстване. Освен това са сложили щаб и експертен съвет и казват, че слушат тях какви мерки са необходими. Така че са си вързали гащите.