513

Анонимен

преди 4 години

Пари пари пари няма няма и самолети блок от вибринан цемент съшо няма оставете власта няма пари за крадене много скоро и субсиди от европа няма да има "Ами сега"

512

Solar Power

преди 4 години

До Анонимен 543: "В Курската дъга през ВСВ СССР е жертвал цяла Армия но е спечелил битката!" - Може да започне като жертва администрацията например ;) Нали сме електронно правителство вече за какво ние ?!

511

Solar Power

преди 4 години

За нито един от тези, но ще отида и ще си пусна гласа неодобрявам. Няма да ида за риба. Винаги съм гласувал.

510

Анонимен

преди 4 години

Едно питане към всички, ако сега има избори за кой ще гласувате ?

509

Маргинал

преди 4 години

Държавата се интересува само от определени групи хора и ако не си от тях не и пука!Ти обаче си внасял осигуровки и сега разбираш, че това не означава нищо

508

Анонимен

преди 4 години

Котато не криза човек внася осигуровки и се надява да му помогнат при криза!НО като стана така и ГОРАНОВ каза помагаме на тия за ония МАРГИНАЛИ НЯМА

507

Анонимен

преди 4 години

Няма осигуровки а също и капацитета на ВМА и Прирогов е изчерпан!Така, че от тук на сетне плащал не плащал осигоровки всеки се спасява сам

506

Маргинал

преди 4 години

Хората кото не се виждат част от плана за спасяване какво да правим да продължим ли да внасяме в Бюджета залудо осигуровки!

505

Анонимен

преди 4 години

Когато започна всичко това Бойко каза не може да затваряме граници и да спираме полети!Днес много държави затвориха граници и спряха полети и ние го отнесохме заради тях !Не го направи защото Туризма щеше да загуби много пари а сега не само Туризма губи!Истинския Генерал жертва части от армията за да не изгуби Войната, но той не е никакъв генерал.В Курската дъга през ВСВ СССР е жертвал цяла Армия но е спечелил битката!

504

Пак съм аз Продан

преди 4 години

Бате Бойко настоявам да ми отговориш и да ми дадеш оценка на планът който съставих за излизане от кризита!!!!Времето ни притиска и планът не търпи отлагане....час по скоро трябва да се върнем към прабългарските си корени.....българинът е роден за Войн рекитьор а не за бизнесмен или работник...няма какво да мислиш за осигуровки и туризъм а ще охраняваме европейские *** от *** от мала Азия...смятай къв рекет ще падна кви милиарди ще праим ....няма да падаме по долу от дедите ни....

503

Анонимен

преди 4 години

Тука има расизам и нетолерантност!Не може да се подпомагат хора които са вземали до вчера заплата а останалите да ги наричат МаргиналиМного от тая група също са работели и са плащали осигоровки, но в един ммент по независещи от тях причини са пратени на борсата след няколко месеца там отпадат и стават Маргинали!Схемата трябва да работи по същия начин и сега като няма работа на борсата и след нея стават Маргинали .Да си намерят работа докато са на борсата както на мене ми викаха като бях там.

502

Маргинал

преди 4 години

Бойко, Ну Погади!След като министър Горанов оприличи голяма група от хора с думата Маргинали как искаш да си внасят хората осигуровки!Верно има такива които са Маргинали ама да кажеш, че към тях спадат и самоосигоряващите се!

501

той

преди 4 години

Май не само бюджета лети надолу . . .

500

Емо

преди 4 години

Борисов,качвай се на баба си на хвърчилото и дим да те няма!Вземи и Герб,с теб,той от другия месец ще е ненужен и опасен,като короната!

499

Дебел депутат

преди 4 години

Сега е моментът да се купи 240 майбаха на народните любимци,да могат да си джиткат по пътищата.

498

sorry

преди 4 години

Надявам се медиите да бъдат включени в мерките на правителството", казва Домусчиев в интервю за вестник 24 часа".Браво,че браво,оздравелия показва мислене-по старому!Как не се наядохте ей!Тези дето нямаме фабрики,заводи,медии,какво да чакаме от правителството?Хубавото е,че ние нищо не чакаме,а вие вече сте в очакване!Не се притеснявайте,очакваното ще се случи!

497

Solar Power

преди 4 години

Забравих Наредба 19 по един данъчен във всеки търговски обект :) Тъкмо и безработицата ще стане 0 :)

496

Solar Power

преди 4 години

Горанов забравих .... преди наредба 20 пусни наредба 18А всеки да смени отново касовия апарата и при продажба да ти праща мейл :).... че сте го забравили това....

495

Solar Power

преди 4 години

Горанов не ги слушай ! Пускай Наредба 20 за 100% данък и 100% ДДС и ще напълниш хазната :)Кво те бърка ти на ходиш на почивки а и жена ти също не прави резервации....

494

ЗАКРИВАЙ

преди 4 години

Човека в прав текст ви казва, че парите ще отидат за спасяване на туризма!А кой държи туризма в БГ? Ами 99% мутри застроили хубавата ни природа с препрани откраднати държавни пари, върху открадната (заменена?!) държавна земя.Туризма колко данъци е внесъл? Всички там работят уж на мининални заплати на по 4 часов работен ден. Такова масово укриване на данъци няма в никой друг отрасъл.По-голяма наглост от това здраве му кажи.