72

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ТонкатаСлед още седмица-две, когато генерал Годжи няма да може да крие стотиците заболели, ще разбереш какво правим !

71

Коронката

преди 4 години

Идвам ша ва згaза да знaите!

70

Анонимен

преди 4 години

По 10% на ден. Експоненциално... Не се заблуждавайте, че нещата ще останат такива. 10% на 1000 са 100, а на 10 000 -1000 бр. Всички държави така се движат. На 50 000 са 5000. Спазвайте мерките и не слушайте глупости!Колко *** трябва да си, за да нацъкаш минуси на това твърдение?! Има май доста, на които карантината не се отразява добре!

69

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм че 70-80% от заразените са шведи. Ама това няма как да го разберем. Питай ги за възраст, пол... само не от коя мала са предимно

68

Някой си

преди 4 години

От тая новина разбрах,че в област Ямбол живеят най-здравите българи. Сигурно Динко и бандатата му са заплашили вируса да не идва насам.

67

Тонката

преди 4 години

Според Червената Галъп в момента рейтинга на Бойко отиде до небесата.:):):)А пък този на Мутафчийски още по-нагоре:):):)Ко праим другаре?:):):):)

66

Анонимен

преди 4 години

Съветвам да не гледате националните телевизии. Полза няма.

65

Анонимен

преди 4 години

ДНЕСКА 1УТРЕ 22ВДРУГИДЕН 2СЛЕД ВДРУГИДЕН 20МАТЕМАТИКАТА ТОЯ НОМЕР НЕ ГО ТЪРПИ И МУ ВИКА "ГРЕШКА" МУТАФЧИЙСКИ...

64

аз-ът

преди 4 години

това къде Борисов си топли г*за ВЪОБЩЕ не ме интересува. Интересува ме - вярно ли е, че 80% (бяха казали 70 преди това) трябва да го преболедуват, за да си отиде вируса. *** ВЪПРОС, НА КОЙТО НИКОЙ НЕ ДАВА ОТГОВОР, ВЯРНО ЛИ Е ИЛИ НЕ Е? Защото ако е вярно - с тази карантина - ще го изкараме до Нова Година! Пляскачите по терасите, които и без туй са безработни, може да са ОК с това, но останалите не сме. Да , ще сме живи - но безработни и на улицата !

63

Анонимен

преди 4 години

Още 22 болни с коронавирус, случаите у нас станаха 242....ДА НЕ СА КЪМ 2420....АБЕ МУТАФЧИЙСКИ ПИСНА МИ ДА ИЗПУСКАШ НУЛАТА

62

До 123

преди 4 години

То ако кажат истината не магазините ами и зелените площи ще опасат---както е сега е най лесно като получиш пневмония и разбираш ,че те е барнала коронката ,а защо не казват какво ще правят с неосигурените...

61

НЕ СЕ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ

преди 4 години

В България не се правят достатъчно тестове. Вадят по 20 заразени на ден, което е нищо.Един заразен може за минути да зарази десетки други. Те от своя страна още по толкова ... Нали разбирате, че няма как заразените да са всеки ден по 20-ина човека. Щабътна Годжи прикрива или по-скоро замазва истината.Слушайте учените глави от другия щаб.Генерал Годжи изпълнява политическа поръчка на Бойко, докато другите са учени и говорят от научна гледна точка. Те не се влияят от политиката.

60

До 78

преди 4 години

Ама жена ти колко други е срещала.. Ей така се разпространява заразата..

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо Киро Брейка ето заради такива неграмотни безмозъщни безотговорни безсъвестни роми като теб които не осъзнават с празните си глави ще болеста коронавирус е опасна болест и си мислят ще са над закона и не го спазват страдаме ние нормалните българиТи мислиш, че ще се трогне, че обикновените българи страдат? По-добре да им обяснят, че римляните трудно ще го преживеят. От трима починали двама са техни представители. Те на 6 вече пушат.

58

Анонимен

преди 4 години

Баси математиката. Аз последните седмици само жената съм срещал, как ше заразя 80 човека?

57

Анонимен

преди 4 години

Ейййй, тия "шведи"не се заразязяват лесно, боята ги предпазва...като ***!

56

Анонимен

преди 4 години

до 69 Вие няма да умрете от короната, а от страх ще умрете, мишкиии! Чичо ви Киро колкото и да ви го набива и *** тиквиии, няма да го разберете!

55

въййй

преди 4 години

До Анонимен 73Страшен математик си!

54

Анонимен

преди 4 години

Да ви питам, като ви кажат, че в Пловдив има 2000 болни какво ще промвни това?! Най-много да ви набият тотална карантина, която реално всеки от нас може и сам да си спазва!

53

Анонимен

преди 4 години

Тревожно е в София. При средно 1 заразен заразява 80 нови за 1 месец показва, че в София са вече 15-16 хиляди заразени, а след 1 месец до май месец още 800 хиляди заразени или почти цяла София.