52

Анонимен

преди 4 години

Редно си е БСП да състави представи свои АЛТЕРНАТИВНИ:1 Правителствен кабинет,2 Щаб по по борба с корона вирусите и3 Медицински Съвет за клик-клик реагиранеСпрямо плавителснвените ограничения, финансовоикономическите мерки на Правителството; неадекватните маЩабни и бъзСъветни съвети на официозния Съвет за съветваните Правителството и Щаб

51

Анонимен

преди 4 години

Значи, Кунчев, мякалото, ако не може да си сдържа неврите да се разкара моментално от щаба! Как не го е срам! ***! Я да се научи да се държи нормално и тогава да заема съптветния пост! Със сигурност не е най-кадърният! Амаха!

50

123

преди 4 години

Как да ви съобщават колко са заразените, като не се правят тестове? В 320 хиляден Пловдив се опитват да ни убедят, че единствените болни са 2 случайни човека, 4 медицински лица и жената на единия от тях като контактна... И други тестове не са правени на хора със съмнение за зараза, освен на бебето на антиваксърите, и съответно не се чакат резултати

49

Анонимен

преди 4 години

Кой знае дали тези 240 човека не са като това дете от Англия. Теста отрицателен, ама нашите им викат положителен е бил.

48

Еврошанс

преди 4 години

Така, такаааа...............расте ''бройката'' и еуромилионите!

47

Анонимен

преди 4 години

до 64 Вчера някакъв италианец като дошли руските самолети в Италия с помощи- свалил знамето на ЕС от някакъв парк в някакъв италиански град и сложил руското знаме. ГОЛЯМ!

46

Непокист

преди 4 години

От ляво та на дясно и от дясно на ляво,кво да ви кажа!

45

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ако бях добре дали щях да драскам за 30 ст на коментар.

44

до34

преди 4 години

14 дни е инкубационния период на вируса, след тях оздравяваш или умираш от усложнения.

43

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Генерал Годжи - главен разпространител на фаршиви новини у нас.Има ли някой да вярва на тая стъкмистика, която ни се представя за истина ?Италия изгоря, Испания се запали ... Колко българи живеят само н тези две държави ? Колко от тях се върнаха ? Хиляди !Вирусът е 50 пъти по-заразен от обикновения грип.Хайде представете си колко бързо се разпространява заразата.По 20 души на ден ...Това е подигравка !Искам да чуя мнението на учените вирусолози.Този коремен хирург е говорител на ББ

41

Анонимен

преди 4 години

До НаблюдателНомер 1000 получава безплатна почивка за 7 дни в Банско!В Банско има 1 болен

40

Анонимен

преди 4 години

В Румъния всеки който има кредит към банки може да подаде онлайн заявление за отлагане на плащане на вноските за период от девет месеца. В Турция пък която е в икономическа криза всеки който е останал без работа и регистриран като безработен ще получава минимална заплата която е 2200 лири (680 лв.)Допълнително на всички пенсионери ще бъдат преведени по 1000 лири (290 лв.). Тук затвориха хората по домовете им а банките си работят и си чакат парите.

39

Не ме връщай

преди 4 години

Да кажа че ако протакат вируса до септември есента ще има много хора да се заразят. Точно в сезона на гриповете.

38

Вандала

преди 4 години

Тези дни писах, че миналата седмица го изкарахме (семейството) този грип. Болки в гърлото, спорадични, не постоянни. Главоболие. Днес говорих с колеги. И те са изкарали тези признаци и даже не са се усъмнили в това. Това беше в началото на миналата седмица. Ако сметнем 8 дни инк. период се оказва, че сме се заразили преди въвеждането на мерките. Това е и добре и лошо. Вероятно повечето вече имаме имунитет, но...онези които не издържат...

37

Анонимен

преди 4 години

Болният от Сливен няма нищо общо с другите случаи. Как го разбирате? Тези 22 с кого имат общо?

36

Анонимен

преди 4 години

Абе вече седмица и нещо няма смъртен случай в България. Това нормално ли е генерал Мутафчйски?? Нещо не е наред според мен.

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя го гласят за новата Цецка Цачева догодина... (ако е луд да им се хване на хорото).

34

Тонката

преди 4 години

Генералите Бойко Борисов и Венци Мутафчийски спасяват нацията докато другарите вият на умряло като чакали под статиите в Днес.БГ:):):):)Вият безпомощно,а нищоправеца от Дондуков1 стои наказан в ъгъла с вдигнати ръце и мисли следващата интрига:):):):):)

33

НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКА

преди 4 години

Тактитака да се вадят по час на лъжичка продължава ...Щраусът здраво е заровил глава в пясъка и си мисли, че се е скрил от заплахата ....Хунтата си играе със съдбата на хората.В държавата има вече хиляди заразени, но властта ни съобщава по 20 на ден.Всеки запознат с вируса знае, че 1 човек за съвсем кратко време заразява стотици други.20 открити днес би трябвало да означава 200 открити утри и 2 000 след няколко дни.Разбира се, когато бомбата избухне виновни отново няма да има.