92

Тръмп

преди 4 години

Прецака даже и наш Бойко.

91

Анонимен

преди 4 години

"Само невежия човек се страхува от нещо,което не вижда"Хей про стак.....вярното е....."Само невежия човек НЕ се страхува......"..понял?

90

Анонимен

преди 4 години

Накой видя ли как господата доктори спазват препоръките за дистанция и чу ли някой да са препоръчали спиране на климатичните инсталации на хипер маркетите щото на банкянския пъпеш му е били спряли щото е опасно

89

Заразените

преди 4 години

Са според това което им е наредено да оповестяват....иначе истината е съвсем друга.

88

Анонимен

преди 4 години

Годжи за Брояча на територията ли те назначиха. Не разбрахте ли че тези които ги пуснахте през летището всички са приносители на курАната. Вместо да ги изолирате вие ги пуснахте да се самокарантират, а те отидоха при родата тръгнаха по кръчмите а пък други тръгнаха по магазините да си харчат италианското евро. Сега нас невинните ни затворихте по кошарите изгубихме си работата останахме без пари и децата ни реват от глад. Твоите деца гладни ли са. А на Бойко внучетата плачат ли от глад.

87

Шюкри

преди 4 години

В България Щом пapaшутист,може да е президент значи и доктор може да е!

86

Тонката

преди 4 години

До Бойко към БрюкселКой те е запрял в къщи тебе бе?:):):)Аре стига опорки:):):)Слез,разходи се по махалата без да се събираш на тумби със съседите,никой копче не може да ти каже:):):):)Аз да не мислиш,че по цял ден виса у нас?:):):):)

85

Анонимен

преди 4 години

По помалко за да има за по дълго. Малка държава сме. На всеки 50 нови- нови ограничения. Големите държави могат да си позволят по повече.

84

Анонимен

преди 4 години

Турците пускат само турски и бг тирове, а шофьорите на страни от забранителния списък трябвало да карат карантина 14 дни в България. Ние с нашите не можем да се оправим, та на Европа шоферите. Къде ще останат? В Армеец?

83

София

преди 4 години

Тея се замаяха да лъжат,вирус,заразени,корана вирус напълниха тиквите на хората с тапотий и после нямало паника ...

82

Анонимен

преди 4 години

Пускайте ги... още ги пускайте да минават границите ни... и ще станем скоро като в Италия. И не ми говорете за карантина - шведите в махалите спазват ли карантина? Достатъчно е да идат в селския магазин и да заразят продавачката и веригата тръгва.

81

Анонимен

преди 4 години

До batmarioМисля че е време да затворят София.Никой да не влиза и излиза.Не може, има още самолети да пристигат от Испания. Да обикалят във въздуха ли?

80

За Пловдив...

преди 4 години

Как си мълчи Майтапчиев така си стяга Колодрума...кога паднеш и не можеш да ходиш няма да имаш сили и в интернета да влизаш ,важното е всичко да е тихичко и да не създаваш проблеми..

79

Тонката

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!И кво ше правиш бе папагал?:):):):)Нов 9 Септември?:):):):)Никога няма да стане:):):):)Бойко 75%одобрение Мутафчийски 98%:):):):)Къде си тръгнал бе Костя?:):):):)

78

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Годжи изключи и повторно заразяване което е възможно.

77

Ристо багеристо

преди 4 години

До 98Пробвах от вкъщи и аз да работя ама не се получи!

76

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!ДАНО ДА СИ СРЕД ТЯХ!!!

75

до 86

преди 4 години

И аз съм пляскач от терасата, заплатата ми е петцифрена. И жена ми е пляскач от тераса и нейната е почти петцифрена. И двамата работим от вкъщи и ви издържаме разни подобни нулево платени хейтъри. Висиш си вкъщи и чакаш. За 3 месеца няма да умреш.

74

batmario

преди 4 години

Мисля че е време да затворят София.Никой да не влиза и излиза.

73

Хемус

преди 4 години

Само невежия човек се страхува от нещо,което не вижда