60

Анонимен

преди 4 години

проф. Вируславслав Мутафчийски - по прякор Ковида

59

Under siege

преди 4 години

Не знам дали е корона, ама някакъв вирус не ни пуска цялото семейство вече 2 месеца. Не си правим тест само за да не нарушим показателите на Годжи.

58

Анонимен

преди 4 години

Много несериозно ми звучи с тези по 1 по 2 случая. Представям си по колко теста се правят и по какъв начин. А стотици болни сигурно си ходят напред назад без никой да разбере. А уж много мерки.Утре очаквам половин случай да обяви!

57

до22

преди 4 години

ми щом статистиката ти е важна, притеснявай се, тя си остава статистика, важно е реално колко боледуват. А те няма как да се скрият.

56

Япония маски

преди 4 години

Япония - всички с маски. Европа никой. Резултат 5-10000://dnes.bg/koronavirusat/2020/03/24/blizo-do-kitai-a-samo-1128-zarazeni-s-koronavirus-kak-go-postigna-iaponiia.443374,1Хора, завийте бе, викайте бее, да се наложи масово задължително носене на маски за 21 дни. Иначе ви чака ако не вирус то глад, безредици и ...

55

Анонимен

преди 4 години

Дъртите ги пуснаха от 8 до 11 да пазарят, уж да не излизат, всичко навън бате, баби, деца.... Пълен смях, добре, че времето се ***, та да се приберат у тях си. Иначе е много важно да се спират хората тръгнали, или връщащи се от работа и да им се върти мозъка къде отиват, или какво са правили цял ден???

54

Вирус

преди 4 години

И аз това щях да кажа. Възрастните живеят с по двеста лева пенсия. Щото "нашите" са много загрижени.

53

Анонимен

преди 4 години

Повечето възрастни хора от години не могат да си посрещнат нуждите, живеят и умират в мизерия с по 100-150 евро пенсия, са изведнъж се загрижили за живота и здравето им. Ще раздаде 4,5 млрд, от които поне 2/3 ще "усвоят" правилните фирми, другите ще ги пуснат да замажат на хората очите.

52

Анонимен

преди 4 години

До до Годжи да мълчиш!Притеснява ме това, че "статистиката" им е лъжа и измама, след като не се изследват всички хора, или поне една голяма част.

51

ЩРАУСЪТ И ПЯСЪКА

преди 4 години

Сегашната политика на управляващите в борбата с коронавируса прилича на щраусът, който си зарива главата в пясъка при задаваща се опасност.Какво прави държавата в момента ?Прави малко тестове за коронавирус.Мутафчийски каза 350 за последното денонощие.Това означава, че те тестват само онези, които отидат до болницата с оплаквания.Другите заразени разпространяват заразата. Бумът е неизбежен !Засега не я виждаме, защото главата ни е в пясъка ...Скоро ще я усетим обаче.

50

Анонимен

преди 4 години

Лицето на COVID-19

49

Василев

преди 4 години

Про криза и по икономическа или финансова криза и по време на пандемия, винаги го духат на-бедните, най-болните и отчасти на-възрастните, които са и бедни и болни !А в България има много бедни и нолни хора!!!Селяни прости вие сте валат!!!Агент Джери Пфайфър!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 4 години

ВСИЧКИ КАРАНТИННИ СТАРЦИ ПЪЛЗЯТ ПО МЕДИИТЕ И ГРАЧАТ.

47

Анонимен

преди 4 години

До 47 ТонкатаРано си се надрусал днес ! Или сигурно си в начален стадии на коронавирус ?

46

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да ме убеди, че погледнат през микроскоп, COVED 19 не е идентичен и приличащ на този от снимката

45

до Годжи да мълчиш!

преди 4 години

ок не се изследват и седят заразени в къщи. Кое те притеснява че не расте стстистиката или че кскто пишеш го карат неусетно на крак. Надали някой ще се разболее и ще седи и няма да търси лекари и няма да е регистриран. Вече 9 дни седим ,ако префи 9 дни е имало заразени хиляди то вече теябва да има стотици заболели...

44

На Тонката май

преди 4 години

Само орди бежанци му се присънват. Как го обладават под благия поглед на благодетеля му Ердоган.

43

Анонимен

преди 4 години

Нося си аз маската от половин сутиен, но започнах да получавам анонимни писма да платя 500 евро в биткойн, щото съм бил ГОЛЕМ извратеняк...

42

любо пророка

преди 4 години

бойко джабанаправи внуците си милионерище хвърли оставкатаи ще иде да лежи в къщата в барселонадето не е неговаапри държанката мудето не е неговаа българите ще дууат супата

41

Тонката

преди 4 години

Вчера Бойко пусна вода на Перник и спаси града.Перник-НАШ:):):):)Само с 15 минутен разговор с приятеля си Тайпи Бойко спря връхлитащите ни орди от бежанци:):):):)Сега е ред Бойко да ни отърве и от коронавируса с помощта на ген Мутафчийски и ще го направи:):):):)Ето затова в момента според галъп рейтинга му гони нечувани висоти:):):):)Бойко=Батман.Винаги помага на хората:):):)А нищоправеца от Дондуков1 седи гледа отстрани и подсмърча:):):):)