80

мишо бирочето

преди 4 години

ако сметнем жертвите на режима на порко подрисоф, по скапаните му пътища и пробитите фабрики за оръжие, емигриралите, умрелите в мизерия старци, неродените деца, корона вирусчето има да бушува още около 100 години да го стигне този банкянски царвуляк. на бесилката.

79

Анонимен

преди 4 години

Терорът на полицейската хунта продължава. Ами кво ще ядете после се питам.

78

Еврошанс

преди 4 години

Много малко бре, пишете повече за да има ЕУРОмилиони!

77

Анонимен

преди 4 години

ЕТО КАКВО Е ДА ТЕ ЛЕКУВАТ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ

76

Василев

преди 4 години

Вярно ли е че 150 000 човека през 2008-2009г. е имало 150 000 българи със свински грип и 4000 починали и много от тях млади хора и бремени жени????Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

75

мишо бирочето

преди 4 години

пуснал им бил вода и ги бил спасил от собствената си прощотия.... смях през сълзи. тръбата май още я ремонтират от предния ремонт. почакаха 4 месеца, понапълни се язовиро, пуснаха им водица. а едни 20 милки потънаха в 10 км пластмасова тръба. 2 милки на километър. великия акведукт представлява трапче 60 см широко, кинт и 20 дибоко. един метър от тръбата на столетието ни излиза 2 хиляди лева. пластмасова тръба за отходни води да може да дигне още една къщичка в барцилона или още едно хотелче в мадрид за другата наложница.

74

Вирус

преди 4 години

Дръж, вирус, дръж, дръж гадняри, те си знаят кои са, дръж лайняри, крадливи, алчни, многоапартаменчици, дръж...Къща от убавите хора, къш, къш....Мина вече.. .

73

Тонката

преди 4 години

До ВасилевВасилев това е до този от селото къде едно време било 250 човека нали?:):):):)

72

Анонимен

преди 4 години

За да въведат задължително маски, трябва да раздадат на всеки по 2 кутии маски. На месец. Това означава държавата веднага да се бръкне за 70 милиона маски.

71

Тонката

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРББраво бе ***:):):):)Ти живееш в много готино селце:):):)140 човека:):):)

70

до22

преди 4 години

да тестват всички връщащи се писледните дни от западна европа, те вдигат бройката на заразени и заразяващи. Той вируса не се е пръкнал в Бг той се внася и продължат да го внасят от летищата всеки ден.

69

Василев

преди 4 години

***, знаете ли колко хора умират от дрога всяка година, колко хора умират от катастрофи по пътищата, колко хора умират заради нехайната здравна система, където здравните заведения са превърнати в търговски дружества!?А това е в пряка зависимост не от международното полжение и разни пандемии, а от начина на управление и функционирането на държавата и институциите!Селяни прости, вие сте валат, вие нямате държава , която да ви пази!Тази фалшива пандемия ще отмине, но простотията не!Хю!ЦРУ

68

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Чувам, че ГЕРБ готвят генерал Мутафчийски да смени президента Радев.Вчерашното ПЛАТЕНО социологическо проучване трябваше да ни убеди колко обичан, харесван и предпочитан е Мутафчийски. Изстреляха му рейтинга даже преди този на Вожда.Нещо, което Бойко не пропусна да отбелижи...Мен лично като видя този човек - Мутафчийски ми става лошо. Свързвам физиономията му с най-лоши спомени - затварянето ми у дома, фалирането на бизнеса ми, невъзможността да си видя родителите ...Кой би гласувал за този?

67

Анонимен

преди 4 години

Ковид 19 е като изворна капка вода върху устните, пред гербавата чума в която се давим

66

Анонимен

преди 4 години

До До до 59Питай някой от бащите си.

65

До 64

преди 4 години

Ами имат си хората Държавен Резерв. Не всеки може да извади е тъй 100 милиона маски.

64

Анонимен

преди 4 години

Може ли да ви питам нещо бе, разбирачи? Гледам, че има капацитети по всичкознание. АКО някой от вас не се чувства добре, има температура и кашлица, ще седи ли да пише коментари? Айде мислете малко с тия празни глави бе, хора, моля ви се. Ясно е, че не са 200 души, но със сигурност не са и 200 хиляди, както на много от вас ви се иска. ВСЕКИ, който не се чувства добре, ще се обади на личния лекар и ще отиде да го изследват. По-тъпите отиват директно в болницата и заразяват наред. Ферщанден?

63

Европа

преди 4 години

Европа не въвежда задължително маски за да облекчи пенсионните фондове. В Япония не мислят така!https://dnes.bg/koronavirusat/2020/03/24/blizo-do-kitai-a-samo-1128-zarazeni-s-koronavirus-kak-go-postigna-iaponiia.443374,1

62

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

В нашето село, което имаше около 250 жители за последните няколко години починаха 110 човека.Без вирус !Сега мама им деева и старци са се запънали и не щат да *** !Поне един да умре там за бройка.Сега как Щабът да оправдае затварянето на хората по къщите, съсипването на бизнеса ни, оставането ни без работа ?

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Казват, че вируса много не подбирал дали си червен, или не си.