40

Анонимен

преди 4 години

Баси цирка особено с рейтингите ! Мерат си пишлетата в такъв момент

39

млад пенционер

преди 4 години

абе страшния разказвач на приказкив нашето село има повече умрели от глад и мизериявидими резултати геррберски

38

Анонимен

преди 4 години

Заразата ще си съществува и без тоя изпърдян генерал. Ако не сме ние дето обричаме семествата си на гладна смърт задето си седим в къщи. Истинските герои сме ние затворниците в къщи.

37

Анонимен

преди 4 години

Сега всеки грип или пневмония ги пишат коронавирус от шубе че после ще ги обвиняват ...дори и измрели няма

36

Анонимен

преди 4 години

До до 22Забравяш да кажеш, че към 3-ти Март нямаше коронавирус в България, нямаше и забрани, ако не се брои това, че безродниците от ГЕРБ забраниха честванията, а Боко *** отиде в Турско, да прави мили очи на Ердоган.

35

7/8тв

преди 4 години

Бокооооо идем

34

предпоставката

преди 4 години

До ОставкаПредпоставка и оставка!

33

Годжи от Шао Лин

преди 4 години

Здравейте, санкюлоти! Като няма маски, носете си гащите на главата.

32

до 22

преди 4 години

на Шипка всеки се качи доброволно а войниците пид строй ги наредиха на тези паради, една година сякаш не можеше без показухи. А Гергьовден идва, там *** събират една седмица да набиват в Сф

31

днес и утре-различно

преди 4 години

сутрин едни цифри и проценти а вечер други

30

Елемаг

преди 4 години

Разберете,сутрин 1-2 ако много викате и искате облекчаване-вечер 15-20!!!Колков реме ви трябва да видите цирка,който се играе!!!Падна му на Бойко дюшеш,да си рпави каквото иска!!!жална ни майка!!Нито чувате излекувани нито нищо,само увеличаваща се плашеща статистика!!!

29

Годжи да мълчиш!

преди 4 години

Масово хората не се изследват, карат ги да се заключват у тях си и да НЕ излизат никъде, а тоя тръцуняк тръгнал да приказва колко имало заразени и колко не, при положение, че вероятно броят е десетократно по- голям, кой знае колко хора го изкарват този грип у тях си, без да разберат и без някой да им вземе проба.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимно 26При твойта е!!!

27

мижи да те лъже

преди 4 години

До Анонимензаразени,приносители,болни,излекувани,проби, общ брой и % проценти различни

26

селЯнин

преди 4 години

ДругарЕ по полека.Генералът ще ви доведе до задушаване от xpaчки по негов адрес.По малки сте от вируса, сравнени с него.Палячовци и нekaдърници!

25

анализатор

преди 4 години

Този господин с лампазите,има странен трагично-емоцинален начин на изказ.Но това е лесно обяснимо-колкото по-черно се "рисува картината",толкова тяхного его е по-велико.Вече като се появява на екрана,сменям програмата.Преиграха г-дата управляващи.Едно е ясно-светът трябва да се научи"да живее с тази зараза".За да я победим не е нужно нито паника,нито психоза,а спазване на правила и слушане съветите на специалистите.

24

Анонимен

преди 4 години

Спрете се малко с тази статистика,че ще ни дигнете напред в статистиката,и ще минем такама голяма държава като Русия,която почти няма болни,а ние сме под каранитна от 13 март,а те не.

23

до 22

преди 4 години

а на Борисив че не спря военните паради и венците във Варна, Пливдив и София.....там нямаше ли хора, даже много повече

22

Анонимен

преди 4 години

до 23 Нали е при мaйкa ти, как няма е добре?!

21

Тонката

преди 4 години

Според Червената,забележете Червената Галъп в момента рейтинга на Бойко е стигнал до небесата,а този на ген.Мутафчийски още по-високо:):):)А другарите вият на умряло по сайтовете:):):):)Другари STAY AT HOME:):):):)