19

Жорката

преди 4 години

В Америка само след една седмица вече Тръмп обмисля да сваля мерките, защото бизнеси фалират и милиони хора остават без работа. Същото е и тука, ама на Тиквата не му пука. Накрая ще каже "Просто исках да спася животи". От тази карантина полза няма, и без това повечето ще се разболеем.

18

Анонимен

преди 4 години

Прати от ципурата бе.

17

избирател

преди 4 години

Според тая статия,над 80%,от българите,сме меко казано БЕЗ МОЗЪК!!!Според тая статия,огромна част от нас не осъзнават,какъв глад,ще ни налегнв,след тия рестрикции...По моему,крайно,крайно МАНИПУЛАТИВНИ!!!

16

Тонката

преди 4 години

До ИвоСпоред другарите Италианците лъжат,Испанците лъжат,Французите и Германците също лъжат за коронавируса,а Американците лъжат най-много:):):):)Само Руснаците НЕ лъжат,както преди години не излъгаха и за Чернобил:):):):)Абе то коронавируса е само едно"грипче":):):):)Опорки на другарите,но невалидни:):):):)

15

Анонимен

преди 4 години

Нищо и никой не подкрепям и съм винаги-против!СДС,СДС...кой не скача е червен,де-мо-крация,мен-стру-а-ци...опс обЪрках се.Внсеремос!

14

Анонимен

преди 4 години

Мерките са толкова хубави, че ще е грехота да ги отменяме. Прибраха Каролев е в затвора за 24 часа за нарушения на извънредните мерки.

13

Иво

преди 4 години

До 42След месец, като хората няма какво да ядат хората сами ще излязат на улицата и Тиквата ще се принуди да свали карантината.

12

Бунгар

преди 4 години

Както вече казаха,че бездомните кучета само разнасят вируса без да се заразяват,незнам защо не се съберат и изолират от хората в населените места. Собствениците на домашни любимци полагат грижи за хигиената им,но бездомните си ходят навсякъде на глутници.Обичта към животните няма нищо общо с бездомните кучета да се разхождат свободно из главните улици и центрове на квартали и градове

11

препърс

преди 4 години

След месец ще ви чета какво ще пишете ,тука болшинството идея си нямате от нищо,пийте си ракията и плюйте или аплодирайте властта.

10

Анонимен

преди 4 години

Прати ни от ципурата.Аз купувам само като е на промоция на 12,99 лв.Боко и сие повеке да ядат,да ядат,та да п.....т.

9

Анонимен

преди 4 години

Само да не стане като в поговорката пир по време на чума.Нищо че чума няма,но пира май продължава с пълна сила.

8

Тонката

преди 4 години

Подкрепяме Бойко,Мутафчийски и Гешев:):):)Перник вече има вода,мигрантите ги няма,скоро и Короната ше отиде у канала.Изборите 2021 ги печелим с огромна разлика:):):):)

7

Макаренко

преди 4 години

Аз подкрепям мерките. Дори смятам, че трябваше да са много по-твърди спрямо пристигащите, защото здравно неосигурени приносители ще задръстят болниците, а за тези дето чинно си плащат данъци и осигуровки няма да има места и лечение. Място за спор няма - изпълняваш. Видно е, че липсата на задължителна казарма влияе зле.

6

Анонимен

преди 4 години

Язе съм на краставици и на зелени ябълки.

5

XuTbP5bP

преди 4 години

Никой не ви вярва вече, достатъчно се изложихте, тея цифрички си ги сложете в... нали...

4

аз

преди 4 години

мерките разсипват икономиката и живота. Трябваше да направят като в Япония - маски за 20 дни задължителни и затваряне на границите.

3

АнонимеН

преди 4 години

ПЛАТЕНИТЕ ГАЛЪП СА ЗА ЗАТВОРА!!!!!!!!!ИЗОБЩО НЕ ПОДКРЕПЯМЕ КАРАНТИНАТА!

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ало, Гешев, това не е ли фаршива новина ?

1

Анонимен

преди 4 години

Баннете го тоя талибан.