39

Наблюдател

преди 4 години

Тръмп: Повече хора биха умрели от рецесия, отколкото от Covid-19Борисов пък дава бонуси на полиция и армията да всяват допълнителен терор!

38

Анонимен

преди 4 години

И поробените от Хитлер приемаха мерките му но какво се случи с тях!?

37

Василев

преди 4 години

Два месеца нищо няма да ви стане селяни прости, изтърпете малко селян.дури калпави и мрънкащи!Великите и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки защитиха честта на Западна Европа и САЩ, и това стана по един цивилизован начин с биологично екологично оръжие и медийна пропаганда!Това е разчистване на пазари по цивилизован начин без радиация и оръжия за масово унищожение!Къде отивате селяни прости, само Китай има БВП колкото ЕС, и 1,4 млрд.население и с 5G технология???Агент Винс Тейлър!ЦРУ!

36

Шизо

преди 4 години

В заглавието долавям доста шизофренизъм.....Съкратете ме от работа,че има вирус,ама какво ще правя без работа?!?!?

35

Анонимен

преди 4 години

30 часа вирусът е върху монети, а 24 часа върху банкноти

34

Анонимен

преди 4 години

Мен не са ме питали и тази статия е пълна глупост!

33

Delyan

преди 4 години

И преди бях писал че заразените в Италия са в пъти повече Днес началника на гражданска защита каза че в Италия са сигурно 600 000 болните затова има толкова голяма смъртност

32

Lilith

преди 4 години

"Повече от една пета от българите искрено смятат..." Не повече от една пета от българите, а 1/5 от тези 1000 човека, които е анкетирала Галъп. Между другото всеки , учил публична администрация, знае от първи курс, че проучване под 1500 човека не може да се нарече представително. Твърдия електорат на Галъп е всичко друго, но не и представителна извадка на обществото.

31

Анонимен

преди 4 години

Безработицата е неизбежна. Скоро ще трябва нещо друго да ни плаши.

30

Щази

преди 4 години

Пускайте новината как Путин отишъл при болен от корона,русофилията има нужда от пропаганда

29

Анонимен

преди 4 години

Тя улицата скоро ще опровергае или потвърди проучването

28

Анонимен

преди 4 години

Говорих с един тяхния работодател ги пращал на борсата щото им рекъл ще ограничат регистрацията там та с по на време разбирате ли за кво иде реч

27

Анонимен

преди 4 години

До 15,много си прав,тогава да търси помощ от бизнеса

26

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки.

25

До 16

преди 4 години

То па Каролев е единица мярка за експертност. СпециаГлист по всичко. Да си публикува нуди-снимките и да не се обажда по въпроси дето не му от (спорните) компетенции.

24

Анонимен

преди 4 години

До 5Много си прав, обаче психиатрията е повсеместна. Апропо на година от грип в България умират между 1000-3000 души обаче никой не говори за тях. Тия селективен вирус ми е чуден - защо убива 10% от заразените италианци и само 0,4 % от заразените германци?! Или някой много лъже и краде, и нашите следват примера.

23

Анонимен

преди 4 години

Философията не е лъжица за всяка уста, колега 24.

22

Селяни руски

преди 4 години

САЩ купили 500 000 теста от италианска фирма и си ги извозил а днес по русофилските сайтове лъжат ,че САЩ откраднали помищите за Италия от Русия и ги изнесли чрез армията си.Абе ......................................................................................самоцензурирах се

21

Тонката

преди 4 години

до 20 Ако си над 60 и не си симпатизант на БСП и Радев ше ти пратя:):):)Дай си локацията и ЕГН:):):):)И без това изпекох всичките 6 парчета и не можем да ги изядеме:):):)Иначе утре отиват долу на котаците:):):):)

20

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса е ясен и разпределен отдавна,така се харчат почти 5 милиарда,хората са казали...пари при пари отиват,да ми мислят безработните и тия с пенсии от 200 лв.