59

о, да ..!

преди 4 години

Въобще не вярвам на тези цифри!Не вярвам, че такъв голям % от трезво мислещите хора може да одобрява този начин на действие на управляващите.Сега е вече топло, започва земеделската дейност, а аз трябва всеки ден да попълвам никому ненужни Декларации.Поредно пълно безумие!А защо не преработихте още в началото на 2020 година въпросното "Зелено картонче", което се издава съгласно Наредба 3/1999г. Защо?Добре, че декларациите се промениха на този етап само 2 пъти.

58

Вирус

преди 4 години

Българинът ползва еднократна самобръсначка месец. Като гледам по улиците цвета наеднократните маски силно се съмнявам в тяхното действие.

57

Нищо реално

преди 4 години

Дано не се налага да се одъзнаят

56

Некъф

преди 4 години

Видяхме Боко как помогна на хората! НИКАК !!!

55

изходът

преди 4 години

Изходът е много ***. Задължително ползване на качествени маски за 21 дни. И затваряне на границите също. И дистанция от 2-3 метра. Предаването на вируса ще в 1-2 % максимум. Това правеха китайците, японците, Тайван, Хонг Конг. Защо нашите светила не могат да загреят нещо толкова елементарно. Случайно или ...?

54

Анонимен

преди 4 години

скоро като излезете да се мотаете по улиците гладнище разберете кое е по-страшно от вируса

53

Българин

преди 4 години

До 50: Не карантината е прекалена, а е прекалено наличието между нас на такива примитивни и злобни "мислители" като тебе и подобните ти!

52

Анонимен

преди 4 години

"страх ни е от безработица " - каза продавачка на парцали, продавач на телефони, скубачка на косми, офис тинтири минтири - това Не е Работа !Производство,Земеделие,Животновъдство там е Истината !

51

анкета

преди 4 години

Тази амкета ми прилича на фалшива новина

50

Анонимен

преди 4 години

Няма по-големи роби от българите

49

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса ще измие некадърното управление на ГЕРБ,сега това ще бъде причина за икономиката.България е в криза от 1989г.Колко минаха правителства Костов,Първанов,Симеон,Станишев,Орешарски --- ГЛАД.

48

бай Ставри

преди 4 години

Има ли някоя смела мисирка да зададе правилните въпроси по време на брифинга на НОЩ. Въпросът е следния. В София има 140 заразени, което е 65% от всички заразени, Как тези заразени са разпределени по 24-те района. Аз се интересувам колко заразени са от Младост, колко от Люлин и т.н. Ами че кв. Младост и Люлин са по големи от Пещера, Карлово или Перник по население. не ме интересува колко са заразени по света -това инфо го има в нета.

47

Анонимен

преди 4 години

Идва лято и ни трябва храна, безработните може да ходят да работят на нивите. И без това половината върнали се от чужбина с това се занимават там.

46

Анонимен

преди 4 години

Те българите винаги искат и вълка да е сит, и агнето цяло, да седят на два стола и да служат на двама господари - тарикати са българите, затова са толкова добре.

45

Анонимен

преди 4 години

При мен кризата даже вдигна печалбата.Имам 165 % повече оборот. Собственик на заведение за хранене съм. Затворих го, преместих дейността в оборудвано помещение -цех с наем в пъти по-малък, разходите за персонал също намаляха, няма сервитьори, само готвачи.Работя с верига за доставка на храна по домовете.

44

Анонимен

преди 4 години

Как ги правят тези допитвания по водопровода за Перник ли се обаждат. Живея пето поколение на пъпа на София. Имам стационарен телефон и смартфон. Тези на кои се обаждат на хората в провинцията ли или на техни избрани или въобще не се обаждат на никой. Как в възможно да си измислят такива цифри. Който съм попитал, а повярвайте имам хиляди познати приятели и колеги и никой нее съгласен да му се отнеме по такъв драстичен начин свободата.Трябва да се спазва някаква карантина но това е прекалено

43

Василев

преди 4 години

Понеже гледам,, че нещо взехте да се фокусирате над думата алгоритъм, да ви попитам, знаете ли какво означава тази дума, и какъв е алгоритъма на икономическата и политическата свобода!?Алгоритъм е последица от действия и решения , които ще ви докарат до крайната цел, към която сте се устремили и искате да я постигнете по логичен начин, като сте впрегнали всички ресурси,знания и умения, с които разполагате!С тези голи з.адници за къде сте се устремили селяни,китайския дракон, ще ви изпапка!ЦРУ

42

Асен

преди 4 години

Даже в Англия, където имат много болни и въведоха по - строг контрол, парковете остават отворени, за да могат хората да се разходят и спортуват на чист въздух. Тук жандармерия пази входовете на Витоша, искат месеци наред да висим по панелките и да изкукаме напълно. Ако това проучване е вярно, срам ме е че съм българин! Хората буквално не си знаят правата, а после се чудиме защо ни грабят!

41

Анонимен

преди 4 години

Не бих искал да всявам паника но как си мислите че ще издържим финансово.Само за някои Фирмажии щяло да има пари а за другите марули. Кои ще са тези фирмажии някой сещали се. Знаят ли какво стана с малкият и средният бизнес. Всички са погребани и ще трябва да живеят с 360 лв на месец ако НОИ им ги даде. А НОИ колко ще издържи на напъна. Година Две Три. Щото нали не си мислите че този вирус дето живее по 24 часа извън организъм скоро няма да умре. Това е бактериологйчно оръжие нее обикновен вирус

40

Анонимен

преди 4 години

До Василев.Ако мислиш че ще продължи само 2 месеца, питай майка си дали не те е изпускала като малък.