23

Анонимен

преди 4 години

Фалшива новина!

22

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбрах от статията, не са пили лекарство, а хлор за аквариум, и Тръмп пак е виновен дори за това.

21

Dedoviq

преди 4 години

Това е fake news, в опит да задържи населението да не опитва да се самолекува. Идеята е, че в домашни условия всеки ще използва лекарството по различен начин и мнозина ще създадат условия на вируса, в които той да развие резистентност към хинина. За това моля, не се самолекувайте. Ако приемете лекарството, няма как да се отровите с него. Шанс да се отровите има от съставка, която все още не е лекарството.

20

От само питам до 21

преди 4 години

За Хлорофина смес още от още едно лекарство самият Тръмп вчера или онзи ден се би в гърдите,че е много ефективно лечение и вероятно ще е новата ваксина. Имаше отделна новина,където се хвали. Няма какво да се заяждаш с мен. От тая новина стана ясно,че вероятно се бърка. Радвам се че не съм на мястото на тъща ти да ме водиш при ветеринар.

19

Анонимен

преди 4 години

До само питамЗащо трябва Тръмп да посочва лекарството, горните рекарства даже не са разрашени в бг аптечната мрежа, ползват се в болнизи. Но ако искаш слушай Тръмп, ако искаш Путин, ако искаш Корнелия или Бойко. Предпочитам да питам личния си лекар, но по телефона по препоръко на щаба. А за тъщата ще се обадя на ветиранаря, да го питам какво дава на конете, както веме писах.

18

Анонимен

преди 4 години

руШките препарати само те омайват.........вземеш малко квас и си на 6.

17

Ужас

преди 4 години

Последно никак не стана ясно - лекарство ли са пили или сода за бъчви?

16

Евалата

преди 4 години

Пият хлор за аквариуми защото тръмп им казал? Прекланям се пред тази велика нация.

15

До 12 от само питам

преди 4 години

Дано си прав. Прекалено много експерти се навъдиха в България и калинки на административни постове,че българинът почва да съмнява във всичко. Сега почнах да се съмнявам,че лекарството,което препоръча Тръмп е ефективно. Хлорофинът трябва още да се тества. Дано тоя пусти вирус изчезне от света.

14

Анонимен

преди 4 години

Господ ви е подготвил Ада.

13

Зозо

преди 4 години

Той и Сидеров се похвали, че имал някакво конско лекарство против вируса, но от години отказвали да му го признаят и регистрират за употреба от хора :)))))))))))))))))))))))))))))Ако не вярвате, гледайте архив по ТВ Атака :))))))))))))) Умрях от смях........................ Щял да стане герой на деня :))))))))))))))))))))))))))))))) Пак беше на градус и фъфлеше :))))))

12

Зозо

преди 4 години

До Анонимен Янки сърА онези с боярищника даже не ги пишат в новините.

11

Анонимен

преди 4 години

Янки сър !

10

Анонимен

преди 4 години

До само питамНашите управляващи имат благоразумието да създадат щаб от специалисти и питат само него. Продължавай да си питаш, но не насочвай другите кого да питат.

9

До 9

преди 4 години

Такава глупост освен в САЩ и Великобритания, трудно би се случила другаде. Най-голямата *** е там.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя е видял сметката на вируса, вероятно не е останало и следа от него. Ще питам и аз ветеринаря какво дава на конете, ако нещо се разкашля тъщата.

7

Анонимен

преди 4 години

Помислих, че е в България.

6

Ники

преди 4 години

Започнаха фейковете!!!

5

От 2 само питам

преди 4 години

Уточних,че зададох въпроса си от загриженост. Не разбирам защо са тия всички минуси. Просто се надявам човекът, починалия да не е вземал хинин.Маларията така се лекува най-често. Нека нашите управляващи да питат Тръмп. Може да е взел и голяма доза и за това да е умрял. За починалия да почива в мир и дано жена му се оправи.

4

Анонимен

преди 4 години

Умрелият е пил промишлен хлорохин за почистване на аквариуми, който не е пречистен и дозиран като за хора. Кой знай каква доза е налапал. Всяко лекарство е отрова при предозиране.