43

До 44

преди 4 години

Ами починалият господин явно е повярвал на Бай Тръмп. Горкият човек може и да е нямал пари за лечение в болница. Дано жена му се излекува.

42

До 41

преди 4 години

В момента българинът се самолекува само с домашна ракия, няма как да попадне на менте.От менте ракията купуват само турците дето идват в България,защото в Турция е забранен алкохола и се прецакват. Истинският българин менте ракията я познава веднага и не може се прецака.Затова се и казва:,,Българинът гледа да не настине и да не се мине".В случая е правилно.

41

Анонимен

преди 4 години

До До 40Да бе, то в Америка някой се скъсал да варва на политици, хаха

40

До 40

преди 4 години

Българинът препарати не пие. Самолекува се с ракия. Българинът е много по-умен от американеца и защото на политици, и на празни обещания не вярва.

39

ха-ха

преди 4 години

Тръмп върви против себе си. Унищожава избирателите си.

38

Анонимен

преди 4 години

Зависи, ако е някое менте може и да си отиде от ракиджоса.

37

Анонимен

преди 4 години

Това не е лекарство, тези са погълнали почистващ препарат. Темата за лечението е подменена на 100%. Несериозно е! човешката глупосте безкрайна.

36

До 37

преди 4 години

Да българинът е по-умен. Най-много да се лекува с ракия,но в случая от нея няма да умре.

35

izh

преди 4 години

До Анонимен 34понеже вярваш на журналисти, поне веднъж се запитай защо им плащат заплатата

34

Анонимен

преди 4 години

До До 34 Да де, щото българите много умни

33

Анонимен

преди 4 години

Аналгин-хинин ако имаше, щеше да мине всичко. А не препарати за аквариуми. Но това велико и евтино лекарство след 1989 година изчезна.

32

До 34

преди 4 години

Ами американци,сър.

31

Анонимен

преди 4 години

Доктор Тръмп лекува от телевизора. Как може да има наивници които да вярвят на тоя ***?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Кефиш ме. За всичко е виновен Тръмп :)

29

До 27

преди 4 години

То един щаб,то едно правителство,то едни експерти. Само приказки,нека се молим да ни отмине вирусът,че болните ще счупят държавата и НОИ ще фалира.Да назначат и ясновидците от канал 3 дето чистят енергии да хвърлят боб.А какво стана с парите дадени от Е.С за борба с корона вируса? Къде потънаха?

28

Поручик Ржевски

преди 4 години

Тъкмо се чудех кога ще обвинят Тръмп и Путин за коронавируса и от вчера се започна. Днес Тръмп казал да се пие препарат за аквариуми, а Путин бил дезинформирал гражданите на ЕС ,това го прочетох вчера от свободна европа.Ако вируса беше тръгнал от Полша или Англия, със сигурност щяха да го зашият на Владимир Владимирович

27

До 27 от само питам

преди 4 години

Ей на това се вика заядлив българин! Написах,че Тръмп преди 2 дни се похвали че Хлорофинът вероятно ще е новата ваксина,защото помагал при корона вируса и може би греши.Днес някакъв не много умен американец се нагълтал с тоя препарат. Дали го е откраднал,дали го криел в аквариума си,или го е разтворил в него не се знае,човекът си я починал. Докато не се намери някой да каже колко велик е Бойко Докторът и как разбира от всичко и колко велики са някои негови разбирачи сън НЕ го лови.

26

Сащисани

преди 4 години

Като четеш статията много трудно можеш да разбереш къде е починал този мъж, в САЩ ли, на Луната ли или на Марс, но от подробностите за "препарата" всичко се изяснява. Пропаганда с бели конци.

25

Анонимен

преди 4 години

До само питамКак ще те водя при ветеринара да изпозаразиш животинките. Пита се по телефона, слушай щаба, а не Тръмп. Но си *** и плюеш по правителството(аз за удовалствие си ги плюя), но някой нейде по света не знаел какво прави и взел конска доза лекарство и дай сега аз да внуша, че бг правителството ще ни изтрови, щото не ги харесвам или щото ми се плаща да съм на всяка манджа мерудия.

24

Анонимен

преди 4 години

В САЩ.