63

параграф 22

преди 4 години

Ами да го пуснат по аптеките с указания ,как хората да го ползват.Ситуацията е такава,не трябва да ги притесняваш( джи пи то),защото има по -спешни случаи от твоя ,пък и телефоните им все са заети, трябва да си стоиш в къщи ,за да не заразяваш другите ,но успешно лечение има предимно в случаите ,когато лечението започне в САМОТО НАЧАЛО,после става малко късничко-пъхат ти маркуча в трахеята и то ако си късметлия и ...чакат-ако оцелееш, оцелееш

62

Анонимен

преди 4 години

А следващия път може да опитат и с монометилхидразин - тогава няма нужда да чакат 30 минути а ще хванат експреса и директно ще отидат при Създателя си още на втората секунда!

61

Глория

преди 4 години

Алооо, пишман джурналистката!Текстът от статийката: двойката... е погълнала хлорохин фосфат, добавка, често използвана в аквариумите за почистване на рибните резервоари.Избраното бомбастично заглавие: Мъж почина след самолечение с антималарийно лекарство.На фона на цялата масова истерия само такива заглавия липсват (щото някои само тях четат де). Аман от жълти недоучили хиени!

60

АнонимеН

преди 4 години

ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ХИНИНА!ДНЕС ОБЯВИХА ,ЧЕ ЗАПОЧВАТ ТЕСТОВЕ С ХИРОКСИХЛОРОХИН ВЪВ БЕЛГИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ , ИСПАНИЯ, ЛЮКСЕМБУРГ И НИДЕРЛАНДИЯ!!ТЪЙ, ЧЕ ДО КРАЯ НА АПРИЛ ЩЕ ИМА ЯСЕН ОТГОВОР ДАЛИ ХИНИНА СТАВА ИЛИ НЕ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС 2019

59

Анонимен

преди 4 години

Да разясня на всезнаещия ***-балкански какво е станало. Тези двамата не са отишли на доктор защото най-вероятно са щели да бъдат принудително изолирани. А без рецепта не могат да купят лекарството. Видяли са че препарата за аквариум съдържа съставката и са прибегнали до "самолечение". А умните тук в България разсъждават ли разсъждават...

58

Честно

преди 4 години

Ако беше руснак щеше изпие препарата и даже щеше да иде до магазина да си купи пак,защото е още жаден. Ама на американците, не държат.

57

Факт!

преди 4 години

Лъжа с цел елитите да убият максимален брой хора.Ядно е че медикаменти има има и ще се появят когато умрът достатъчен брой хора.

56

Анонимен

преди 4 години

Затова политиците не трябва да дават "мъдри" медицински съвети,а да оставят това на лекарите.Той и нашия в началото ръсеше мъдрости,ама малко се поосвести,та избута напред едни,дето всеки ден дрънкат едно и също,а заразата пълзи.

55

Анонимен

преди 4 години

полека да не го осъдят :)

54

Анонимен

преди 4 години

Сега роднините им да съдят Тръмп,понеже се прави на доктор.Явно хорицата са го послушали и ето резултата.

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНищо не предписал бе льохман, за да предпише трябва да има рецепта !

52

Сотир

преди 4 години

Затова забраниха и аналгин хинина навремето,защото поглъщаха по 4-5 хапа на веднъж,а хинина освен, че лекува разрежда кръвта и предотвратява съсирването.

51

АнонимеН

преди 4 години

ЕДНИ БОРЯТ КОРОНА ВИРУС 2019 С АЛКОХОЛ ДРУГИ С ХИНИНЧЕ :D ИМА ГИ СЕКАКВИ!

50

it's to late

преди 4 години

До Ивозабравяш една подробност, специалистите-чрез ЖУРНАЛИСТИТЕ, предупредиха, че самолечението е обсолютно забранено с каквито и да е медикаменти

49

Иво

преди 4 години

Значи *** журналисти не е редно да плашите така хората, защото тоя е пил хлорохин препарат за чистене на аквариуми и филтри в огромна доза и няма нищо общо с хидроскихлорина за лечение на болни, престанете с тая спекула, назакуема е. И ти да изпиеш 40 парацетамола и ти ще умреш след около 3 часа.

48

Къде се е...

преди 4 години

..случило всичко това - разбира се не е важно за списовачката на това куцо инфо ;)

47

Анонимен

преди 4 години

Като наш Бойко и Тръмп всичко знае !

46

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че Тръмп е виновен. Предписва лекарства, без да е медицинско лице и без да е прегледал пациента. За такива действия със сигурност има забрана и ако беше обикновен гражданин щеше да последва затвор.

45

До 47

преди 4 години

Бай Тръмп казал:,,Хлорофинът помага", тоя чул по новините,прочел,че в препарата за почистване дето има вкъщи го съдържа и пил. Поне на жена си да не беше давал да пие. Тръмп,ако знаел какво ще направят тия американци,щеше да си мълчи. Не е виновен Тръмп, а тия двамата,че не са особено умни.

44

До 43

преди 4 години

Съгласен съм с теб за ракията. Вчера нещо леко покашлях,направих си компрес на гърлото с ракия,глътнах съвсем малко ракия и днес сутринта вече НЕ кашлям. Наспах се едно хубаво и даже ми се пее,че гласът ми се е оправил напълно и сливиците изобщо не ме болят. Микробът в гърлото ми беше убит от първата капка ракия. Да каже някой на американците да не пият препарати за почистване,а ракия.