26

Анонимен

преди 4 години

На рисунка са много симпатични и красиви като помпони са...

25

рускиня до 23

преди 4 години

И още нещо, не знам колко комунизъм ви бръкнал в здравето, но щом н 21 век по телевизия ви обучават че трябва да миеш ръцете след нужника и след градски трянспорт - остава се дя се чудя , в какъв век е спряло ваше развитие

24

рускиня да 23

преди 4 години

Най-лошата чума сполетявала човечеството е комунистическата.---------------------------Когато се гътнеш от някой вирус силно се надявам , чо твое твърдение ще те успокоява.Но ти няма да се заразиш - вирус се лепва по хора, не по ***.

23

Анонимен

преди 4 години

До УьоТо и чернобилската радиация НЕ мина границата при бай Тошо.А в Куба 21 случая. А най близката суша е на 160 мили.

22

Анонимен

преди 4 години

До ЖекоТи явно хич не си умен.Статията е за ПАНДЕМИИТЕ - вирусни и бактериални.Що не прочете поне заглавието бе кух?

21

Анонимен

преди 4 години

Значи все идат от Азия.

20

Анонимен

преди 4 години

Най-лошата чума сполетявала човечеството е комунистическата. Никога повече!

19

Ивайла

преди 4 години

Глобална рецесия, предиэвикана от освирепелия эа печалби Уолстрийт!!! Апропо, споменът эа 2008 год се повтори и то в пъти по страшен!!! Пълен геноцид, които се тества с хлорохинфосфат - хининов прах или още наричан йеэуитска ***!!!

18

Ихтиманец

преди 4 години

Чумна боктерия, после " вирус". Чудя се дали има журналист завършил средно образование!

17

сигурно

преди 4 години

А в България шайката ще убие най-много хора !

16

КОМУНИЗЪМ

преди 4 години

СЕГА РАЗБИРАМ КОЛКО ДОБРЕ ЖИВЯХМЕ ПРИ ДР.ТОДОР ЖИВКОВ .КОЙ Е ДОСТОЕН ДА ГО ЗАМЕНИ?ИЛИ СТЕ ПРОСТО ПЛЕМЕ?А ПО НЕГОВОТО ВРЕМЯ БЕХТЕ СИНОВЕ НА ЮНАШКО ПЛЕМЕ!КАК НЕ ВИ Е СРАМ С ТОЗИ МРУСЕННН ГНУСЕНН КАПИТАЛИСТИЕСКИ РОБСОВЛАДЕЛЧЕСКИ СТРОЙ?

15

Анонимен

преди 4 години

Нещо забавно- точно от това имах нужда!

14

Анонимен

преди 4 години

Отгледах своите деца без да прочета нещо за вирусите. Сега за няколко дни научих толкова много. Колко са опасни, че са бича на сегашния век. Жалко, че са затворени книжарниците, за да си купя качествена медицинска литература. Не се шегувам. Действително, децата и възрастните масово боледуват. Може би ваксините срещу грип, ще станат Задължителни. В цял свят политиците масово намалявали в бюджетите си парите за здраве. Сега да видим, кой кого.

13

Жеко

преди 4 години

Ту говорят за вируси, ту за бактерии. На атора явно не му е ясно каква е разликата. А тя е съществена. И начина им на разпространение е различен и начина на лекуване.

12

huh

преди 4 години

Юстиниановата чума е 536 год. и се смята за най-лошата година, която човечеството е изживяло, поради редица природни катаклизми свързани основно с изригването на един или няколко вулкана в по земното кълбо. Черната смърт идва на периди от 1346 на интервали от 6 - 8 год. (поне така се случва на територията на България)в различни крайща на Европа. Донесена е монголците, а първоначално епидемията пламва в Китай 1331 год.Добре е като пишете преди това малко да се информирате г-да журналисти

11

Чукча писател

преди 4 години

Сега всички се опитвате безуспешно да видите снимката а?Нелито е гранд журналист ама все още се учи че за да има смисъл от снимка в статия тя първо трябва да може да се види...

10

Уьо

преди 4 години

При бай Тошо този вирус нямаше да мине граница.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9За по-сигурно ви предлагам да си купите скафандър и да зазидате врати и прозорци. Навън излизайте с колона от танкове ,хеликоптери и поне 4-5 роти барети.Така е най-сигурно.

8

Анонимен

преди 4 години

До до 2,5Добре съм ,ядосвам се на ненормални истерици.Вие планирате ли някога да напуснете убежището си или ще стоите под карантина докато не умретр от старост ?

7

Анонимен

преди 4 години

Сорос донесе на света много нещастия !