66

наказание

преди 4 години

извънземните ви пращат вируси щом при толкова модерно човечество не може да каже от къде е пуснат.Кой има дивиденти от тая *** схема.

65

факт

преди 4 години

Eдрата шарка продължава да съществува и до днес? Вие добре ли сте?Последните случаи на едра шарка са регистрирани през 1977 г., а през 1980 г. СЗО обявява окончателното унищожаване на вируса в природата.

64

Анонимен

преди 4 години

До До 64, 66Което не е грешно. Черната чума и Вариолата доказано тръгват от Китай или Япония. Азиатският грип 56та, САРС преди 18 години, КОВИД-19... все от Китай. Всички припламвания на птичи грип последните 20 години идват от Китай. Чумата там се появява и до днес периодично (просто вече се лекува и никой не чува). От големите последни епидемии само свинския грип тръгна от Мексико и Еболата от Африка. Евала на Китай, че се справят, но истината е, че все от там тръгват тия болести.

63

Анонимен

преди 4 години

Значи за първите няколко епидемии в горния списък е повече от ясно, че са виновни комунистите, обаче за следващите 33% е повече от ясна вината на Бойко и NWO. Последните няколко са по вина на Гешев и като цяло не са съществували тези епидемии, а само психират населението, за да може да се отвлече вниманието от открадната вода от Перник, също както Черната Смърт е била фалшива новина пусната от платени ***, за да се прикрие бягството на Василиус Божкос Iви. Също така съсипаха я тая държава.

62

До 64

преди 4 години

Абе тикво, Китай е комунистически едва от 70 години, което е нищо на фона на хилядолетната му история. Не харесвам особено китайците, но съм сигурен че ти си страшен ***.

61

Мда

преди 4 години

Азия винаги е била основния производител на зарази,от които после страда целия Свят!

60

Анонимен

преди 4 години

Много удобно не споменавате, че 99% от заразите тръгват от Китай, явно сте големи фенове на азиатските ***

59

Щирлиц

преди 4 години

Пропуснахте ..демокрацията,а тя е смъртоносна-примери много.

58

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Не само че идват от само себе си, но и евреите нямат нищо общо!

57

Анонимен

преди 4 години

Тия вируси идват от само себе си ! Е това не знаех !

56

Анонимен

преди 4 години

Пеницилинът все още си действа. Само дето намалиха дозите десетина пъти за да го използваш повече време на нялолко серии, че да плащаш повече.

55

Анонимен

преди 4 години

До СолчоПеницилинът не действа, вече, цащото го употребяваха за щяло и нещяло, за това сега се ползва само при туберкулоза. Чистият хинин има подобен проблем, там се правят по света производни на хинина, които са с видоизменена молекула, която действа на маларията, въпросните лекарства, които препоръчват сега са производни на хинин, а не са хинин. Освен това хининът има висок алергиологичен ефект, който, особено при беменни води до проблеми за плода и родилката, а в някои случаи води и до фиб

54

Анонимен

преди 4 години

До няма пандемияТи видял ли си загубите в световен мащаб? Смъртността? Що за промит мозък си?? Боже, боже! Как точно печелят от вируса? Обясни! В момента загубите са огромни, включително и за фармацията(знам, че ти е странно, няма и да го разбереш, капацитетът ти не го позволява).

53

удар- всички отрасли

преди 4 години

Очаква ни криза и безработица на 500 милиона службички. Чака ги пазара на труда!Кога ли не сме били в криза?

52

няма пандемия

преди 4 години

До нов ринисансбез паника и повишен имунитет! СЗО е корумпирана! Всичко е за пари...........

51

нов ринисанс

преди 4 години

всяка епидемия поставя началото на нов ренесанс!

50

предпочитани партии

преди 4 години

БСП-ДС и ГЕРБ!

49

хинина

преди 4 години

До Солчопрез соца и преди хинина беше най-ефкасното противозачатъчно освен маларията!

48

Анонимен

преди 4 години

Не се мъчете да четете псевдоновината. Крадена е, влезте във visual capitalist, дори да не разбирате английски ще схванете много повече отколкото писаниците тука.

47

Анонимен

преди 4 години

До 48Забраняват на хора и фирми да произвеждат собствените си лекарства, под предтекст че никои опасни, а със сегашната технология, може да се направи от всеки ..