46

Анонимен

преди 4 години

Може би пандемията е по смъртоносна във всяка епоха, защото ако преди 100 години бяхме 2 милиарда, томореди 1000 сме били 300 млн, а преди още 1000 години, сме били 100?

45

Солчо

преди 4 години

<html><body>Нямa хинин, нямa пeницилин и eтo ти пaндeмия... Oт 20г. ги нямa... Изтeглихa ги и ги cпряхa. Зaщo? Зa дa мoжe oт 2002г. дa cтaвaт пaндeмиитe. Нo oтнaчaлo 2002/3 нe им ce пoлучи, нo пocлe взe дa им ce пoлучaвa... A ceгa нaй-вeчe. Вижтe кaртaтa и тaм 'дeтo имa нaй-мaлкo cлучaи, тo знaчи cи имaт oт cтaритe илaчи и дoри cи ги прoизвeждaт. A ниe cмe глупaци!

44

до рускинята

преди 4 години

До рускиняРускиня няма право да говори за хигиена. Най-мръсното място, което съм виждал е тоалетната на Московската гара-фекалната вода и л****** бяха на няколко десетки квадратни метра, а хората вървяха в л***йната спокойно, все едно е нещо обичайно...не коментирам т.н. наливная, градовете без канализация и смрадтта, която се носи от мамашки и ботуши... А, съм пътувал много, мръсотията в Русия, Индия и Китай е най-много, в русия хигиена липсва...с някой изключения.

43

Анонимен

преди 4 години

Само да вметна , че едрата шарка НЕ продъжава и до днес. Тя е изкоренена.

42

от сидниАав$тралия

преди 4 години

"...и е причинена от чумната бактерия Yersinia pestis. Огнището се появява в Етиопия или Египет, а вирусът е пренесен в Константинопол..."пффф бе вие разлика между бактерия и вирус правите ли бе, първо пишете че е бактерия, после вирус... манджа с грозде. Най вероятно 8ми клас не сте завършили

41

АнонимеН

преди 4 години

ВСЕКИ КОНТИНЕНТ Е ДЛЪЖЕН ДА ДАДЕ ПО 10% ФИРА В ДАН НА КОРОНА ВИРУС 2019500 МИЛИОНА ОТ АЗИЯ ГЛАВНО ИНДИЯ БАНГЛАДЕШ И ПАКИСТАН100 МИЛИОНА ОТ АФРИКА ПРИЕМАМ И ПОВЕЧЕ :D100 МИЛИОНА ОТ ЕВРОПА ЗАРАДИ ЗАСТАРЯВАЩОТО НАСЕЛЕНИЕИ 100 МИЛИОНА ОТ ЛАТИНСКА И СЕВЕРНА АМЕРИКАДО ТУК ИМАМЕ 800 МИЛИОНА ТРУПОВЕ НО ТЪЙ КАТО ВИРУСА ЩЕ ПРИЧИНИ ОГРОМНИ ПОРАЖЕНИЯ НА ИКОНОМИКИТЕ И ОТ ТОВА ЩЕ ИМА ОЩЕ ТРУПОВЕ!КОРОНА ВИРУС 2019 ОПРЕДЕЛЕНО МОЖЕ ДА ПРИБЕРЕ 1 МИЛИАРД ДУШИ ЗА КОЕТО ОТ МЕН ИМА ЕВАЛА!

40

АнонимеН

преди 4 години

КАТО ФЕН НА КОРОНА ВИРУС 2019 ОЧАКВАМ ПОНЕ 1 МИЛИАРД УМРЕЛИ !!!НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ОСНОВНОТО КОЛИЧЕСТВО ДА ДОЙДАТ ОТ ИНДИЯ , БАНГЛАДЕШ И ПАКИСТАН! ТЕЯ 3 ДЪРЖАВИ СА ОБЩО 2 МИЛИАРДА И СПОКОЙНО МОГАТ ДА ОТДЕЛЯТ 500 МИЛИОНА УМРЕЛИ

39

Tolio

преди 4 години

До 38 .да има такова но на друг принцип по -ниско iQ като теби за съжаление твърдият дългогодишен електорат на "столетницата " така ,пази се.

38

Анонимен

преди 4 години

Нищо не може да се срамни с Черната смърт, която редуцира над 50% от населението на Европа. Човечеството е преминало и през това. Ще преживее и Covid-19. Китайците да вземат да хванат мерки, да забранят животинските пазари и да си подобрят хигиената. Не малко епидемии са тръгнали от там и то все през последните години.

37

V

преди 4 години

Всички болести започват от животните и се пренасят на хора. Просто вирусите евоелират за да заразяват и други организми .Хората имат по висока хигиена и не живеят на стада . Животните имат имунитет но пренасят вирусите към хората .Животни които живеят на големи стада са най засегнати от болести.Прасета кокошки прилипи

36

6

преди 4 години

Не пише има ли партийни предпочитания -например БСП!

35

6

преди 4 години

Не пише има ли партийни предпочитания -например ГЕРБ!

34

Вервам

преди 4 години

Това доказва, че тея дето създават болестите в лаборатории имат машина на времето и изпрщат болести в миналото.Това са или илуминатите или еврейте или най-лошото комбинация от двете.После ми се смейте като ходя с алуминиево фолио на главата ама поне не кашлям.Също яжте живовляк и се мажете с етерични масла и всичко ще е точно.

33

Анонимен

преди 4 години

И още една забележка че коронавируса не е причинен от прилеп а от американската армия

32

123

преди 4 години

вариола се появява отново през 1520 година и продължава да съществува и до днес. Едрата шарка е убила 56 милиона души.....Дургарката джурналис да пише за рокли и парцалки, в краен случай как се прави Кекс, да остави откритията на учЕните...Едрата шарка от десетки години е ликвидирана, даже и ваксинацията е отменена

31

Анонимен

преди 4 години

Една забележка. От вируса на ХИВ са починали до сега не 1 милион, а най малко 25 милиона души.

30

Киро

преди 4 години

Отказах да чета, от момента в който става ясно, че за написалия статията, разлика между вирус и бактерия няма. Болестта е предизвикана от бактерията ... И следващото изречение, предполага се, че плъхове са преносители на вируса?!?!?! На такова ниво са 80 % от българите, но винаги дават компетентни оценки на ситуацията.

29

Resident evil

преди 4 години

Важното е властта да е стабилна, като изпукат няколко стотин хиляди пенсионери, само ще се подобри баланса на НОИ и ще се увеличи фискалния резерв.

28

русофила

преди 4 години

Най страшна е червената чума. Тя не се лекува, защото уврежда главния мозък. Боледуват предимно кариеристите и необразованите.

27

ДО 23

преди 4 години

НАЙ ГНУСНАТА ЧУМА СПОЛЕТЯЛА БЪЛГАРИЯ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКО-ФАШИСТКАТА А 30Г.УНИЩОЖИХТЕ ИКОНОМИКАТА УНИЩОЖИХТЕ ПОПУЛАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ РАЗВЪДИХТЕ ЕДИН ДРУГ ЕТНОС КОЙТО НЕ Е БЪЛГАРСКИ НАПРАВИХТЕ БЪЛГАРИТЕ МАЛЦИНСТВО И ТРЪГНАЛ ДА ПИШЕ ДЪРЖАВНИЯ ИЗМЕНИК ЧУЖД АГЕНТ СЛУГА НА АНГЛОСАКСОНИ .