133

До 151

преди 4 години

Има логика в мислите ти. Но ЕЦБ (А покрай нея и БНБ) ще напечатат трилиони нови парички. Как ще се вържат двете неща - спад в цените и спад в стойността на самите пари предстои да видим заедно. Които оцелеем след чумата де

132

Анонимен

преди 4 години

Че ще падат, ще падат, особено след като се очаква и вдигане на лихвите и ограничаване на кредитите, но това че недвижимия имот е добра инвестиция за преминаване през криза е тотална лъжа. Златото и криптото ще летят в скоро време.

131

V

преди 4 години

Апартамент в София е лоша инвестиция освен ако не си на държавна ясла по върховете. Има переспективни места където може да си вдигнеш къща .Това което е строено до сега не е нужното на хората в момента и е некачествено.

130

финансов(о) Boss

преди 4 години

Хубаво да си купиш апартамент, но въпросът е дали си струва да "затвориш" едни пари и то точно в момент, когато не се знае какво ни чака от тук до края на годината.Мнооооого малко работни места и професии ще останат незасегнати, Туристическата година ще е -50%От там потребление -20%Приходи от акциз върху горива -20-30%Приходи от винетки , Банкови услугиИ т.н. ...

129

Анонимен

преди 4 години

Tiq cenin nqmat nikakva logika.V Bg pazar nqma xora nqma tyrsene nqma vsichko e gola voda izmischluitina i V Sofiq novite stoqt zakliuvheni s godini po razni neblagoustroeni livadi

128

до 149

преди 4 години

Ха дано.Били сме силни с масови микроферми.Един търновец в началото на 20 век средно е придавал БВП от около 15000 евро на годишна база по съвременни цени ест. БВП-то ни за сравнение днес е под 7000 евро на глава от населението.

127

до петронатор

преди 4 години

Тегава за кого и за какво?На капиталовия пазар нивата са деойно (!) над тези от кризата 2008-а, а в същото врем инфлацията е под 1.25. Реален руст на акрива над 60% никак не е зле.Тегаво е за горивата, например, защото няма производство. Но при увеличено търсене и там ще има бързо възстановяване.Колкото до жилищата - кутийка в западащо градче на безработни не може да струва и 50к, дори в Германия, освен ако не е климатичен и еко рай за пенсии.

126

Ковидчо

преди 4 години

айде сега бегом всички по селата....да гледате карофи,домати,чушки,зеле,дини и пъпеши...кокошки и овчици....за каквото се родени всъщност....а за падащите цени не мислете,те винаги ще са недостъпни за вас...

125

ами да

преди 4 години

Който продал кучийка за и над 200 хиляди евро - продал.А ,че тези кутийни нищо не представлява спрямо понятието за "тристаен апартамент" в Ангтлия, Фрнция и Германия , никой не дискутира.ПОловината жилиша пък които се продават под 100 000 евро и ги именуват "апартаменти" са чиста проба студия. Някой и за студия не стават.Жилишата в уредени райни, където има поминък за млади и не толквоа мнлади, ще държат цени.Балона инак ще се поизпусне, няма как. Тече полезно охлаждане на икономикат.

124

Петронатор

преди 4 години

Мдаааа, задава се доста тегава ситуация. Отдавна я чакахме, даже много се забави. Здраве за всички.

123

Туск

преди 4 години

Аз съм рентиер с 20 апартамента - не се майтапя. По 600 лв евро наем взимам на месец. Отделно си работя като управител на аптека и взимам по 2200 чисто. Не ги слушайте тука домораслите дървени философи. Дори да има лек спад, той ще е временен. Даже, още по - добре за такива като мене дето имат свободен кеш, щото ще купиме изгодно и после с теченеие на времето ще продам още по - скъпо, или просто ще увелича прихода от наеми. А вие пак ще псувате по форумите и ще подсмърчате отвънка.

122

Гост

преди 4 години

Спад е неизбежен,въпросът е с колко и за кои имоти.Определено тази ситуация ще се отрази на търсенето,а и на хората ще е голяма поука да се внимава,когато се хвърлят за имот дали е по силите им.Дано всичко това отмине по-бързо иначе цялата икономика на Европа ще е в рецесия.А при такъв сценарий гурбетчиите няма да имат пари за храна да не говорим да купят имот в България,а именно те са по-голямата част от клиентите на имоти.Да факт е и банките ще затегнат отпускането на кредит.

121

Бачкатор

преди 4 години

Продавам срочно триетажен апартамент 500 кв.м. РЗП на 100 метра от станция на метрото с акт 16. Или заменям за замък по течението на Лоара.

120

Хахахаххахаааа

преди 4 години

До ВенчетоХааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа.....Младост, елитен квартал....хахахахаха

119

До Анонимен 138

преди 4 години

Ром ли си или така си лъжеш? Всички сделки са спрени, ако банката е дала пари на хора, които не могат да си докажат доходите, Гешев и Цацаров вече трябва да са на място.

118

Анонимен

преди 4 години

Типичният инвеститор в имоти е бачкатор по строежите в Германия или Великобритания.Живее като скот заедно с още 10 човека с обща баня и тоалетна,мизерства и за 10 години мизерстване пести пари и купува жилище в България.Ама сега се оказва,че цялото мизерстване е било напразно.На печелившите честито.

117

Анонимен

преди 4 години

Хахаха.*** и Пульо набива пари в имоти.Сега ще духат супата.Естествено нямам предвид хората,които са купили жилища за живеене,а така наречените инвеститори в имоти.

116

До 138

преди 4 години

Това е едва началото, продавачите са печелившите в случая

115

Анонимен

преди 4 години

Вчера изповядахме сделка за 3 стайна ремонтирана панелка в Надежда 114 кв за 38 000 евро.Собствениците бяха безработни селяни отиващи си по родните места.Работили са за пари в плик осигурени на половин ден и сега са ги съкратили.Взеха остатъчната им цена по ипотеката за да си изчистят задължението

114

Бай Миле

преди 4 години

Няма да падат, напротив!!! Само лъжи