113

Анонимен

преди 4 години

При сключен договор с брокерска агенция за продажба на имот на 60000? агенцийте ще си търсят комисионна възоснова на договора а не на евентуално реана сключа сделка под тази цена.

112

Решетников

преди 4 години

Още ли ръкопляскате всяка вечер маскаджии? От три години насам протурската клика на ГЕРБ подготвя нова Виденова зима стил 1996 г., или по-точно нова Луканова! Каква е целта ли? Да се изкупи недвижимото имущество на България на безценица, а българинът ще не ще ще продава, защото иначе ще умре от глад. Особено земеделската земя, защото хората по селата останаха без *** и доходи. Кой ще я изкупи ли? Тези при които избяга Черепа, при които Тиквата постянно ходи, а те го посрещат по чехли..

111

Агент Гибс

преди 4 години

Всичко зависи от търсенето . Сега обаче , когато доста хора ще спрат да работят и ще чакат от уникално управляваната държава 60% от заплатите / но тези % са върху осигурителният доход / няма да смогнат с изплащането на заеми и ипотеки , както и банките по-трудно ще отпускат средства . От всичко това следва , че е неизбежен падът на цените , най-вече в комплексите !

110

Анонимен

преди 4 години

Бай Брокер, за повечето от изброените от теб квартали просто няма предлагане - ни ново, ни старо. Еле пък хептен - докторската.

109

варна

преди 4 години

хахаахах нещо в България някой някога видял ли е да пада бе хора, барела на нефта стана 30 долара, най ниски цени за света от 1991, тука нашите мръднаха с 15 стинки, толкова жалки и алчни търговци не съм виждал, само Марешки падна на 1.70, по другите бензиностанции 2.15лв баси наглите, после нямало къртел дрън дрън...А покрай горивата нали все мрънкат търговците и производители, вдигаме цените горивата скочиха, а сега защо хляма не пада дори с 1 стинка, та ще чакате вие и жилищата да паднат...

108

до 126

преди 4 години

Ако въпросът е кое колко е струвало в миналото, то през 19-ти век в щатско ядене и пиене на корем в кръчма за 1 долар е било.

107

Болен Сидеров

преди 4 години

До атака форевър, Ок, но и за раздутите цени има купувачи, нали?Купуват хората, имат пари и купуват.

106

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

Едно Време Тристайния (Панел)в Бургас е бил 6-7 хил. Долара. (1985)Емии Пичове..Това е Реалната Цена.И При Население 9 милиона (почти) на БГ..А сега НАселение 6 мил. ( 3 мил. Пенсионер)Същото Жилище..Амортизирано!!!за 45-50 хил Евро..Ами Извинявайте....И Това Ако не е МАФИЯ.

105

до 124 Св

преди 4 години

Мдаа, никой не е лишен от правото да мечтае.

104

Св

преди 4 години

За съжаление аз виждам още по - лош сценарий и обяви от типа "Заменям селска къщурка с двор 2 дка с наседени заленчуци, овошки и кокошки носачки, за апартамент ЛУКС на жълти павета - София, с доплащане по договаряне (от страна на софиянеца разбира се)

103

Мен

преди 4 години

Край на имотната мафия половината от жилищата са празни кой луд по време на криза купува жилище а мафията да си намали цената на 5000 евра

102

Балонаджия

преди 4 години

*** свалям, цена - не.По-добре фалит отколкото подаръци да правя.

101

пияница мистик

преди 4 години

Каква добра новина за балонаджиите :))) Имотите падат от 1200 евра на квадрат до 1100. Бързо вадете пачките и купувайте, балона се пукна ....хахахахха

100

до 117

преди 4 години

кв. Младост "елитен" го направи Плевнята, като шльопна там бизнеспарка с хиляди работещи в него за нелоши по бг стандарта заплати - това са жилищата в близост до там. Дори и схемата на метрото/метростанциите промениха преди време заради него.

99

Анонимен

преди 4 години

До 115. Какво му е елитното на Младост? Такъв огромен конгломерат с хора от кол и въже , с огромни панелки и всякакви жилищни сгради не може да бъде елитен квартал. Това е добър квартал, достъпен за живеене и с добра инфраструктура.

98

Анонимен

преди 4 години

Наемите може и да паднат, но цените по-малко вероятно.

97

Анонимен

преди 4 години

имотите ще се сринат с 50% +.Тухли не се ядат, *** !!Не се ядат вярно е,но и под небе не се спи ако не си клошар де...

96

до 108

преди 4 години

Ок, само че колко са собствениците - отдаващи и колко са мераклиите като съотношение.Иначе идеята не лоша.

95

Додо

преди 4 години

До До 106Браво! Това е най-хубавия коментар, който някога съм чел тук. Амин!

94

Анонимен

преди 4 години

Гответе се за 2 години пандемия.Нулев туризъм, фалирали банки, 20-30% безработица и стандарт на живот като Сомалия.Не ви се вярва?!Само гледайте.