172

Анонимен

преди 4 години

Вицове за политици:Слави щял да регистрира партия "Няма такъв вирус". Ако съдът откаже регистрацията на партия "Няма такъв вирус', Слави щял да регистрира партия "Има такъв грип".

171

Анонимен

преди 4 години

между другото третата жертва на вируса е жена на 84 години , даже и те не знаят от какво е умряли но я приписват на короната .

170

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН - Тези, които обвиняваш в лъжа се грижат да не измрат и такива като тебе

169

математик

преди 4 години

До математик - Съжалявам, че съм написал Бългатия с малка буква

168

Анонимен

преди 4 години

Представете си Слави Чалгаря да има власт по време на коронавирус. Този чалгар е вреден най-вече за чалга последователите си. Разпространява дезинформация по време на пандемия. СЗО не признава.

167

математик

преди 4 години

Паникьорите си мислят, че ще умре 4-5 процента от населението.Изчисленията - колко ще се заразят и колко ще се разболея са за оперативни дейностит.Какъв процент са умяли от населението при пандемията в българия е абсолютно ясно - 3 човека на 7 мил. населения, т.е. = 0,00004 процента.И 100 пъти да се увеличи - ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ.МЕРКИТЕ ОБАЧЕ СА НЕОБХОДИМИ!

166

яаожаьжаа

преди 4 години

третия случай е от удар - това е първопричината... Всяват само паника у населението и ви тормозят психически с новини и изолация, а скоро и с глад - след като всички масово фалират.

165

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪЖАТ ТА СЕ ПУШЕК ВДИГА!!!!АМА ТОЙ Е ИНТУБИРАН АМА НИЕ НЕ СМЕ МУ ВЗЕЛИ КРЪВ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ :DГЕРБ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ИЗМАМИ И ОКРАДЕ ЗНАЧИ НЕ Е ГЕРБ!

164

Анонимен

преди 4 години

Най пропадналата държава в света ,къде е държавния резерв къде е бюджетния излишък е това се мисли за народа а не да обикаляме с джипките насам натам ДО ТУК СТЕ

163

леш

преди 4 години

гешевчета мутафчета и сякви герберчета, стягайте дупарите, щото това ще мине, и тогава ще лъсне цялата истина и ще сте като голи *** пред народа, ще си проличи какво сте сторили и ей тогава дупе да ви е яко, много вероятно е и някой от вас да го отнесе по-лошо от вируса !

162

Анонимен

преди 4 години

Ако сме облечени със защитни костюми може ли да се придвижваме свободно?

161

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Нито един инфекционист или епидемиолог няма в този щаб от безхаберници.Пожарникари двама , един хирург и един даскал -Дончев.Милиционера Гешефтаров им го играе началник.Празни приказки ,закани ,заплахи и предупреждения няма уплашат вируса.Но за 3 работни дни герберастите откраднаха почти 6 милиарда.Факт.

160

ШОК УЖАС ОЩЕ 1 БОЛЕН

преди 4 години

До Баиау ужас ко ша прайм. Успокой се народе. Върлува грип ГРИП . Раличен вид ГРИП. Не чума, не спин, прочетете малко нещо по-различно от БТВ, НОВА, КАНАЛ 1 и всички промиващи мозъка медии. Чуйте мнението на вирусолозите на специалистите, не на коремните хирурзи и на гешев. Те ви казват каквото им казват да ви кажат! Лесно се манипулира с думи, МИСЛЕТЕ МАЛКО !! Ще умрем от мизерия и глад ако продължават така нещата, не от грип

159

гост

преди 4 години

ше си правят каквото поискат ,ако излезем всички ще се аскрият като мишки лъжат хората за вируси а вируса е борисов които трябваше вече да е затвора

158

Доктор

преди 4 години

Най-неадекватния човек се оказа прецедентът Радеф ! Той е нулевият пациент на вируса - изпълзя на Шипка и разнесе зараза из цяла България ! Ноооо, той ще е и "нулевият президент" ! Такова *** не сме имали за държавник никога през 1300 -годишната си история !

157

обективен

преди 4 години

Сега гледам че и другия менте-генерал ,мишока от пожарната се е барнал с някаква черна униформа и ръси мозък.Оня от Военна болница от снощи е в черно.Остава и баш-пожарникаря да се облече в черна генералска униформа, и цялата тиквена шайка ще заприлича на погребална агенция "Герб".Аман от такива смешници-празноглавци.

156

Анонимен

преди 4 години

В ИТАЛИЯ КАТО СА В КАРАНТИНА, А *** ПО 500 НА ДЕН???НЕЩО НЕ ПОМАГА.КАМО ЛИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ.ПУСНЕТЕ ХОРАТА НА ВЪЗРАСТ ДО 40Г. ДА РАБОТЯТ!

155

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

лека и пръст на жената. с инсулт и корона.... корна вируса го има на всякъде и допринася и за нормалния грип но самичък не убива и не е смъртоносен. в момента колониалните администратори и техни пионки порко, льотчик и мундир годжи доубиват държавичката ни. овце спрете да дремете по кошарите. в момента в целия бял свят не се сэ, пшеница, домати, разсади, нищо. есента и догодина идва голям глад. тогава ще видите истинския брой жертви на този цирк.

154

За прокурора!

преди 4 години

Моля,озаптете Гешев.Той е прокурор-държавен обвинител,а не политик-да дава акъл! Неговия акъл е само тъпотия!Какъв е той,та да призовава за военно положение-неговата работа е да извършва обвинения и да иска осъдителни присъди спрямо Черепа,Ветко и т.н.Да вземе да си върши работата,а не да се бърка там,където не му е въобще работата!

153

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски е следващият Бойко. Скромна кариера, политическа подкрепа, уморен, пуфтящ, кисел, но уж много загрижен, с патос, драматизъм и началническо отношение. Чуйте ми думата, след 5 години и него ще псувате.