192

Анонимен

преди 4 години

За съжаление потвърждава се че който отиде в пирогов излиза напреде с краката, 100% смъртност

191

Анонимен

преди 4 години

Болните не са 94, доколкото ми е известно.Болен е този, който се чувства зле, а от тези 94 една голяма част даже няма симптоми.

190

Анонимен

преди 4 години

Старците са толкова наплашени, че умират от страх веднага щом им се каже, че резултатът е положителен

189

Анонимен

преди 4 години

Какъв чудесен начин да се отърват от протестите в цял свят си измислиха управниците. Няма протести ни в Китай, нито жълти жилетки в Париж, нито срещу водната криза в Перник, изгарянето на чужд *** и т.н. у нас. Всичко се забрави !

188

Анонимен

преди 4 години

Много собствени на хотели в сл.бряг ,Несебър,Бургас имат и хотели и на банско и така лятото на морето зимата на на банско готвачи сервитьори бармани пикола ,и децата го знаят, така че всичко от банско не трябва да бъдат в домашна карантина,а да се изследват веднага!!!

187

Анонимен

преди 4 години

Третата жертва починала след като гледала една седмица интервютата на Мутафвчиски, Боко и Гешев.

186

Медицинска сестра

преди 4 години

Само преди няколко дни Мутафчийски се мъчеше да ни втълпи, че коронавирусът не е по-опасен от обикновения грип, а сега бае друго! Когато нямаше маски разправяше, че те не предпазвали. Сега обратното! В същия тоя щаб се подхилва брадатият Кунчев, дето ни успокояваше, че няма страшно за България. Сега същите тези хора са в националния щаб за защита от коронавирус! Не е ли ги срам?! Никакво доверие нямам в тоя щаб! Писна ми да ги гледам всеки час по всяка телевизия! Правят си пиар!

185

Медицинска сестра

преди 4 години

В момента щабът изостава от ситуацията, предава сухи данни, набива ги излишно всеки час в ушите ни. Нямам доверие на този щаб и веднага ще се обоснова: в началото Кунчев уверяваше, че за България няма опасност. Доверието ми в човека с униформата също се срина, защото изостава с мерките. Истината е, че главният прокурор Гешев се оказва най-адекватен и се получи така, че прехваленият щаб слуша него. Има за какво!

184

Анонимен

преди 4 години

Айде повече БКП-та на възраст да се гътнат, да се поизчисти държавата *** от червевндалестата БКП ***!

183

Зрител

преди 4 години

Мутафчийски вчера на изявлението от 17 часа (вижте го), се пипаше по носа и устата като малко лапе поне 10 пъти!!! Интересен метод за защита демонстрира....И изводът какъв е - както винаги - едно говорим, друго вършим Евала Мутафе!

182

Анонимен

преди 4 години

Починала от ИНСУЛТ и от КОРОНАВИРУС, не се връзва нещо... Повечето починали тези дни възрастни хора са били хоспитализирани в Европа с няколко болести, имащи ги от дълго време, като тези болести са улеснили заразата с Коронавируса и последващата смърт. Астма, диабет, високо кръвно налягане - са само няколко от болестите присъщи на старите хора.

181

Анонимен

преди 4 години

Всичко мо же да се фалшифицира, от телекрана може да ви излъжат каквото си поискат

180

Анонимен

преди 4 години

Време беше да уморят някой старец, за да се подържа истерията. А кой знае дали някой наистина е умрял или е само менте-статистика?

179

Анонимен

преди 4 години

кажете кой в нашата богата, справедлива, силна, здрава родина няма здравословни проблеми.ако имаш ковид19 и диария, народа да е по спокоен, ще каже че си умрял от диарята. ТОЧКА. ковид19 няма опасност за живота.

178

пфууу

преди 4 години

днес у нс са се родили 93 и умрели 149данните са от брояча

177

Анонимен

преди 4 години

До Моля за данни!Отиди на броч смърт в реално време...избери България....и гладай

176

МАРТИН

преди 4 години

Трябваше много преди извънредното положение да затворите всички курорти и да изгоните чуждестранните туристи. Сега вече е късно , но все пак не лошо да изгоните всички туристи и да затворите хотелите по курортите

175

Моля за данни!

преди 4 години

Много бих желал да публикуват каква е смъртноста в България през последните 10 г. в този период-февруари-март, а също така и по възрастови групи? Увеличила ли се е,намаляла ли е,или си стои на средното ниво?Защото всеки възрастен,който умре- вече го водим за умрял от вируса! Някой ,който умре на 77 г. и с сума ти болести-то йможе да си умре и от най-обикновена настинка! Нека мислим трезво и да не се поддаваме на шаш и паника!

174

Анонимен

преди 4 години

Абе вие кога най-после ще проумеете, че това не са БОЛНИ, а ЗАРАЗЕНИ...!!! Празните ви кратуни обаче не правят разлика. И все повече си мисля, че Бойко ви е направил комплимент като ви е нарекъл ***...не, вие сте тъпоумни закръглени гъски..!! Вас по - добре да ви няма изобщо...!!!!!!!

173

Анонимен

преди 4 години

Престанете с това самоуспокоение. "Жертвата" била възрастна жена с инсулт! По тоя начин наливате масло в огъня,вярно е че жертвите починали от вируса,процентно са повече хора на възраст,но запомнете че Никой не е Застрахован!Все още не е изследвано и доказано какви са последствията за хората които са прекарали болеста!