13

Диагноза

преди 4 години

Как да се справим с вируса когато Корнелия Нинова е дала партийни поръчения на членовете си да сеят зараза колкото могат повече ? Червената зараза дори е многократно по-опасна за българите отколкото вируса!

12

Анонимен

преди 4 години

България е една от държавите с най-застаряло население и водеща по тютюнопушене, хронични заболявания и не знам още какво. Тука ще е чума.

11

Анонимен

преди 4 години

Вземат решения - какви точно, че не мога да се сетя. Гробавите бягат от отговорност -пак. 3 месеца имаха да се подготвят и .. нищо. Ама в кражбите са първи, са да видим кой ще намаже от държ. финансиране (не, че ще е изненада - фирмите на дпс и гроб)

10

Иванова

преди 4 години

Кой от двата щама коронавирус за които каза президента Радев, върлува сега в страната. Хората все пак трябва да знаят за да се защитят. Никой нищо не казва.

9

mery

преди 4 години

До Анонимен този "измислен" според вас генерал и лекар прави най сложните коремни операции във ВМА и е спасявал пострадалите ни войници при нападението в Кербала.

8

истина е

преди 4 години

Ама вие си мислехте ,че нас ще ни отмине този вирус , и вместо да вземахте привантивни мерки веднага ,всеки ден по няколко пъти казвахте ,че няма заразен ,докато не дойде мечката и в нашият двор !

7

Анонимен

преди 4 години

Опасното е друго - доказани некъдърници и *** да са начело на държавата и да вземат решения, касаещи всички ни.

6

АНТИ

преди 4 години

Ето, аз пиша, работя, живея,от вирус се крия,тъй както умея.Карантина ще спазвам,възможно най-строго,но други ще щъкат,реално по много.

5

Анонимен

преди 4 години

Само като гледам че тоя измислен генерал и лекар, не може да си постави маската правилно, същото се отнася и за началника му Борисов и ми става мъчно за България.

4

Ивсинамангистия

преди 4 години

Дано светът си вземе поука и вече никви емигранти. До това води смесването на хора от единия на другия край на света. Мутации на бактерии и вируси. Ердоган има да чака ЕС да ги приеме тия по границата. Вече би трябвало да се разглеждат като потенциално биооръжие. Времената на милосърдие безвъзвратно си отиват. Добре че слабо засяга младите. Щото ако удари силовите структури, всичко отива на кино.

3

Анонимен

преди 4 години

Добро ютро клоун с лампази !Как сте, как спахте.Днес обслужихте ли два пъти Шефа си Тиквата ?

2

Заразен CoVid-19

преди 4 години

Да благодарим на президент Румен Радев за страхотния патриотичен тур на връх Шипка!Здраве желаем, господин Президент!

1

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

И този получава заплата. Аз щях да я свърша същата като него , дори без лекарско образование. Калинките и неуките са на почит в България. Бог да ни пази