133

Анонимен

преди 4 години

годжи - ти ли си? що пишат с главни букви отдолу психарите

132

КОМУНИСТИТЕ

преди 4 години

КОЙ ЩЕ ГИ ИЗЛЕКУВА? ДОЙДЕ ИМ ВРЕМЕТО ДА ИЗМРАТ НА БУЗЛУДЖА!

131

АМИ ВЪВ ЗАТВОРИТЕ

преди 4 години

КАКВОЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ?

130

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 132Ще чаками вируса да умре преди ние да сме умрели?

129

ГОДЖИ,

преди 4 години

ТОВА МОЖЕШЕ И ПО-РАНО ДА НИ ГОКАЖЕШ! ЧАКАШЕ ДАСЕ ЗАРАЗИМ ЛИ?

128

Анонимен до 132

преди 4 години

Всеки вирус живее определен брой дни и умира САМ!Няма лечение от вирус,а лекарствата/+витамините,лимоните и т.н. /са само ОБЛЕКЧАВАЩИ състоянието на заразения и подсилващи имунната му система докато на вирусът му мине срока на живот -треска,болки,кашлица,температура...Но ако имунната с-*** на заразения е слаба/възраст,хронични заболявания../докато вирусът умре може да причини усложнения/възпаления причинени вече от БАКТЕРИИ.А те вече се лекуват с антиниотици.

127

Анонимен

преди 4 години

B издирохте ли нулевия пациент 😆😆😆 глупендериНулев пациент е просто израз, няма какво да го издирват, но вие като полицейски тикви все някой дирите да биетеПростащината, тикви и некомпентенция в 1 управляват тая страна

126

БОЕЦ

преди 4 години

интересно-----НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА---КОЙ Е ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА ВИРУСА И САНКЦИИТЕ ЗА НЕГО ЗАЩО ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ПОДМИНАВАТ ТОЗИ НАЙ --ВАЖЕН ВЪПРОС

125

една мъж

преди 4 години

... 134 хиляди случай ...И вие от нещо сте се заразили, ама не е коронавирус.

124

Талибанинът

преди 4 години

Не мога само да разбера, как са били излекувани онези, които са били заразени с коронката, но вече са здрави:)))?!?Нали няма ужким лечение за коронката!?!? На чай, с мед и лимон ли са били:)))???

123

Щирлиц

преди 4 години

След като сами го разпространихте,какво очаквате?През февруари ако бяхте затворили детски градини и училища, бяхте забранили връщането на българи от Китай и Италия за месец напред,сега положението мжеше да е съвсем друго.

122

Анонимен

преди 4 години

По важното е турската лира да пада.

121

ВАСЕТО

преди 4 години

ОЗДРАВЕЛИ ЗНАЧИ СА ГИ ЛЕКУВАЛИ.А ТУК С КАКВО И КАК ГИ ЛЕКУВАТЕ КАТОГИ ДЪРЖИТЕ В ИЗОЛАТОРИТЕ ЛИ............

120

Анонимен

преди 4 години

Аз и всички от семейството излизаме в отпуска до края на месеца. Ще гледам филми, ще чета книги, ще се отдам на битов алкохолизъм пък ще видим какво ще стане после. Тоя вирус е сериозна работа и трябва да се пазим. Дори оцелелите много често остават със дихателни и имунни проблеми

119

Анонимен

преди 4 години

И? Колко са новите случаи у нас? 100-150? Или тестовете са на привършване?

118

Shreck

преди 4 години

Пауна вече яко разпери опашка. Доскоро никой ни го знаеше този ***. И какво правят ако смея да попитам в този т.н. незнайно защо с фелдфебелският израз "щаб"??? Местят си го по цял ден, от единият крачол в другият. Защо не съм чул за нито един излекуван досега?

117

Анонимен

преди 4 години

Вируса може да е създаден от човек , може и да не е. Ако е, може от американци, може и от руснаци. И едните и другите имат интерес от срутване на китайската икономика.

116

Анонимен

преди 4 години

Нали дремеха цели месеци и само правеха ,,Сабат ,,кога най сетне, ще дойде у нас ! Барем едни маски да бяха намерили ,а не само заклинания и мантри .

115

Стенли К.

преди 4 години

До до 104 Примерно се сещам ,за несрамните лъжи на демократичните режими ,за шишенцето с антракс в ООН, ,за атомното ,химическото ,бактереологично оръжие на Садам ,Кадафи ,за борбата срещу опиумните полета в Афган ,за подкрепата на брадатите канибали ,,борци за демокрация ,,от ИДИЛ...Бива простотия ,ама чак толкова да бива ,не бива, да бива !

114

Бай Рептил

преди 4 години

А границите защо са още отворени? Нали отвън идва заразата. Пълно лицемерие на политиците. Чужденци и гурбетчии идват в България и сеят зараза.