23

Комун.

преди 4 години

Греб докараха вируса с корона в Бг.*** ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Президентът Радев под надслов, че не се страхува от никакви вируси, и упражнявайки се в плоско и неуместно остроумие на тема вируси призова на 3 март хиляди хора да отидат на Шипка, за да покихат и покашлят заедно, въпреки препоръката на Кризисния щаб за отмяна на събитието... Но отмени преди това приема в Президентството... Сега, ни лук ял, ни лук мирисал се сети да говори за ограничаване на контактите... И всичко това при положение, че има пълната информация за развитието на кризата по света..

21

изнервен

преди 4 години

До 23. Събуди се, сънуваш. И като са толкова лоши ГЕРБ защо хората вече 10 години предпочитат тях на избори (само не ми говори за манипулации, че е много изтъркана и невярна песен)? Като беше толкова успешно управлението на БСП защо загубиха през 2009? Защо загубиха и през 2014 след поредната катастрофа? Защо бе, червен галошш?

20

До ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Не лъжи бре, бензина беше 2.50, апартаментие пак бяха 1000евро квадрата, само дето заплатите бяха по-ниски.МРЗ-то беше 250 кинта.

19

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

При БСП се живееше по-добре. Факт !Помня 2007 год. хората имаха по-добър стандарт на живот.Всичко беше евтино.Пенсиите ги вдигаха на всеки 6 месеца.ГЕРБ докараха чумата в България.

18

Анонимен

преди 4 години

Реакцията се забави, вярно, но не колкото вашта реакция след Чернобил

17

Анонимен

преди 4 години

До 19. Е, и? После?

16

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

15

Анонимен

преди 4 години

Бешипету беше прелъстено и изоставено от деписету. Туй добра опорна точка лий?

14

Разбиращ

преди 4 години

*** пак само плюят.. Как пък един път не предложиха нещо полезно.... Егати хората озверели... Срам

13

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 12: Не си чул БСП да предложи нещо? Как ще чуеш, като нямаш опорна точка за това.А като пишеш колкото се може по-неграмотно, сигурно си мислиш, че си много оригинален.

12

Анонимен

преди 4 години

Заразяването е в геометрична прогресия като всяка епидемия.Колкото и да ви звучи нелепо, Европа е оцеляла след чумата, ще оцелее и сега.Каква е разликата между средните векове и днес?-Сегашните европейци се смятат за безсмъртни.Е, всички ще умрем от едно или друго.Да ви видя как ще се опазите от Г-жата с Косата?-Никак.

11

Нищо ново

преди 4 години

До uy: Казал Радев че нямало вирус, друг път. Каза, че отмениха тържествата на Шипка заради грип, а в София не. И то ги отмениха защото знаеха че президента ще е там. Но хората пак отидоха.

10

Анонимен

преди 4 години

Не съм чул бешипету досега да е казвало кога и какви мерки трябва да се вземат. Сега се обаждат като черна станция.

9

Бау

преди 4 години

Противни хора от противна партия.

8

ognyanz

преди 4 години

А надолу дежурният гербаджийски т'рол вече се е включил. Само дето още не е писал, че точно БСП е разпространила вируса.Чудя се какво още трябва да стане за да си ходи вече Бойко и крадливата му и некадърна дружинка.

7

uy

преди 4 години

ААА, нали вашия резидент каза, че нямало вирус бе? Сега що ревете?

6

Нищо ново

преди 4 години

До Зозо: Не били закъснели Бойко и дружинката у? Така ли е наистина. Да, в Китай нямаше как да знаят че ще има епидемия. Но ние знаехме, че предстои. Показваха как дезинфекцират и как всички ходят с маски. А как сме се подготвили? Едва сега ще се шият предпазни костюми за медицинските работници. А има продавачи, шофьори в градския транспорт и колко още, които са служебно задължени да работят с много клиенти. А заразенире вчера бяха четири, днес са 23, а утре?

5

до червенушките

преди 4 години

Що бе,при вас навреме ли дойде!?

4

Зозо

преди 4 години

Корнелия нали си снимаше с козите. Ся що не иде да се снима с коронясаните? :))))))))))