43

БСП говорилня

преди 4 години

Кой е тоя празнодумец бе. Ако е решил да се покаже на светло поне да не лае като изтървано от приюта кученце. Нека каже коя държава в света е взела по-адекватни мерки. Не беше ли техният президент, който първи се обяви против събиранията и осмя щамовете. За него нищо не казва заблудения празнодумец.

42

Анонимен

преди 4 години

Най добре ще е, да дойдат танковете!

41

БСП говорилня

преди 4 години

Вашият президент е на друго мнение. Я се разберете, че станахте за подигравки и осмиване.

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОсвен, че няма маски, няма спирт за дезинфекция, няма антибактериални гелове.....

39

Анонимен

преди 4 години

***, изтеглиха всички маски от аптеките и ги продадоха на 200 пъти по- висока цена.Ние как да се предпазим и как да предпазим децата си.?

38

Анонимен

преди 4 години

къде са ви маските в аптеките гербериколко човека ще убиете косвено заради липсата на маскикак ще борете епидемия като само обиждате президент и опозиция дайте маски

37

Анонимен

преди 4 години

До Бсп е в будна кома..Иде ви краят на управлението и вече почнахте да се разбягвате от ГЕРБ. А Корнилия която ти наричаш лъжа, осъди Бойко за лъжа, така че съдът е преценил кой какъв е.

36

Анонимен

преди 4 години

че кое на герб им е адекватно. изборите ли са им адиквватни. какво им е адекватното.*** на герб питайте си вождовете защо обвиняват българския народ а няма МАСКИ В АПТЕКИТЕ. МАСКИТЕ ПОДНАХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГОЛА ВОДА СТЕ

35

Така е ..

преди 4 години

Има си хас БСП да кажат че борбата с вируса у нас е адекватна. Такова чудо от БСП не можем да очакваме. Те са против всичко което прави правителството.Ако Бойко подаде оставка,ще кажат че бяга от отговорност. Абе няма управия.Инак мерака им за власт е безграничен.

34

Гнус

преди 4 години

БСП прекалява - извадиха този никому неизвестен депутат да сипе несправедливи упреци към работата на правителство по справяне с коронавируса, а забравиха как същите те като партия криха за Чернобил, оставиха децата на България да играят по времепървомайските празници по радиационните зелени площи.

33

BG

преди 4 години

Престои среща на всички комунисти /социалисти/ на Бузлуджа ! Ще се пишат отсъствия. Проверяващ Президента.

32

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

31

Мдаа

преди 4 години

БСП пак казват на черното бяло. Навик им стана. Мерките в България бяха ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ПРЕВАНТИВНИ, а не закъсняли. Закъсняла беше неадекватната реакция на президента и на червените окултисти, които завалийките няма за какво да се хваната вече и почнаха, дочух, да се изяждат помежду си = ) Типично, паразита не може без да смуче. Тука има хора, които от 100г смучат... сега им секнаха кранчето. Сещайте се как реват на червеноооо

30

Krj

преди 4 години

Dps nyamali komentari po virusa ????

29

Анонимен

преди 4 години

Я да припомни тяхната реакция при аварията в Чернобил

28

Анонимен

преди 4 години

А по-добре ли е да беше не корона а курнелавирус

27

Комин.

преди 4 години

Греб са по голямо зл0 от вирусната к0рона

26

Mopcku_

преди 4 години

Аз изобщо не харесвам тва крадливо племе водено от Бойко, но трябва да съм ***, за да не призная, че всъщност се държи много адекватно последните дни. В този случай го подкрепям напълно. Мерките са съвсем навременни. Това е извънредна ситуация, с която никой от познатите ни управляващи не се е сблъсквал.

25

Анонимен

преди 4 години

Това са комунистите ще намерят начим да извлечат оолитически дивиденти от смурта на хората

24

Анонимен

преди 4 години

Комунисти мръсни, вие за Чернобил навреме ли съобщихте и подготвихте хората? Но Политбюро бе обзаведено на първия час след трагедията. Тайно... пРезидентчето ви говори ли глупости на Шипка? Изложи ли на риск хиляди хора?Какво предлагате вие? "Дайте да дадете, а ние да координираме" ли?Вземайте си шапките и отивайте в Сибир, атентатори и убийци!