112

Анонимен

преди 4 години

Имаше и п(т)ичи грип.

111

zoro

преди 4 години

До 100- В Англия министър на здравеопазване е заразена,под карантина е,в Ватикана и там кардинали са болни - не е до образованието,а до съдба..На Нострадамус измря цялото семейство по време на чума -а той живя още години...И след като няма лекарства против тази коронка- защо да не е ракийка с чесън? По-добре да умреш сит,отколкото гладен!Сега идват празници,а с тях и гурбетчии...Да внимаваме..

110

Китайски вирус

преди 4 години

Разликата между птичи грип, ебола и свичнски грип е че Ковид19 е открит през 2013г. мисля че и е мутирал след известно време а сега убива възрастни. Дори и да изчезне след няколко години може да се появи пак и ще се наименува на Ковид20. Централната точка на вируса е Китай

109

Анонимен

преди 4 години

Мда, много старци ще умрат. Това е неизбежно рано или късно

108

Интересно

преди 4 години

ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИ, НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ.

107

1

преди 4 години

Защо всички тия приказливи народни избранници не вземат по един букет и да посетят болното семейство в Пирогов? Ей така за подкрепа...Големи думи лесно се казват - особенно докато си здрав...

106

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

От два дена не съм го окуражавал Тонката, но вече е време!

105

Анонимен

преди 4 години

Мразим ама как мразииим знаят най добре неграмотни злобни създания...Имене си мразим още повечеЩо за невежа...,

104

Анонимен

преди 4 години

За успокоение на Александър Сиди ще му каже, че догодина пак ще е коронавируса, защото ще си вилнее без никой да го спре, та дори и летните температури.

103

..

преди 4 години

Ами сега... Камелия Цветанова!Това е... неграмотните и *** писачи са по-страшни от всички вируси.Тоя сайт заприлича на пик, блиц и актуално взети заедно.

102

АНТИ

преди 4 години

В цял свят ни се чудят,чудо невидели,за ковид признахме,но не и за умрели !

101

Анонимен

преди 4 години

За догодина питайте другаря Радев,Нинова и президента им Путин...,те знаят най добре неграмотни злобни създания...Що за невежа...,

100

Тонката изсра

преди 4 години

Другари са разбра ли се кой щам на Коронавируса е по опасен?:):):):)Президента Радев каза,че Софийския бил много незначителен за разлика от този опасния на Шипка и благодари на тези,които не се подадоха на манипулациите и се качиха горе при него:):):):)Лятото на Бузлуджа на поляната трябва да се съберете колкото може повече,че ако може и всички другари да хапнете скара и да пиете по някоя бира:):):):):)

99

РусенецЪ

преди 4 години

Потресен съм, втрещен съм, чувствам се адски гузно, че всъщност най смисленото изказване е на някой си Нигяр Джафер от ДПС! Име и принадлежност към политическа сила, които не приемам в България! Но фактите са си факти. Защото аз отнесох "свинския грип" /разновидност на тип А/ по Коледа 2018. В 9:00 сутринта си бях супер, витален, работих с желание. В 10:00 бях проснат като жартиер. След 24 часа грейна красива двустранна пневмония! Хайде системи, хайде чудо. Тоя хумор онзи да си го навре .. там.

98

АНТИ

преди 4 години

Не вярвате, че Бойко е *** ?Ще повярвате скоро.

97

Край

преди 4 години

По опасен вирус от българските парии няма - създават трайно отвращение от държавата и за 30 г. са избили стотици хиляди родени и неродени българчета.Когато и да дезифенкцираме с *** народното събрание все сме закъснели.

96

Анонимен

преди 4 години

От герберското капиталистическо здравеопазване умряха повече хораотколкото от лошото социалистическо здравеопазване

95

Алов

преди 4 години

Боже какви хора ни управляват наистина това е Бич Божи иначе няма да се опомним

94

Анонимен

преди 4 години

Най-сериозно внимание трябва да се обърне на простите, на бедните. За тях превенцията срещу вируса е чесън и ракия. Потресаващо, но факт. Същите тия имат какви ли не гости гастарбайтери от Италия. Отиде в Италия да мия тоалетни, върне се тука- зарази цяло село. Неслучайно вирусът пламна в дълбоката провинция и в най-бедните квартали на София. Да си беден, значи, че си *** и обратно. Максимата не важи за всички, но със сигурност важи за над 80% от бедните и простите.

93

140 г руско иго

преди 4 години

Догодина частните пенсионни фондове!!!