132

Миткалото

преди 4 години

САЩ -успях ме да спрем икономически Китай и Иран -мечката играй в съседа но понякога се връща и при създателите си.А големите печалби от най различните вируси които пускат може накрая да се окажат недостатъчни и за тях.

131

Я па ти..

преди 4 години

До Интересно 114 ГЕРБ унищожава България и никой нищо не прави... Как така бе ? Я виж Нинова и БСП какъв вой надигат до небесата.Казват че е дошъл техния ред да седнат на държавната хранилка.

130

хе

преди 4 години

Като стане напечено,тия от трибуните на парламента първи, ще се скрият в миши дупки.И пак за изчакване зоват,вместо да дават решения.Димът на вируса се вижда отдалеч,ама чакат да замирише на изгоряло,та да се сетят какво да се прави.

129

Анонимен

преди 4 години

До година русофилска чума.

128

1111

преди 4 години

До Пипи дългото чорапче 131 На пръв поглед изглежда , че няма начин Китай да не търпи колосални загуби от вируса .Първо самите разходи за справяне с епидемията , после загубите от нарушените или спрени производства . Февруари имаше инфо , че Китайската централна банка ще налее някъде 170 млрд долара в икономиката , за борба с коронавируса . Някои компании изтегляли производства към Виетнам , Индонезия . Идея нямам дали са започнали да работят предприятията , където има милиони под карантина

127

язе

преди 4 години

То е ясно. Догодина чума по тиквите. И ще има кил-кил-кил. И ще има всички тикви на фураж.

126

Анонимен

преди 4 години

дай, Боже, депутатска чума

125

Пипи дългото чорапче

преди 4 години

Прочетох и интересна статия кой печели от вируса и хипотезата бе,че самия Китай печели.Вашето мнение,не искам да цитирам а дали има такъв вариант.Според вас.

124

Анонимен

преди 4 години

Короната циркулира в Бг от два месеца , но не се оповестява или реално не е толкова опасна . Сега само паника се всява. Във вн е пълно с крале и кралици и цар кировци, даже болни лекари има . Не е толкова опасен. Другия път и ебола ще допълнят.

123

До100

преди 4 години

За да говори човек за друг с толкова злоба значи си има комплекси.Бил си беден,сега при Герб си добре.Но злобата те разболява,както и никога няма да избягаш от бедността на ума ти.Трай комплексирано човече,че като дойда със сопата ще разбереш кой ум,кой сват.И сега не бедните,а точно като теб управляват-прости,неучили,мислещи че са хванали Господ за....Айде бе,простих и юроде!

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122това са лаещи кучета и енциклопедична грамотност знаещи всичко .

121

Анонимен

преди 4 години

Догодина Крейзифрог чалмавирус-21

120

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо каквото измисли!

119

ци а нин

преди 4 години

... догодина каквото ни измислят от американските лаборатории

118

Аз

преди 4 години

До 122Коментарът ти е много на място. И аз това искам да видя. Статистика и данни от двете епидемии за да можем да сравним. Защото така реално получаваме информация но не можем да я осмислим

117

преди 4 години

Да с тая разлика че досега никога не са поствяли цяла страна под карантина..

116

Анонимен

преди 4 години

Като стана на въпрос, защо не ни припомните статистиката за свинския и птичия грип, нали сте журналисти. Някакво сравнение, та или да се притесним, или да се успокоим, или поне да сме информирани. Няма откъде да я вземете? Що за журналисти сте тогава?

115

Анонимен

преди 4 години

То на "патриотите" освен да се опитат да проявят чувство за хумор друго не им остана.

114

Евреиските банки

преди 4 години

раздуват истерията около този вирус, който всъщност е най-обикновен грип,за да оправдаят поредния грабеж, който тези гадове наричат икономическа криза !!!доведоха Италия до фалит и сега цяла европа ще я "спасява" подобно на гърция !!!докато не национализирате евреиските централни банки, евреите постоянно ще ви грабят организираики т.н. икономически кризи

113

Анонимен

преди 4 години

Аз паника не виждам, просто хората стават предпазливи. Но след като толкова са отворени избраниците половината на ексурзия в Китай, половината в Италия а след това да идат на гости при възрастните си родители.