34

ББ

преди 4 години

може и да опитате да си купите маски в аптеката...има бойко каза...усещане за нямане е...бойко не лъже...е само два пъти го осъдиха за лъжа ама то...руснаци,американци,еврей...все душмани

33

Анонимен

преди 4 години

Голям мъж. Зарязал жена си, с деца, и се хванал с любовницата си. И всеки ден предава и България и Българите. Веднъж предател , винаги предател.

32

ББ

преди 4 години

минавам случайно...та лошият Президент...моят Президент,докато учеше във военно -въздушен колеж в САЩ /там не приемат айдуци,пратете бойко бе/ прИмиера ви,"охраняваше","застраховаше"...просто факти и всеки може да ги провери,да е жив и здрав бойко за да може да си излежи присъдите за геноцида над Народа ни...вие си плюйте и лъжете евтини мъртви души...на свършване с, идва Видов ден..дано го доживея за да видя присъди на предаващите и убиващите Народа ми..Свобода или Смърт

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36 да на Шипка. Пък боку се качи на Ердогановия.

30

ха-ха

преди 4 години

Ген.Радев е в пъти по-умен ,учен и мъж от Бибитко Банкянски ,по-известен в Гърция като Бай Бойку Ганьвски.Ама как са го докарали нашия мушморок само.Да се смееш ли ,да плачеш ли?Станахме за смях пред целия свят с този ***-милиционер.

29

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

28

Анонимен

преди 4 години

Нагъл *** и лъжец. Сега друга песен пее не като на Шипка.

27

ХА ХА ХА

преди 4 години

Взеха да омръзват тези караници между селските хитреци от втория ешелон на БКП

26

Анонимен

преди 4 години

Убеждаваше хората че няма вирус. Комунистическа ***. Така говореха и за Чернобил.

25

Анонимен

преди 4 години

Шмекер е бате ти Боко.На такива ефтини номера като неговите се хващат 80-те% *** МАСА.

24

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТО, празни приказки за пOДмuти герберски мозъци (ако можеш да сгрееш де какво се пoдмuва)Почвай да си повтаряш- Румен Радев премиер. Тренира докато свикнеш!

23

Радев

преди 4 години

е дребен селски шмекер на който му се вързват баламите и разбира се платените тарикати. Иначе номерата му са елементарни а приказките му изтъркани шаблони.

22

Анонимен

преди 4 години

`Радев използва всяка възможност да докаже, че е прав`Ми кво да направи? Да им вика - не бе, не бе не съм прав! Направо ме арестувайте!Ми тоя политолог е луд!

21

Анонимен

преди 4 години

Измисленият президент не може да озъптява фалшивото си семейство а ще ръководи държава .Ха ха....

20

Сата НАТО

преди 4 години

От Президент да стане Премиер - това може да СЕ ОПИТА да направи само един завършен подлец и ***. Сигурен съм, че Радев ще СЕ ОПИТА, защото е именно такъв характер, но никой няма го избере. Предишното московско протеже, Първанов, се опита и отиде в небитието.

19

обективен

преди 4 години

Всичко което ген.Радев е казал да сега е ВЯРНО! И това е проблем за кухоглавите герберунгели ,сред които няма нито един умен и учен човек.Само плява и плевели.Всяка дума на президента е премерена и е плод на дълго премисляне.Празните приказки ,хваленето ,голите обещания и безкрайните лъжи са типични за невежия и неграмотен Лойко Подрисов.Докато се пъчеше и лаеше срещу Радев ,страната се напълни с бойклука на света и с вируси-убийци.

18

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПOЗOP!!

17

Сата НАТО

преди 4 години

Радев къде е да вдъхне кураж на нацията в този тежък момент? Май може само да произнася надгробни слова на Нова година. Скапан пед ал... Бившата му жена е късметлийка, че се е отървала от него.

16

NEW WORLD WORDER

преди 4 години

Резилдент***т Радев няма да участва в следващите президентски избори, защото по това време ще е настъпил Новия световен ред, а тогава той ще бъде подсъдим...

15

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да не ви се вярва герберюхи, този Човек ще ви прати в небитиeтo! Румен Радев ще бъде скоро премиер!