74

Баамаа

преди 4 години

Боже тоя какъв *** , какъв политолог е ...спомням си го преди 3-4 години може и по-вече като прохождаше в тоя бизнес си преправяше гласа за да изглежда като мъш...

73

Анонимен

преди 4 години

Мислештите хора, знаят че е прав.

72

До българин 1 селяни

преди 4 години

Вземай калашникя и го слагай под брадичката .***!

71

Добри Войников

преди 4 години

Ганев да се научи първо на правилна терминология.Президентът консистентно бил говорел за....Момченцето си повярва ,че е политолог като чичковците.

70

ХА ХА ХА

преди 4 години

Какъвто пРезидента, такъв иПремиера: шапкари ор втория ешалон на БКП, който се дърлят кой да докопа "кокала"

69

Тошко

преди 4 години

Същественото ще каже Радев пред съда, след обвиненията на прокуратурата.

68

Българин 1 селянин

преди 4 години

Като чета гербо-тролските коментари ми идва да хвърля мотиката и да грабна "калашника"

67

Кьормеков

преди 4 години

Зелени тикви използват всяка възможност, да угодят на батката който ги активизира по свой изпитан начин.Когато някой от т. нар. сондажници на човешките мисли разбере,че са го забравили,той вмъква в брътвежите си името на президента Румен Радев.Душици и те искат да ядат,но при някои случаи са доста ръмжащи.

66

ognyanz

преди 4 години

Да не забравяме, че Бойко и дружинката му национализира и централизира и ВиК дружествата. В Горно Нанадолнище ще има да чакат кога ще им дойде реда да им сменят остарялата водопроводна мрежа.Не че има връзка с темата.

65

Нищо ново

преди 4 години

До Реалист: Защо не се гръмнеш ти? Бъди наистина реалист. Един гербаджийски т'рол по-малко не е голяма загуба. А корупцията и комунизма ги търси при бат'си Бойко. Той вече тръгна по пътя на национализацията. Лотария, разпространение на вестници и списания вече са държавен монопол. Кое е следващото?

64

Реалист

преди 4 години

Тоз ли корумпиран комунистически *** е прав? Най-добре е да вземе да се гръмне. *** - мястото му е в някоя казарма.

63

ognyanz

преди 4 години

До ДО АНОНИМЕН 69: "Удобрението" не е проблем, използва се в селското стопанство. Виж "Одобрението" е нещо по-различно.Но за гербаджийски т'рол това е тънка разлика, не се забелязва.

62

Нищо ново

преди 4 години

Чудесно заглавие, дума няма. В статията има доста неща, които могат да се коментират, но заглавието показва ясно опорната точка: Да се напише нещо срещу президента Радев. Като говорел. е лошо, като не говорел - пак. Учил в САЩ (а там не приемат във военните училища кого да е), ама бил комунист, руски шпионин, и всякакви г'лупости от тоя род. Действайте, гербаджийски ***.

61

Зозо

преди 4 години

Дали на Шипка кРадев се е ръкувал с оная 75 годишната от Габрово : )))))))))))))))))))))))))Нали няма вирус според него.

60

ДО АНОНИМЕН

преди 4 години

Тъй нареченият "честен" човек, отказа предложената компенсация за Б-Я от руският "ГАЗПРОМ", но Румъния си я получиха. Едно голямо предателство от негова страна. Във всяка негова изява, има руска режисура, не случайно Решетников го е удобрил. Той е най-средният короновирусоносител за Б-Я, криеш се зад имунитетът нс президент. Човек, който нарушава непрекъснато законите на Конституцията и излага Б-Я, не е подходящ за президент.Както и да се прикрива, корупционните му далавери, бяха силно осветени

59

Джон Ленин

преди 4 години

Политолог: Радев използва всяка възможност да докаже, че е прав.....ПРАВ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ГОСПОДАРИТЕ МУ ОТ МАСКВА , КОИТО ГО НАЗНАЧИХА НА ТОЯ ПОСТ...

58

ИСТИНАТА

преди 4 години

Радев изложи здравето на хората на Шипка така, както Живков подложи здравето на народът на Чернобил. Лесно се плюе стабилното у-ние, когато се крие зад имунитетът на президент. Няма как да прикрие възползването си от влияние нито във ВВС, нито в президентството. Без имунитета му, ще лъснат и неговите корупционни схеми с К. ИМПЕКСОВА, РЕШЕТНИКОВ и финансирането на кампанията му. Радев не е решението, той е проблемът. Този алчен и злобен човек, за 3г., нищо смислено не е направил в интерес на Б-Я.

57

президент-агент

преди 4 години

Радев няколко пъти извърши държавна измяна и непрекъснато нарушава конституцията. Вече и за децата е ясно защо Решетников го сложи на този пост и какви заповеди изпълнява Радев.Имаме за хпрезидент руски агент. Все едно, че живеем при комунизма.Трябва да бъде веднага отстранен от този пост. Да пази Господ от неканен гост, дървен мости човек *** на висок пост. За жалост, точно това не се случи. Но, малко му остава.

56

От Синода на Русия

преди 4 години

Радев да внимава, защото всяка негова стъпка се наблюдава от главатаря на руските попове и ако Гундяев отново дойде в България този път освен тих политически секс пред телевизионните камери ще има и бой по фуражката.

55

Анонимен

преди 4 години

Колко простотия в коментарите.... Явно сини и оранжеви са на тясно и се чудят как да плюят, но плюнката им е изсъхнала. Старото правило който не е с нас е против нас е изтъркано. Да има предатели и те са *** те драскачи...