150

ta0mi

преди 4 години

Най-добре работещата тактика:разделяй и владей в действие

149

Анонимен

преди 4 години

Сестрите на Нинова, Йончева и Манолова тотално изпляскаха

148

Мфакар

преди 4 години

Фалшивите доктори, които предписват скъпоструващи хранителни добавки са против сестрите да вземат повече от 700 лева. Евала!

147

ан

преди 4 години

слушах пресконференцията на лекарите изумена и си направих извода ,че никога няма да постигнем нещонаяли ,напили се ,забогатяли и продължават да пождхвърлят на сестрите трохиа ония да ги гледат в очите като боговекак ще отделят от 52 хиляднатна си заплата една хилядарка за сестр

146

Възмутен

преди 4 години

"...... ние, българските лекари ще реагираме и ще направим контрапротест в защита на нашите авторитет, съсловие и система на здравеопазване" Ха, доктори направете протеста и тогава ще видите -"Кон боб яде ли", когато ние от, които цицате непрекъснато без грам свян с вашата алчност, направим контрапротест на вашия. Вас ви устройва здравната реформа защото ви даде западноевропейски статус -Джипове, апартаменти, стотици хиляди влогове и още и още, а сега станахте против искането на сестрите! П

145

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Ппрокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини давайте сигнали в ДАНС и Прокуратурата.

144

Анонимен

преди 4 години

Малцина сме ний в тази държава,всеки ни гледа, на ума ни се чуди.Възкликнал бе Ботев още тогава:- Свестните тука считат за луди!

143

Анонимен

преди 4 години

Тези няколко протестиращи вече станаха като Йоло Денев и Босия - психически разстроени и пристрастени към протестирането. Дава им смисъл на живота и адреналинова тръпка.Палатките не ги задоволяват, искат в държавни палати да се разполагат и те да командват цялата държава.

142

BB

преди 4 години

БЛС Дали съществува такова нещо и ако да дали тази ОПГ може без тези сестри или кражбите за тях а работата за други

141

1

преди 4 години

другарката мустафа-херо,защо не отиде при барикадиралите се сестри,иначе,слънцето я вози на джипката ,на хеликоптера,а сега нещо не и се разкарва,да види сестрите,които протестират,срещу бойко.

140

1

преди 4 години

Сестрите също се разграничават,от лекарите -гербери,в БЛС.

139

Анонимен

преди 4 години

"Призоваваме премиера Бойко Борисов и правителството да не се поддават на шантаж"Хахаха ... хранениците на борисов изработват мястото на трапезата.

138

Анонимен

преди 4 години

Ей това е българина. Като вица за българския казан в ада. Ако един се излъже да се бори за правата си, веднага другарчето му му подлага бананова ***, макар че е в негов ущърб. Ей така само и само да изпързаля другарчето си и да му е гадно. Естествено няма да пропусне и да се подмаже на дявола колко му е верен.

137

до 142

преди 4 години

Преди години баща ми почина от рак.Отидох на село и трябваше да работя ,но ме наболваше кръста.Единственото обезболяващо което намерих беше това дето баща ми вземаше в последните си дни.След половин час болката изчезна,но като му свърши действието след това ме боля още 10 дни!На следващото ходене на село тези лекарства ги изгорих!Та може да е добре това дето сестрата ти е спестила обезболяващото.Болката е сигнал,че нещо не е наред.Все едно да ти свети лампата за маслото на колата и да караш!

136

Анонимен

преди 4 години

НСО им носило вода, кафе и храна. НСО са станали прислужници на 5 палаткаджии рекетьори на държавата за пари.

135

Анонимен

преди 4 години

Не било това начина. Видяхме и вашия начин. Резултат - от години експлоатация и лъжи и никаква промяна.

134

лекар

преди 4 години

Явно управниците са подкупили шефовете на БЛС.На тях дали им стиска да поседнат до сестрите в партийният дом?Озалагам се,че не!Но не се и учудвам това си е най старата практика в света-да подкупят шефовете и да съсипят съсловието.Сега сестрите издигат искания за справедливо заплащане.Защо да сме против тях?Ако някой се е клел във вярност на някоя партия аз не съм .Безпартиен съм и подкрепям сестрите!

133

Анонимен

преди 4 години

Българоубийци!

132

Гражданин

преди 4 години

Преди време бях опериран и ми бяха предписани обезболяващи лекарства,но се оказа,че СЕСТРАТА е икономисала голяма част от тях ?! Сестро,къде ми отидоха лекарствата ?!

131

Койчо

преди 4 години

Бои по лекарския съюз да не спират да ги бият където сварят