190

Анонимен

преди 4 години

"..."Лекуват",като оня от Пловдив със стендовете .Или с ненужни операции...".......................................Те затова се противопоставят. Сестрите не искат търговските дружества, а това спира кранчето на докторски заплати от 50-60 хиляди лв.

189

и

преди 4 години

Махайте сестрите от болниците. Да останат на работа "разграничените" доктори! Докторът в болницата е кръгла нула без сестра. Оставете ги сами за 2- 3 дни и ще се убедите.

188

ай стига

преди 4 години

Лекарите да не се изживяват, като кой знае какъв фактор. НИТО ЕДИН ДОКТОР не може да прави венозни инжекции, масово се правят от сестрите, а е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на лекаря! Отделно нощем се заключват по кабинетите, с уговорка, да ги търсят само по спешност! То затова хал хабер вече нямат от нищо, добре, че е старото поколение лекари, дето все още знаят нещо.

187

Анонимен

преди 4 години

РАЗГРАНИЧАВАТ СЕ И ПО ЗАПЛАТИ . ЯКО .

186

Пенев

преди 4 години

*** *** и не се спират ,организирайте да видим кой точно ще отиде или ще вземете и вие от онез черните лекари

185

Бай Х

преди 4 години

Кога в Българската история е имало солидарност???? Никога!!За това ще бъдем винаги на последно място

184

Йцйцкжкжлб

преди 4 години

Само да ви светна , че лекарите в нормалните държави полагат изпити на всеки 2-3 години . Наглост, наглост , наглост, наглост от непрофесионални не мога даже доктори да ги нарека

183

Cjcjvjv

преди 4 години

Разграничавате се защото въртите далавери и точите здравната каса

182

ПроСоТо

преди 4 години

не съм очаквал такова нещо от лекарите!!!!Все пак те-дипломираните и не дипломирани "доктори", са в ПЪЛНА СИМБИОЗА С МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ!!ТЕ СА ЕДНО ЦЯЛО!..Просташка АРОГАНТНОСТ е да гледаш на сестрите като на.."жени на повикване"!..Много се объркаха преуспелите..НЯМА ДОКТОР,който да няма нужда от мед. сестра!!!..Обаче сега..били се "разграничавали" от тях....Много се объркаха ВСИЧКИ МОРАЛНИ И ОБЩЕСТВЕНИ норми покрай тоя..ДИВАШКИ "капитализъм"..Върнахме се в пещерите..

181

Нина

преди 4 години

До Гост"Лекуват",като оня от Пловдив със стендовете .Или с ненужни операции.

180

Сестра

преди 4 години

Така ще е докато работим без пари на господарите си.Да ги оставим да си работят сами.

179

Анонимен

преди 4 години

Много ясно, сестрите са слуги не лекарите. Кой господар иска да дава права на слугите.

178

А защо като оси

преди 4 години

До Гост А защо тогава доФторите скочиха като ужилени срещу исканията на сестрите за разкриване на сестрински частни практики? Защото общопрактикуващите доФтори ще умрат от глад,а няма да ми джиткат с коли за десетки хиляди. Или си мислиш,че една сестра не знае да ползва слушалки,апарат за кръвно или да направи електрокардиограма? По-скоро дълбоко се съмнявам,че доФтор може да направи или да смени превръзка или да ми вземе кръв за изследване. Висококвалифицираните лекари са не повече от 10%.

177

действителен случай

преди 4 години

Лекарска практика в български град.Доходите на практиката са около 8000 лева месечно.Сестрата моли докторката да и даде заплата 600 лева месечно и тя отказва.Сестрата напуска.Подансям само факти,без коментар.

176

Анонимен

преди 4 години

Гост, време е да си ходиш.

175

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че това са олигархични напъни използващи огромните социални проблеми. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно. Глупав сценарий.

174

адвокат Тенев

преди 4 години

БСП !? На тия само името им е такова. Иначе са като всички други партии, търговско -капиталистическа фирма----картел.

173

Гост

преди 4 години

Плюете по лекарите, ама медицинските сестри няма да ви излекуват, особено рехабилитаторки и ортопедични сестри. И такива, които не знаят точно за какво протестират, но знаят на кого служат - Манолова и Нинова.

172

Сага ми става ясно

преди 4 години

Сега ми става ясно защо Сталин е съдил доктори. Било е заради алчност и престъпно поведение. С цялата си наглост и тогава са пълнили гушите като пеликани.

171

Електорат

преди 4 години

На дофтурските паркинзи пред болниците най-евтините коли са марка Мерцедес. За кво говорим.....