13

Анонимен

преди 4 години

Вероятно е убит от някой шопарски "столичен" дерибей който всички знаят ама никога няма да бъде открит и наказан.

12

Анонимен

преди 4 години

София е един долен мършав гендаро- наркомански мрачен град . В него е събран всичкиябоклук от България но природата ще реши този проблем с земетресение от 11 степен по Рихтер , и пастичка няма да остане от това злокобно място

11

Анонимен

преди 4 години

9про стак не се обаждай повече.....понял?

10

пияница мистик

преди 4 години

Може да е решил да мине по краткия път - да пласира дрога. Кой млад му се работи за малко пари? да не мислите, че като сервитьор ще вади много? Познавам едно много красиво момиче - работеше ВИП ескорт, така се запознахме, бях и клиент. Впоследствие станахме приятели. Тя реши да се откаже, и понеже е красива я взеха в ХЕПИ сервитьорка, Напусна след 2 месеца. Питам я: Защо? Ами парите са малко. Ами бакшиши? Ти си хубава - Пак са малко, не дават хората

9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Не сме нормална държава.. Май сме някъде на нивото на африканските такива. В другите държави всекидневно не стават такива ненормални неща... Добри хора от провинцията щом биват убивани за кой знае какво значи нещата не са на добре ! С мутрите на власт ще е винаги така и не очаквайте да става по-добре !

8

отАв$тралияСидней

преди 4 години

До Неако те бяха послушали щяха да го намерят още жив в езерото нали. Езък

7

Анонимен

преди 4 години

Господ да прости това момченце,израстнало полусирак,без майка,голяма трагедия и за бащата и сестрата!Какъв зъл човек може да посегне на този красив младеж,просто нямам думи!

6

Не

преди 4 години

исках да бъда лош пророк, но още тогава написах да търсят в езерото. Защо са чакали толкова дълго. Още повече, че последно телефона е бил локализиран в този район.

5

Виготура

преди 4 години

За да крие от баща сифакти, момчето вероятно е имало проблеми. Какви обаче, не може да знаем. Може да е дължало пари на лихвари, да е имало любовни драми, да не е било психически наред, или просто някой да го е ограбил и убил. Родните милиционери ще набедят някой бездомник, или *** както винаги и ще "решат" случая.

4

ЗАВЪРШИСИ МИСЪЛТА

преди 4 години

НА НАМЕРЕНОТО МЪРТВО И ХОП ПРИКЛЮЧИХМЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА СМЕ ГИ ЗАБРАВИЛИ УВОД ТЕЗА ЗАКЛЮЧЕНИЕ ???А????МОМЧЕТО Е УБИТО ОТ НЯКОЙ МРЪЪСС НИК ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ Е НА ВЪРХОВО НИВО ПОЛИЦИЯТА РЕПРЕСИВЕН ОРГАН БЕЗДЕЙСТВА ТЯ Е АКТИВНА САМО НАД ШОФЬОРИ САМО РЕПРЕСИИ НАД ШОФЬОРИ И ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ А НАД ПРЕСТЪПНИЦИ СА СКРИТИ.НЯМА ГИ.

3

Няма и да открият

преди 4 години

причината, това не е държава, а сбирщина без правила!

2

Анонимен

преди 4 години

Какво красиво момче,жалко за това младо момче,едва стъпило в живота!

1

Жон

преди 4 години

Много лошо за семейството.