33

Анонимен

преди 4 години

до 37Освен да се научиш да четеш, а?

32

До 29

преди 4 години

E, ти колко искаш да взимаш в кол център? 3 бона ли?

31

Анонимен

преди 4 години

И какъв е тоя студент на 39 години.Пето висшУ ли е учил?

30

Анонимен

преди 4 години

И кво да очакваш от някакъв пазарджишки селянин, домъкнал се в София, който си мисли че тук парите растат по дърветата.

29

Анонимен

преди 4 години

Годт-аматьор. Опитал се е да продава самостоятелни дрога в Казичене.Ни там лейтенантите на Тиквата отдавна държат пазара.

28

Анонимен

преди 4 години

Важното е да сме стабилни и 2 пъти дневно да ни лъжат, че няма коронавирус сред Тикволандците.

27

спътник

преди 4 години

Нали има спътници които снимат отгоре-дали не може да се измисли нещо-вярвам че криманилистите ще хванат престъпника!Съболезнования на близките!

26

Гробокопач

преди 4 години

Па има оптимисти, които смятат, че България с Бойко ще я има през 2070 г.;)))

25

Анонимен

преди 4 години

до 29. Така е, но и младите ХИТЕРЕЯТ /не всичките/ и те искат бързи и леки пари.

24

Анонимен

преди 4 години

много тъжно...заради евтината работна ръка станахме държавата на кол центровете.шефовете мачкат милиончетата, пчеличките работници се радват на 1000-1200лв заплата.да не говорим че повечето кол центрове бизнеса им е да лъжат и мамят и да хранят банковата сметка на шефчето.

23

Коми

преди 4 години

До отАавстралия Сиднейкакви екзотични места в Австралия бе ;-) скоро и дървета ще внасяте от чужбина, че със тоя климат летата там са като в Пустинята Гоби. За кадрите там няма да споменавам, да не се обидите

22

Анонимен

преди 4 години

Добро момче изглежда.Явно се е хванал с неподходящи приятели.Изглежда интелигентен,и същевременно наивен.Идеалист човек.Вярващ на хората.Точно такива хора страдат от ,,добри приятели''.Ако е бил откровен с обкръжението си,значи е бил игнориран,и е няма близки приятели.Младите днес не харесват истината,отбягват я.Напуснал е работата защото е намерил ,,по-добра'' за повече лесни пари.Търсете новите му приятели.

21

Анонимен

преди 4 години

Ама не само народа е *** и редакторката, която го публикува по такъв начин. Незнам какво щяха да правят съучениците му и други подобно ако не бяха социалните мрежи. Къде щяха да го жалват незнам.

20

Анонимен

преди 4 години

Айде номер 9 не бъди разсизъмче. А уж българите не били разсисти. Не стига че оплакваш момчето и същевременно сееш разсизъм и сравняваш. Толкова си *** или проста че нямам на къде повече. Красив, грозен, човек е няма значение от къде е и на колко е години. Бил е добър човек и не е трябвало да си отива толкова млад. Дано истинските виновни рано или късно си го получат. Бог да го прости! Амин!

19

отАавстралия Сидней

преди 4 години

До 18не се тревожи за високо квалифицираните кадри, преодоляваме изискванията доволно и пак отиваме където пожелаем. Аз дори имам и австралйски паспорт от няколко години. Живея в Сидней и не мърдам от Оз... Ама важното е да не пускат 406ани кат теб да шават навън, където ние квалифицираните правим по 6 цифри на година в долари, караме си автоматика доволно до екзотични места и ти пращаме поздрави на теб в поднебесната ссиггания

18

Totenkopf

преди 4 години

"в града поставиха жалейки на профилите си в социалната мрежа" Най простият народ на планетата.

17

ДО Ав$тралияСидней

преди 4 години

КЮЧЕКЧИЯ ПОКАЖИ СИ ПАК ДИПЛОМИТЕ НА ФОНА НА КЮЧЕК МУЗИКА НАЛИ БЕШЕ ТАРИКАТ СМЕЕШНИК....ПАЛЧЕЕ ОБИЧАШ МАЗНИТЕ МААНЕТА ИНАЧЕ СЕ ИМАШ ЗА БЪЛГАРИН.

16

Георги

преди 4 години

Не говорихме много. Питах го за работата и университета. Дали има пари, дали се храниТова ми е някак познато като че ли всички общуваме само до тук с родители си.

15

Анонимен

преди 4 години

Колко е красив! Евати пича! Да почива в мир!

14

Анонимен

преди 4 години

5Предполагам, че си му бил му р в а та на момчето.....Бог да прости него, но не теб.