53

Анонимен

преди 4 години

Горкото момче. Както и да си е отишъл, не е случил на добро. Бог да го прости и кураж на роднините. Няма нищо по-страшно от това да загубиш дете.

52

Анонимен

преди 4 години

Какво тук има общо коронавируса??? Абе болен народ. Лъжели го били, че нямало. Ама ти си излъган по зачатие бе, по принцип.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Голяма работа ако му беше дала на шефа, за кога я пазиш тая шутка....

50

Анонимен

преди 4 години

До EйБаце е прочел само книгата "Винету" и е станал премиер, тъй, че няма невъзможни неща.

49

Анонимен

преди 4 години

Тука някой подметна търговия с наркотици, обикновено такива изведнъж се виждат с бая пара и прави впечатление, че имат пари без да работят, не звънят бащите им да ги питат дали имат какво да ядат, гладен пласьор няма.Някоя любовна драма по- скоро, с това безпаричие...

48

ДО 20 Ав$тралияСидне

преди 4 години

АБЕ ПИШЛЕ И 10 ПАСПОРТА ДА ИМАШ НЕ СИ БЪЛГАРИН С МААНЕТАТА КОИТО СЛУШАШ КЮЧЕКЧИЯ.МИСЛИ СИ ТИ ЧЕ АЗ НЕ ХОДЯ КЪДЕТО ИСКАМ И НЯМАМ ЧУЖД ПАСПОРТ НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СЛУШАМ НЕБЪЛГАРСКА МУЗИКА ТВПЛАНЕТА И МААНЕТА ТОВА ТЕ РАВИ ЖАЛЪК ТЕБЕ.А 6 ЦИФРИ ЗАПЛАТА НЕ ТЕ ОСВОБОЖДАВАТ ОТ РОБСТВОТО ПАЛЯЧЕ.РАБ-ТИШ РАБ-БОЖИЙ А АЗ НЕ РАБ-ОТЯ АЗ СЕ РАЗВИВАМ И РАЗВИВАМ СЕМЕЙСТВОТО СИ.ИМА ОГРМНА РАЗЛИКА РАБ-ОТНИКО ....ОСТАВАШ СИ РАБ!!!ПОБЪЛГАРЕНО В ДИАЛЕКТ РОБ!

47

Анонимен

преди 4 години

До спътникЩе хванат престъпника, освен ако не се окаже някое "наше момче".Най- вероятно ще гледат да го изкарат като самоубийство.

46

Анонимен

преди 4 години

да работиш в България не е за хора със слаби нерви. и аз помня как като студентка, търсеща работа минах през простотиите на няколко родни "бизнесмени", един си търсеше хем работничка, хем да спи с нея, друг, който не знаеше азбуката на английски беше отворил преводаческо бюро и беше назначил някакви много прости роднини/шуробаджаначки, чаках го 3 часа за интервю, най-вероятно младежа е минал през нещо подобно.

45

до 46

преди 4 години

Пет цифрени казваш...За колко месеца?

44

до 46

преди 4 години

Не знам каква глупост е написал човекът. Заплатите са точно такива, каквито ги описва. Хора с екзотични езици познавам и с петцифрени заплати...

43

Анонимен

преди 4 години

мен в колцентър ми предложиха 1500 бруто ... кви 2000 лв ви гонят не знам ...

42

преди 4 години

Сидни! Поне един 8-ми клас да беше завършил! Сега там нали е вечер? След 20 часа? Трябва да си голям неудачник , та по това време да си пред компа за да се правиш на интересен, а не навън! Боже, колко мъка има по тоя свят!

41

до 44, не до 37

преди 4 години

ДО -44 Усещаш ли се какви глупости пишеш отностно колцентровете

40

до 37

преди 4 години

Усещаш ли се какви глупости пишеш ?

39

до 37

преди 4 години

В кол център може да се взимат много пари, стигайки до 6-7000лв. нет в зависимост от езика/езиците, който/които говориш. Факт е, че това е най-нископлатената професия, която изисква някакъв интелект. В Сердика мол най-най-най-нископлатените служители са студентите от Sutherland в кол центровете им- 2000лв. начално за човек без капка опит на 20 е добре.

38

Минзухарчета сте

преди 4 години

Една жена в автобус номер 404 с червено шалче видяла как в жк"Дружба" се качват в рейса Бойко Методиев Борисов с Гриша Ганчев от село Микре с трупа на убития Николай от Пазарджик.......ама не съобщила никъдеДа не е за първи път в ПрасландияВтората част е модната къща на СИК на публичната Евгения кой ще избере от двамцата за Мистър КрасавецЗа загубилия остава утешителната модна къща на дъщерята на оня от Правец дето не яде доматите с колците

37

Анонимен

преди 4 години

Странен интроверт е този тип. Кой го знае в какво се е забъркал. Работил 3 дена и айде фук на някъде. Всякакви странни типове има по тоя свят, които си намират смъртта по странни обстоятелства, до които сам самички са се закарали. Би била интересна причината и в какво се е забъркал. Като цяло, човек, на когото се вадят думите с ченгел, е слабо вероятно да се разбере какво и що е забъркал.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Ти къде прочете ,че е на 39.Видял някакво число в текста и пише колкото да не скучае. Като няма какво да кажеш по-добре си мълчи.

35

Бай Иван

преди 4 години

Поредната жертва на демокрацията, колко милиона станаха вече, някой брои ли ги ;) ??

34

Горан

преди 4 години

До АнонименИ къде видя, че е на 39 години бе австралопитек ?