100

мишо бирочето

преди 4 години

искат, получават.в държавата на мафията няма невъзможни неща. едни 200 убийства имаше по едно време, един пич с един шлифер се разхождаше като лешояд по труповете и заличаваше следички. гешефтчев дали ще се сезира?

99

ВЪПРОС

преди 4 години

Кога Главния Прокурор Гешев ще АРЕСТУВА бившия Прокурор Цацаров - ако го вкара в Ареста и да го пребият ще каже всичко за Убийства , Престъпления и Коропция ?Защо Костов , Стоянов и Плевнелиев не са Арестувани ???

98

Анонимен

преди 4 години

Ако сега прокуратурата е работеща,а при предния главен прокурор е била неработеща си задавам естествения въпрос : работил ли е седем години бившия зам.главен прокурор???

97

Анонимен

преди 4 години

Проблема е, че в България престъпниците са ПОВЕЧЕ от нормалните работещи хора.По стар комунистически обичай всичко гледа да крадне, от политиците та чак до братята *** ...Не му е лесна задачата на Гешев, но резултатите от дейността му са видими.

96

Solar Power

преди 4 години

Той и големите толкова ги е хванал..... направо си е народен съд ... назначават ти автоматичен защитник както при Божков макар да си имаш свой..... прибират ти нещата без съд и присъда пък после доказвай,че нямаш леля :)..... гледали сме го това 1945-та..... Амон Ра не се е метнал на Олд Шетърхенд а на един друг тип който почти построи завод за цели проводници :)

95

.... ..

преди 4 години

А ти хващаш само кокошкари и крадци на арпаджик и мислиш че си номер 1! А 3 дни мълча като п...А по въпроса за испанското разследване....

94

Анонимен

преди 4 години

При дебелата цаца прокуратурата беше неработеща

93

Анонимен

преди 4 години

До 89Виж ... то не трябва да е едно или другото.... трябва да са и двете.

92

Анонимен

преди 4 години

Хората наистина искат работеща,но не избирателно "работеща" прокуратура.В този на глед малък незначителен детайл е голямата разлика!

91

Анонимен

преди 4 години

Цветомир Найденов изгоре ...

90

:))

преди 4 години

До94 До 92Обикновенно кучетата са като стопаните си и се подчиняван единствено на него ! Казват ти че Гешев не е стопанина!

89

Анонимен

преди 4 години

Тоа само плямпа а файда няма от него и хората го плюят десет портрета на Апостола да си закачи в кабинета пак ще го мразят противняк дебел без спечелено дело.

88

До 92

преди 4 години

Абе...дървен философ...примвра ти е безумен.Тук не става въпрос за кучкарник а за блюстител на закона и правото, което е в основата на всяка държава и общество.И като си вземеш куче...да те пази...което ще хапе наред всеки който иска да влезе...включая теб и близките ти...а ще спи, когато някой прескочи оградата или му хвърли кокал...пак ли щв го искаш.Аман от луди в тази държава.

87

Анонимен

преди 4 години

Колко осъдени има след тия акции?По осъдителни присъди се съди за прокуратурта,а не по пр якции и медиини изяви.

86

Анонимен

преди 4 години

До 90Абе ти когато вземеш куче да ти пази къщата, питаш ли дали има юридическо образувание ?

85

:))

преди 4 години

До 88 АнонименБившите ни президенти са били широко скроени хора! Едни от глупост др от алчност трети от ...

84

Виж кво

преди 4 години

Нито съм престъпник, нито олигарх, но не искам милиционер да ми е главен прокурор. Не искам и да ти гледам "подвизите" по села и паланки. Купи си една телевизия и си излъчвай всичко, което ти хрумне. Не ни занимавай със себе си, жалък си в напъните си!

83

реалист

преди 4 години

до Vlady Цацаров беше подготвен юрист и какво това, ако не си смел и морален?

82

Анонимен

преди 4 години

Хронология на едно престъплениеСигнал за корупцияПолиция задържаКриминалисти разследватПрокурора обвиняваАдвокати защитаватСъдии присъждат Адвокати обжалватСъдии отсъждатЗатвора въдворяваПрезидента помилваПрестъпника се скриваКой тук е деебила !

81

Анонимен

преди 4 години

Изваръшва се спекула с маски,които могат да предпазват хора,и спасяват живот,а прокуратурата се занимава с глупости.