160

Веселяка

преди 4 години

Мутрата Гешев се прави на ощипан. Никой не е против да се бори с престъпността, а от него се иска да съблюдава закона. Не може да се мисли за Господ!

159

Ангел

преди 4 години

Прокуратурата работи само и единствено в полза на тоталитарната пасмина от ГРОБ !!!

158

Gosho

преди 4 години

Toia Geshev samo se peniavi i lovi drebna riba i chat pat niakoi spari neudoben na tikvochaInache ne se lqzhete -tozi sqshto e podloga na ticvocha borisovToi e kopie na Shveik po Iaroslv Hashek ednoimennatakniga - Gola Tikva s kasket

157

Анонимен

преди 4 години

Нека Г-н Гешев да дойде във Долен Чифлик-Варненско да види каква мафия от роми-сводници, трафик на жени има от 20 години?!? Или те имат чадър?!? Даже са и във общината, като общински съветници!Абе лошо смърди!!!

156

Мунчо

преди 4 години

Гешев попределя престъпници и олигарси в две категории? А заглавието трябва да е: " Гешев: Престъпниците ( кокошкари и олигарси) искат неработеща прокуратура.",защото едните и другите са айдуци!

155

ПРОСВЕТЕН до 156

преди 4 години

По твоята "елементарна" "логика" трябва да защитава НЕО (новите) "***" от пп.Герб!!!!Всичко ще е разчистване на сметки както е било винаги на ТЕРИТОРИЯТА!!!!Двойният стандарт винаги е битувал по тези географски ширини!!!!!И сега няма да е по-различно!!!!!"КАСКЕТА" е "много шум за нищо"!!!!!С неговите "кокошкарски акции" далече няма да стигне.........

154

Анонимен

преди 4 години

мазния каскет ще ревизира ли кой и как е направил оградата с турция

153

Ле-леее

преди 4 години

Ега ти държавата щом този *** и е главен прокурор

152

Крадеца на Тиквите

преди 4 години

Ами ако крадците и бандитите са Пеевски и ББ? Па те са най-големите олигарси. Къщата на Бойко в Барселона е на 150 метра от къщата на Шакира и Жерар Пике /централния защитник на Барселона/ не е лоша тая къща, не е лоша....

151

М, да ...

преди 4 години

Тревожно! Много тревожно е кагато в материал за/от прокоратурата се спряга името на реалния ген. Р.Радев! Някак си простотията и пропагандното дребнотемие на ББорисов прозира! Лъжете и измислиците плод на завист, лудост, тесногърдие целящи да унижат Генерала Радев като по този начин тъпака ББорисов едва ли не ще запълни празнотата под етикета си! Да Борисов е балонче хвърковато нищо повече, един наивник, плюещ с действията /иначе на думи е за народа/ рода си/държавата! двете страни на 1на монет

150

Анонимен

преди 4 години

Другари, каквото и да си говорите Гешев заслужава похвала, че се зае с престъпноста активно и ефикасно. Разбирам, че сега е наред Нинова и Радев и всички на Позитано 20, но това е справедливост. Иначе червения *** , ако изнасилят дъщеря му или внучката му, или убият майка му и баща му как ще реагира , сигурно ще критикува Гл. прокурор. Осъзнайте се и не защитавайте олигарсите на БКП-БСП, защото вие сте бедняци.

149

Анонимен

преди 4 години

Гешев: Престъпници и олигарси искат неработеща прокуратура. А политиците си имат ПОДЧИНЕНА!

148

Анонимен

преди 4 години

С тия думи Гешев е прав, но зада има работеща прокуратура и въобще съдебна система, заедно със силовите структори трябва дълбока съдебна реформа, която включва и контрол на главния прокурор. Хората са го измислили отдавна, ако незнаят как става, да видят другите как са го направили.

147

Анонимен

преди 4 години

И Бойко също!

146

пенсионер

преди 4 години

Недоразумението Радев към кои е,престъпниците или олигарсите?

145

Анонимен

преди 4 години

Моля червените *** да обяснят защо са против Гл. прокурор и неговите действия. Така оставам с впечатлението, че другарите са от към страната на престъпниците. Вярно, че Нинова е вътре с двата крака , но все пак няма ли честни хора в БСП или да.

144

Тоя каскет

преди 4 години

кой го избра, питам аз. Не е народа, от чието име говори във всеки случай.

143

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Това е реторичен въпрос?!??ТЯ СИ Е НЕРАБОТЕЩА и всеки НОРМАЛЕН човек го знае......Защо трябва някои да иска нещо да не работи,като то въобще не ФУНКЦИОНИРА!!!!!!Поредното "цирково" "изпълнение" на "КАСКЕТА"........

142

Анонимен

преди 4 години

Ако не знаех, че субектите на снимката са цвета на родната милиция, щах да помисля, че са именно тия престъпници и олигарси, за които се говори.

141

Анонимен

преди 4 години

Свинаря си е опекъл работата с панаира, не можете да го пипнете. Има други , които трябва да се проверят като братя Мондешки например.