140

Анонимен

преди 4 години

"Наглост е адвокати на подсъдими олигарси да дават предложения на Румен Радев за промени в Конституцията."Наглост е горното изказване на Гешев! Ако гл. прокурор не знае, работата на адвокатите е именно тази - да защитават обвиняеми и подсъдими!

139

бай Иван

преди 4 години

Гешев продължи започнатото от Цацаров.Има надежда да бъдем спасени от комунизма и клептокрацията! Демокрацията ни е още точка в дъното на тунела!

138

Анонимен

преди 4 години

А политиците какво искат ? Работеща ли прокуратура ? Защото ако искаха такава до сега 80 % от политиците трябваше да са по затворите !

137

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита след

136

HeinrichHimmler

преди 4 години

Гешев кукла на конците на властта. Гледайте Антикорупционен фонд, да видите как са финансирали агенция Пик и нИдялко да протестира в защита на гешеф лятото. Срам и позор за българската проКУРатура!

135

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре свиквате ли с новите реалности?

134

Малкия

преди 4 години

До БългаринНе е коректно да говорите така. България не е територия, а чудесна страна. Не сте пътувал явно достатъчно, за да определяте така Родината!

133

Малкия

преди 4 години

Престанете да обиждате така човека! Не виждате ли, че се опитва да си върши съвестно работата. Той наистина е различен и трябва само да се надяваме да може да свърши това с което се е заел. Давайте г-н Гешев, ние сме с Вас!

132

Малкия

преди 4 години

Браво на г-н Гешев! Един истински мъж, юрист на място. Има визия, решителен е и знае как да се справя с трудни ситуации. Това ще е новият главен прокурор на ЕС!

131

Анонимен

преди 4 години

Гешев, кажи нещо за Барселона ... или там не пипаме че сте от една банда

130

Анонимен

преди 4 години

Цялата корупция начело с Радев е възстанала срещу Гешев !Сега червената Мафия се опитва да се оправдава, че било избирателно.Значи не става въпрос за борба с река корупцията, а става въпрос, от кого да се започне.Държава от Андрешковци е неуправляема.

129

Анонимен

преди 4 години

Тоя само пари харчи и разхожда каскета.

128

Браво г-н Гешев

преди 4 години

Иван Костов конфискация на всичко и арест молим ви се да почувсваме справедливоста

127

Офф ,да се омита

преди 4 години

Такива "операции" правеше и Боку докато беше гл.секретар и така стигна до премиерското кресло. После Цвъко се хвърли в борбата с престъпността ,докато си накупи имоти и скъта милиони в чужбина.И сега този измислен мушморок ,едва изкарал милиционерското училище.Цял ден обикаля медиите и фъфли клишета.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО.И ТАКА ,ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ НИ ЛЪЖАТ И НИ СЕ СМЕЯТ В ЛИЦЕТО.

126

:))

преди 4 години

До ЕлектраВярно при Цацата бе неработеща! Сега е само слаба!

125

Електра

преди 4 години

Не само олигарсите, и Румен Кауня както и Импексовата му господарка също искат слаба прокуратура...

124

М, да ...

преди 4 години

До 126Ще повърна! Кво наричаш бизнес/работа ? А политик? Борисов ли е политик ? пп. далавери мутри политиканти рекет бухалки ... точене на евро и не сам средства ....

123

2233

преди 4 години

Едно време агентите на ДС също ходеха с каскет-сталинки, и си криеха глуповатите физиономии под козирките.Върнахме се 75 години назад.

122

Няма такава държава

преди 4 години

Да се чуди човек ,как този Гешеф не се е сетил да арестува и основните виновници за случая "Божков"-счетоводителчето Владко и останалите пионки от комисията по хазарта.Както и другите мошеници Цеките.А Цеките продължават да богатеят на наш гръб ,но никой не ги търси.Сигурно не е учил в милиционерското училище ,че "не е луд този който яде зелника , а този който му го е дал".

121

Ми започни със...

преди 4 години

Себе си Я кажи за седемте години в софийска градска прокуратура, колко дела си завел и колко престъпници си вкарал в затвора ?Май ,май всичките ти дела са завършили със споразумения с престъпниците( виж делото "наглите "и сересетата излезли по него.. )