73

ало гроба,

преди 4 години

лъжеш като руснак!!! какви ли не низости за едните рубли вършиш!

72

Анонимен

преди 4 години

ти глей БСп ако спечели изборите, каква бержанска вълна ще има....

71

Анонимен

преди 4 години

Да бягат , тъкмо освобождават жизнено пространство!Ето, навремето имаше висока безработица, а сега реват няма кадри!

70

Счети

преди 4 години

Ами нека Баце сега да излезне и да каже, че Калфин лъже, защото явно само това могат от ГЕРБ ! Всеки може сам да провери данните в НСИ справката се казва: "Външна миграция по възраст и гражданство на мигриралите лица". Факт е, че за 2018 са емигрирали 31 263 лица с българско гражданство, а са имигрирали 16 169 лица. Така че, нещо не ми е ясно къде е лъжата в тези данни според ГРОБ и Баце ?

69

ХХХ

преди 4 години

Как бе????? Вчера ББ зайви че все повече българи се връщат в Родината??? Май пак само той си вярва. Лъже на поразия този човек или Калфин грешно е сметнал?????

68

Реалист

преди 4 години

Докато медианната брутна заплата не стане 3000 лева, хората ще продължат да бягат от България. Сега тази медианна заплата е около 750 лева, т.е. средният българин е с 750 лева брутна заплата, от които получава 582 лева чисто (297,56 евро).

67

Анонимен

преди 4 години

До Кьормековмладите бягат точно от Калфин и други подобни червени калъфи.

66

Анонимен

преди 4 години

Докато има *** като *** и целуващата кози така ще е.

65

Анонимен

преди 4 години

"Лека демографска криза"... Ако не са били хората, които са към поколенията отпреди 2СВ (тези, дето са били по 5-7, че и повече деца в семейство), картинката е щяла да бъде лоша още доста преди 1990 г. Не знам как е било извън София, но тук в моя клас половината деца бяха единствени в семейството. Само един мой съученик бяха три деца. Това ти говоря средата на 80-те години.

64

Анонимен

преди 4 години

Последни новини от блатото - 40г криминално проявен преби до смърт 65г за паркомясто в Ямбол.Хора спасявайте се ... друго решение просто няма

63

Анонимен

преди 4 години

Нарисуваха ли ни като КЕ'***,нарисуваха ни,определиха ли ни като стадо ОВЦЕ,не като нация с достойнство,определиха ни,като какви още трябва да ни определят или нарисуват от света, за да разберете,че не ставаме за НИЩО?Колкото и да слагате минуси умни няма да станете след като разделяте трудът на престижен и срамен,след като не можете да разграничите доброто от злото,след като не можете да откриете измама в-"аз не съм комунист",след като не можете да стъкмите един протест в защита на щастието си?

62

Кьормеков

преди 4 години

Нека мутрите да прочетат,какво е казал Калфин.Младите бягат като дявол от тамян от родината си,защото тя е най бедната и изтощена както на Балканите,така и в Европа.Идиотско е,да лъжеш и крадеш своя народ и да не те интересува действителното положение на географския парцел,който е използван от ястребите на чичо Дони и на всички други които са пожелали.Иначе,ние си оставаме българи "юнаци",които стоически се "борят" с мизерията си. Дано Бог да бъде щедър към нас!

61

Анонимен

преди 4 години

До 47:Такива са ти познатите. Аз пък имам един който работи за НАСА (пак ли е роб?) и един който завежда болница в Чикаго (и този ли е роб според теб), ооо и да не забравям шефа на Хилтън във Вашингтон и той е българин (поредния роб или преуспял вие си решете) ... такива успели има хиляди но никой не пише за тях ... пишат за миячите на чинии

60

Пижо

преди 4 години

Веднъж излезли от България, заплатата вече не е единственото, което ги задържа там. Всеки си дава сметка за пенсията, която би получавал там и тук. Как да се върне някой, ако чете постоянно за липса на здравеопазване, за прегазени на пешеходни пътеки деца и условни присъди!? За обрани до голо деца по градския транспорт, за сексуално образование на 4-годишните, за повсеместна корупция, за престъпни схеми с участие на полицейски началници, за разбити улици и мърсотия, липса на закон и ред и т.н.

59

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ

преди 4 години

До Сп???нс 37ЗАЩО ДА ВИ НЯМА В СПИСЪЦИТЕ.ЗАЩО ДА НЯМАТЕ ПОСТОЯНЕН АДРЕС В БЪЛГАРИЯ - ТОВА Е АДРЕСЪТ НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ,КЪЩА,АПАРТАМЕНТКАТО НЯМАТЕ ПОСТОЯНЕН АДРЕС КЪДЕ "ТОПЛОФИКАЦИЯ" ЩЕ ВИ ПРАЩА МЕСЕЧНИ СМЕТКИ ЗА НЕПОЛЗВАНО ОТОПЛЕНИЕВ КРАЯ ТНА КРАЙЩАТА ЩЕ ЗАТРУДНИТЕ "ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ" КОИТО ЩЕ ВИ ПРЕСЛЕДВАТ ДА ЗАПЛАТИТЕ ФИКТИВНИТЕ СУМИ ЗА ВОДА,ТОК И Т.Н. УСЛУГИ КОИТО НЕ СТЕ ПОЛЗВАЛИ НО ГИ "ДЪЛЖИТЕ"АКО НЯМАТЕ ВАШИЯТ "ПОСТОЯНЕН" АДРЕС КАКВО ЩЕ НАПИШАТ В ТЪЗИ ГРАФА НА ЛИЧНАТА ВИ КАР

58

До 54 реалист

преди 4 години

Не от 5-6 години, а от 30 години сме най-бързо топящата се нация в света. Преди 1989 в България имаше лека демографска криза, но населението се увеличаваше, но след 1989 година сме в демографска катастрофа. Вярно е, че от около 2011 годин, когато надеждите в ГЕРБ се изпариха, катастрофата се засили.

57

Анонимен

преди 4 години

Основно скапаняци, които не могат да се оправят в България и работят като слуги в чужбина.Като гледам, тук остават дори по-кофти хора.

56

Анонимен

преди 4 години

Докато мафията не разбере, че поддържайки мизерни заплати режат клона, на който седят, хората ще продължат да бягат от България. Ниска заплата е заплата под 3000 лева, а 97% от българите са с заплата под 3000 лева. Мизерна заплата е заплата под 2000 лева, а с под 2000 лева заплата са 94% от българите. Тези проценти са от последните публични данни на НАП.

55

Анонимен

преди 4 години

53, хайде да ме запознаеш с тези "червени кхмери", кои са те, дали са различни от тези в момента ЧЕРВЕНИ КХМЕРИ от ГЕРБ ? Ще повторя моето питане от скоро: - още ли се развъждат в България такива овце като Ульо, 53-ти и други които смятат, че бандитът от 90-те Бойко и ГЕРБ-ът му не са КОМУНИСТИ както са им казали и как не забелязват, че ги управляват точно както преди 10.10.89 г. ? Нямате спиране в развитието си на про'стотията !

54

Анонимен

преди 4 години

КАЛФИН, ТИ ЩО НЕ ГИ ЗАДЪРЖА , КАТО БЕШЕ СЦИАЛЕН ИНИСТЪР???