53

Анонимен

преди 4 години

спомням си тоя, когато бе министър, се хвалеше по тв, ч е спадала безработицата. Журналистът го сряза- ама те хората щото напускат държавата, и той млъкна!!!Та не е оп- различно сега!

52

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До реалистНЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ АКО ТРЯБВА ДА БЪДИН ТОЧНИ ОТ 75 ГОДИНИ

51

Анонимен

преди 4 години

Дъщеря ми роди две деца в чужбина, за които българската държава изобщо не знае.

50

реалист

преди 4 години

От 5-6 години сме най-бързо топящата се нация в Света.Пише го във всички статистики , и дори тиквените ни управници го признават.дали Калфин или някой друг го твърди ,няма никакво значение.А това че герберската пропаганда лъже хората ,че някой се е върнал , е просто поредната нагла герберска лъжа.Истината е че се топим като летен сняг и скоро в БГ ще останат само пенсионери ,черно.глави и тъпигьози от Герб.

49

Анонимен

преди 4 години

Дойдат ли червените кхмери на власт в България остават само 2 милиона пенсии и "бледолики",другите се изнасят!

48

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Как няма да бягат от България при това мутренско управление и мизерните заплати? Там, където работя заплатите са почти същите, каквито бяха през 2008 година, преди ГЕРБ.

47

ГНЕВЕН

преди 4 години

Боку Тиквата и бандата престъпници-герберасти прогониха хората от страната ни.От 100 млади и кадърни българи заминали на Запад ,се връщат 3-4 млади герберастчета, наследници на управляващите от ГЕП.Просто защото хем за нищо не стават ,пък и откраднатото от родителите им имане трябва да се ползва.Никой образован и умен българин няма да се върне ,за да слугува на невежите и неграмотни герберасти.Никой!

46

КОНСТАТАЦИЯ

преди 4 години

До Анонимен 33БРОЯТ НА БЪЛГАРЧЕТАТА БЕЗ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО БЪРЗО РАСТЕИСТИНАТА ЧЕ ЕДНА ЧАСТ ОТ РОДЕНИТЕ ДЕЦА В ЕМИГРИРАЛИТЕ СЕМЕЙСТВА НЕ СА ДЕКЛАРИРАНИ В "ГРАО" И НЕ СА ЧАСТ ОТ СТАТИСТИКИТЕТОВА Е ОСНОВНО В СМЕСЕНИ ПО НАРОДНОСТ СЕМЕЙСТВА.ПРОБЛЕМ КОЙТО НИКОЙ НЕ ГО ВЪЛНУВАГОЛЯМА ПРЕЧКА СА И "ДЪРВЕНИТЕ"ГЛАВИ" В "ГРАО"

45

Анонимен

преди 4 години

Отглеждайте си електората и не църкайте. Който има поне малко акъл в главата, той отдавна се е махнал и си мечтайте да се върне.

44

Хей

преди 4 години

калфин първо да пресметна колко ще са пенсионерите, които ще получават по-малки пенсии заради неговата пенсионна реформа. До 9-то коляно!!!!!!!!!!!!!!1

43

Wse

преди 4 години

От познатите ми в чужбина, един не е загуба за страната. Основно скапаняци, които не могат да се оправят в България и работят като слуги в чужбина.

42

От Англия

преди 4 години

Незнам как ги смятат но в нашия малък квартал в провинцията сме 8 български семейства с 12 деца родени тук.

41

Анонимен

преди 4 години

Тук някой писа за списъците при избори ! Ами аз и семейството ми сме се измъкнали от кашата в България преди 21 г. и все още сме в списъците там, значи някой ни вписва за да ни "прекрепи" към някоя партия в нужда ? Комшията ме информира за тези списъци, ако някой пита от къде съм запознат, поддържам връзка и няма нишо лошо в това !

40

Аз

преди 4 години

Балансът между напуснали и завърнали се у нас българи през 2018 г. е два пъти по-голям в негативен план отколкото през 2012 г. Как може да се говори за "баланс", когато няма равновесие?

39

Анонимен

преди 4 години

От официално водещите се 1,3 милиона жители на София, над 700 хиляди са избягали от България. Колко ли хора живеят в София?В София идват други, та жителите пак са си горе-долу толкова. Ама в един Видин - не...

38

РАЗБУЖДАНЕТО

преди 4 години

ЩОМ И КАЛФИН РАЗБРА - СПАСЕНИЕ НЯМА.ВРЕМЕ Е И БОЙКО ДА СЕ СЪБУДИ.ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ДОКАТО Е СПАЛ - НА ТЕРИТОРИЯТА Е ОСТАНАЛ САМ

37

Анонимен

преди 4 години

От официално водещите се 1,3 милиона жители на София, над 700 хиляди са избягали от България. Колко ли хора живеят в София?

36

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Принципно е така, ноооо......................сметачката на Началника е друга!

35

Анонимен

преди 4 години

Съдейки по познатите ми, повече от половината български граждани са избягали от България. Ако сме 7 милиона, значи повече от 3,5 милиона са избягали и по-малко от 3,5 милиона са останали в България.

34

Анонимен

преди 4 години

Ульо,Кака ти Корни и Боце са в един обор и това е видно за всички. Стига вече сте я размахвали като плашило, изтърка се тоя номер. Даже децата и на двамата са в САЩ.