196

Анонимен

преди 2 години

До МюнхенВ България колко ще вземаш.Ако са 6000 лв си струва да се върнеш.Щото стандарта на живот е по-нисък.И Рила,Пирин, Родопите са ти на един час път.

195

Бунгар

преди 2 години

Интересно как ги пресметна Калфин...Засега той е само като совалка София-Брюксел.Кога му остана време да пресмята... Поредната манипулация и напомняне за себе си.Масово хора работят по света за различни периоди от време ,но това не означава,че са напуснали България.Това е динамичен процес и няма нищо лошо да се пътува и търси възможност за заработване на средства за по добър живот.

194

Доктор

преди 2 години

От корона вируса по-страшен е само БСП - вируса ! Пазете се !!!

193

Мюнхен

преди 2 години

Трябва да съм луд да се върна. Взимам 9000 бруто, като си върна данъците са около 6000 чисто на месец. Тея пари не успявам да ги изхарча. Купих си Е-класа на 1 година, вноската ми е 500 на месец за 4 години, на третата година ще я сменя. С жена ми всеки месец пътуваме из Европа и по света. Нямам никакъв стрес. Немците са малко кисели, но има достатъчно интелигентни чужденци, така че не ги усещам. Алпите са на 30 минути. Кажете ми как хора като мен (и моите 30 познати българи) ще се върнем и защ

192

Анонимен

преди 2 години

А бе защо комунистите не напускат България? Не съм чул някой да е напуснал!

191

Анонимен

преди 2 години

Преди ни водеха изменници на Родината, предатели,бегълци,невъзвръщенци! Сега червените смениха плочата и ни наричат милостиво напуснали! И тогава и сега те са виновниците! Те не бягат,на тях им е добре в България!

190

Asd

преди 2 години

При комун. никой н3 напускаше, защото по границата се стреляше на месо. След това пти БСП(к) доста напуснаха, други н1мяха пари даже да напуснат и никой не се връщаше. Сега някои поне се връщат.

189

Анонимен

преди 2 години

Фактът, че даже любовницата на премиера е емигрирала казва много повече от всяка статистика!!...

188

10 г. в странство

преди 2 години

Аз се опитах да направя нещо след 1989 и като ми набиха т....ните си плюх на петите и беж да ме няма на 36! Човек, който се е устроил и успял в чужбина няма да се върне! Разберете, това е *** и долна пропаганда на сегашните управляващи! Аз няма да си играя на "*** ми дойде ми" за да задоволя патриотичните ви нагласи и да пълня напразната ви статистика!

187

Анонимен

преди 2 години

,,...Напускащите България 2 пъти повече от завърналите се..'' Ако стане обратното,само за 3-4 месеца,държава ще изпадне в криза.Пазарът на труда не е готов за новите работни места,и по-лошото е че няма да е подготвен за новите изисквания на работищите.Работодателите мутри ще се видят в чудо с хората пребивавали на Запад като работници и учащи се там.Играта свърши.на конкурентният пазар нямаш ли нужните хора,веднага се местиш на 2-ро място.

186

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от българите напуснали България напуснаха защото не понасят дружките на Калфин като Станишев и сие.

185

Абе

преди 2 години

Попитали Радио Ереван:- Какво е общото между България сега и по времето на комунизма?- И тогава хората бягаха в чужбина, и сега бягат!

184

Анонимен

преди 2 години

До Мартин ДНеграмотен си. Наблягай на учебниците.

183

Анонимен

преди 2 години

Без реформи, само неграмотни роми ще останат.

182

Франко

преди 2 години

Винаги, ще го апелирам, независимо дали сред близки или както тук във форум. Хора, не се чудете, не се плашете, а заминавайте. Няма общество, няма нормални хора, които да хванат нещата в ръце. Замисляйте се и колкото се може по-скоро тръгвайте пи възможност на Запад от Унгария.

181

Гадна сура

преди 2 години

А твоите деца къде са, че да даваш акъли, бе пашкул. Има ли и един "човек" от вашата "партия" (Къде БСП,АБВ,БКП-все еднони също) дето децата му да работят "простосмъртна" работа и да гледат децата си тука? Отговорите мисля, че са ясни

180

Анонимен

преди 2 години

И бб някой ден ще трябва да напусне, по примера на Божков и Цв Василев

179

Анонимен

преди 2 години

до 184Ами вие така сте я възпитали, да не обича родината си, и какво сте направили, за да стане БГ по-добро място за живеене....знам отговора, от мен нищо не зависи и не гласувам на избори

178

Гацо Бацо

преди 2 години

Е заради такива професори ,като тоя и Гечев сме на това дередже !

177

Анонимен

преди 2 години

Шапка свалям на хората които напускат българия.