133

Анонимен

преди 4 години

А защо няма реална статистика? На границата ти проверяват документите и се знае дали след 3 дни се връщаш. Дайте реални резелтати, а не просто предположения.

132

Как така ?

преди 4 години

Калфин , по ваше време как беше ? Не те ли е срам да коментираш ?Нали от вашата пост социалистическа бедна България българите бягат , а не от Борисов.

131

Анонимен

преди 4 години

невъзможност да приемат, че това е реалносттаПо-скоро, че това е частичен случай. Аз познавам точно двама завърнали се. И двамата са програмисти. Тук просто стандартът им на живот е по-голям, защото са на по 6-7000 лева. И ги разбирам. Други завърнали се не познавам. И тях ги разбирам - все пак, не всички хора са програмисти :)

130

Анонимен

преди 4 години

Гледам че някакви комплексари са сложили минус на пост 134, та ми е любопитно какво изразяват тия минуси: невъзможност да приемат, че това е реалността?

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 137Такива които имат по-добри перспективи в България в сравнение с другаде. Знам, че на хора които нямат перспективи това им се струва невероятно поради личните им проблеми, но .... това е положението.

128

пук пук, напук

преди 4 години

Защо да не спечели БСП избори?На регионално равнище, по селата с население пет човека и половина, може и да вземат кметски места.Баба Вуца помни, че докато БКП е управлявала, нея са я щипали селските мераклии и все още никой не й е казвал "бабо".После кой знае защо са престанали да я щипят, това се е случило по същото време, по което започнали да й казват "бабо". Сигурно СДС-то е виновно, друго обяснение нЕма! Затова Вуца пак ще пусне червена бюлетина, та да се пукате от яд!

127

Хахаха

преди 4 години

Тъй ли веднъж поне няма да прочета или чуя от комунист да каже нещо положително.За тях важи когато не са на власт. За България или лошо или нищо.И колкото е възможно повече хаос ,несигурност,и конспирации.Докато свалим тези които вършат добро.За това са мразени.А те не могат да го схванат.

126

Анонимен

преди 4 години

Кой мазохист би се завърнал в това жалко подобие на държавица ???!!!

125

До Анонимен 53

преди 4 години

Съмнявам се, че повечето пенсионери биха останали тук, ако червените кхмери дойдат на власт.Де що има здрав пенсионер ще си намери работа навън, та ако ще да е като болногледач или нещо от този род.За специалистите под 70-годишна възраст изобщо не говоря. Те ще си сключат трудови договори по специалността в държави, в които не достигат кадри като тях.Братчедите и те ще побягнат, червенушковците ще дръпнат и техния кокал и ще го сменят с по-малък, ако спечелят избори. но едва ли ще спечелят.

124

Анонимен

преди 4 години

Гледай и си викай, че чудеса няма. И докато гледаш, болниците вече връщат на работа пенсионирани лекари, защото други няма.

123

Анонимен

преди 4 години

До ОСВЕДОМЕНПознавам лично трима програмисти, които се върнаха в БГ (единия сега пак ще излиза навън, но за много повече кинти), поне 5-6 човека с икономика, архитект, биотехнолог и множество по-обикновени професии.

122

Анонимен

преди 4 години

Като ги гледам как се връщат облечени евтинко и тихичко...!А селяните си седят до бентлитата и фераритата, облечени в Армани от глава до пети, с петцифрените заплати в лева и им викат: "Ей, чудеса няма!"

121

Анонимен

преди 4 години

У БЪЛГАРИЯ СЕ ВРЪЩАТ ПОВЕЧЕ ХОРА И МОЙО САСЕД КИРЕ КОЙ Е КОМПЮТУРЕН СПИЦИАЛИС СЕ ВЪРНА ОТ АНГЛИЯ И АЗ ВЕРВАМ НА ПРЕМИЕРО А НЕ НА ТОА КАЛФИН КОЙ Е МРЪСЕН КУМУНИСТ

120

Анонимен

преди 4 години

До сега не сме чули напуснали родното село,да са станали милионери и известни личности на Запад! Като ги гледам как се връщат облечени евтинко и тихичко...! Чудеса няма!

119

Анонимен

преди 4 години

Напуска се месарница,а не държава бе буфон!

118

Анонимен

преди 4 години

Ако не са се върнали ще се върнат. Вече е демокрация.Никой не бяга от времето на бай Тошо! Тогава стреляха и затваряха в лагери и ни наричаха изменници на Родината!

117

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

Напускащите България 2 пъти повече от завърналите сеПРАВИЛНО; НЯМА ТИКВИ НАПИРАЩИ ДА СЕ ВЪРНАТ

116

Анонимен

преди 4 години

Колко зъболекари, лекари, програмисти (хора, които носят нещо на икономиката) напуснаха?Явно доста, защото постоянно има търсене :)

115

Анонимен

преди 4 години

Един напуска,друг идва! Какъв е проблема на господин Калфин. Ами той беше неотдавна във власта,така както се изредиха всички от ляво до надясно,барабар с царя! Е кой да дойде? Слави Кукуто!?

114

Анонимен

преди 4 години

От България никой не бяга и не напуска! Това беше по времето на социализъма и сега за червените това е мантрата! За търтеите в червено деня почва от лъжи!