377

Бай Петко

преди 4 години

Държавата никога не е била по-добре. Обаче финансовият министър е бездомен и живее уедни приятели...

376

Анонимен

преди 4 години

единствените върнали са тези които ги изрита брекзит и другите депортирани, няма кой луда да се върне при боко тиквата

375

Щирлиц

преди 4 години

Бурни продължителни ръкопляскания,и възгласи БКП,упс-ГЕРБ.

374

Аз

преди 4 години

Четейки изказванията на управляващите колко сме добре и просперираме все по-често се питам - аз ли нещо не съм наред, че не възприемам реалността такава, каквато я описват??

373

винету

преди 4 години

най-бързо се връщат от китай.

372

Спомени

преди 4 години

Е коги си в ЕС не може да трепеш бандити, мутри и олиграси трябва да ги съдиш ,че да превеждаш да молиш да ти ги върнат сложно е. Едно време само четяхме за поредния острел и взрив....

371

Статистики

преди 4 години

Баневи и Арабджиеви се върнаха у дома на топло.

370

Трой

преди 4 години

Дааа връщат се когато сънуваш и искаш да убедиш с това народа. А те ти се смеят и ти се подиграват. Какъв министър си ти с шоу програми с колата си изнасяш и сам си говориш. Колко си *** и смешен Бай *** Бойко

369

Анонимен

преди 4 години

добре, де, ясно е, че не се връщат много, но трябва ли това да ни радва? от коментарите се усеща едно злорадство, сякаш колкото по-бързо ни изчезне държавицата, толкова по-добре.

368

До 402-пенЦийката

преди 4 години

Докато доживееш да я получиш, то животът минал.Светът (не само Европа) отива твърдо на покачване на пенс. възраст на нива 65-70 г.Абее роби до гроб им трябват...

367

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 409Истината е, че и доста западноевропейци идват да работят и живеят в България! И да, факт е че доста хора се завръщат, ама българомразците от тези новини вдигат кръвно и получават ортикария :)По границите ни е меле и наплив от желаещи да работят и живеят в България! Митничарите вдигат кръвно и захар от напрежение заради претоварените им смени! Избиват се от мерак! Мани!

366

?

преди 4 години

Някой да е чувал, мозък в тиква да вирее?Ама нашата тиква даже и семка няма,горката!Няма такъв Лъжец,Лицемер,Нагляр,Дупедавец,Родоотстъпник....и т.н.т в период!

365

Ако

преди 4 години

беше регулирал заплатите и пенсиите като европейските никой нямаше да пише тук.Беднотия Баце.70 процента на ръба.Гладът е по силен от тока.

364

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че и доста западноевропейци идват да работят и живеят в България! И да, факт е че доста хора се завръщат, ама българомразците от тези новини вдигат кръвно и получават ортикария :)

363

Анонимен

преди 4 години

Тиквуня е има мокър сън наскоро и го споделя с джурналята. Нито икономиката е тръгнала нагоре, нито някой иска да се прибира в България. Поне не за сега.

362

Баровеца-СФ

преди 4 години

"Мижи да те лажем" - Леле мале,леле мале! Чува ли се господина какво говори и дали е слязъл на земята....! Леле! Не го очаквах това!!!

361

Тикволандия

преди 4 години

Добре, че е смъртен! Все някой ден ще се спомине! А дотогава връщане за нас в Тикволандия няма!

360

Могучий член

преди 4 години

Лошо е да предозираш с марихуана...Почваш да сънуваш розови сънища, и се отлепваш от земята...

359

Иван

преди 4 години

С какво ли се друса тоя....

358

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 395Вярно е, че в БГ е най-ниската МРЗ. Ама да не забравяме , че "стартирахме" от 5$ при Виденов и Гечев.