417

ха-ха

преди 4 години

Ей сега разбрах защо на Баце шкембето постоянно му расте и вече заема по-голяма площ от игрището в Бистрица.Просто на фона на шкембето му , растящия му нос трудно се забелязва.Как не му омръзва да лъже денонощно ,направо се чудя.

416

ГНЕВЕН

преди 4 години

-Тикво ,скрий си грозната мутра и си затвори вонящата паст.Никой не ти вярва и на един звук.И дано се задавиш с откраднатото.Цялата банда "ГЕП" ,трябва да висите по стълбовете.

415

Анонимен

преди 4 години

а аз гласувам редовно за него,защото не мога да грасувам за червените,но започвам да съжалявам,не за къщата и любовницата му в Испания-всеки управник прави така,а затова ,че е много елементарен и нагъл напоследък.

414

Трактора

преди 4 години

Човекът не е луд, просто като всяка една мутра не умее действието "изваждане" , т.е. не преценя факта че ако 5-на се върнат 15 заминават. Няма нищо ние си знаем, а нека той да си плямпа колкото иска.

413

Искра

преди 4 години

Расте му носа като на Пинокио от толкова лъжи.

412

Ммм

преди 4 години

Мисля че живеем в друга държава, различна от та дето Бойката я представя.

411

Справедливост

преди 4 години

ДЕ ДА БЕШЕ ТАКА.ЛЪЖИ БЕЗ КРАЙ.ИСТИНАТА Е,ЧЕ БЪЛГАЕИТЕ ЯСЕ ПРИБИРАТ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА КАТО ТУРИСТИ(СРАМНО НО ФАКТ) И НЕ СЛЕД ДЪЛГО(МАХ.1 МЕСЕЦ)ТЪРСЯТ СПАСЕНИЕ ОТНОВО В ЧУЖБИНА И СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ЕВРОПА Е ПО МИЛА НА БЪЛГАРИТЕ ОТКОЛКОТО РОДНАТА СТРАНА.ЗАЯВЯВАМ ГО С ОГРОМНА БОЛКА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,НО ВЪЛКЪТ(БЪЛГАРИНА)КОЗИНАТА СИ МЕНИ,НО НРАВА НЕЕЕЕЕЕЕ........КОЕТО Е ГНУСНО

410

Мен

преди 4 години

Айде бе, откъде знаеш нали си в Испания.

409

Дидо

преди 4 години

Кого лъжеш,Борьо?За теб и за мошениците около теб сигурно е добре но за народа не.

408

Абе...

преди 4 години

Кой всъщност и как го избират тояНе пизнавам нормални хора да са гласували за гръб ??Или е важно кой брои бюлетините ( сталин )

407

Митев

преди 4 години

Само дано е бил буден,а не е сънувал ха ха ха.....

406

Анонимен

преди 4 години

РАСТАТ САМО БОНУСИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПО 50 000 ЛЕВА НА ГОДИНАТВА АКО МУ СЕ ВИКА ИКОНОМИКА...

405

Мен

преди 4 години

Смърт за БОКО!

404

zlatena

преди 4 години

Винаги на всички избори гласувам против българоубиеците от гроб опс герб и 2021 пак ще гласувам против тях за да се *** от яд в гащите Бойко тиквуна на снимката и безмозъчната му шайка .

403

Zlatena

преди 4 години

Герб през тези 10 години нищо не направиха за България и за Българският народ нито увеличиха пенсиите и заплатите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски. При царя бяхме добре.Бойко тиквуна и шайката му дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават герб са облагодетелствани от тяхното управление иначе ако дойде друго управление герберастите няма да могат да крадат от нас Българите народ както го правят сега

402

Zlatena

преди 4 години

Бойко Методиев Борисов по известен като Бойко тиквуна е много голям лъжец Българите въобще не се връщат от чужбина икономиката на България въобще не расте става много по зле благодарение на тиквеника на снимката

401

Анонимен

преди 4 години

Единствената причина българи да се връщат тук е, че на Запад се напълни с клети бежанци. И то идват за по 2-3 месеца, и пак си заминават, защото виждат, че и с тях пак е на светлинни години от тук...

400

Анонимен

преди 4 години

Този Бълнува,аз избягах заради него преди 8 год. децата ми започнаха училище тук не знаят нито да пиша нито четат Български само това, което си говорим на Български.И по-вечерта сме така какво завръщане.

399

Реалност

преди 4 години

Връщтат се... За 2-3 месеца и като свършат паунди, пак на острова.

398

Анонимен

преди 4 години

Домуса като затрие Тец2 и мините от Ямбол до Пловдив ще е пустия !Хората започнаха да разпродават!!!