91

Анонимен

преди 4 години

Сметките не са високи, доходите ни са ниски. Пари за пенсии и заплати няма, защото демократите мафиоти ги ограбиха и продължават да ги грабят вече 30 години.

90

Az

преди 4 години

Санирах етаж от къща. Таван 18см топлоизолация, стени 12см, дограми висок клас. Отопление с климатици, висок клас. В спалните помещения поддържам 18градуса, в хол/кухня 23 през деня. Нощно време не отоплявам нищо. Сутринта в хола температурата е паднала с един градус. Сметката ми за електричество лятото е 60лв, зимата 90-95лв. Отоплителния сезон ми е много по-къс. Говорим за качествени климатици, изолации и дограми. Преди 1000лв не стигаха на година за отопление.

89

Анонимен

преди 4 години

89- и твърдиш, че 243 лв за месеца са много за 98 квадрата- повярвай постигнал си много добро саниране, а отоплителните уреди са добре подбрани и затова си платил оптимална сума.

88

8

преди 4 години

Нали има затопляне бре, за какво да се хвърлят пари за саниране?

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Не знам кое е "измама" / със сигурност при калпаво саниране резултатите са калпави/ , но моят личен опит е следният: отоплявам 98 кв.м. в Княжево, София, на ток. Саниран по правилата.Отопление с качествени конвектори + топла вода + всичко останало.Компютърно зададени 21 градуса, с управление по време / през нощта е 19,5 в спалните и 17,5 в останалите помещения/.Сметката ми за последния месец е 243 лв.Сега можете да продължите с глупостите си за санирането, успех!

86

до 87

преди 4 години

Написал съм, че НЕ СА й зачели стажа от Италия и съм изкоментирал за БЪЛГАРСКАТА Й пенсия, а НЕ за италиянската. Коментираме за БЪЛГАРСКИ пенсии в момента. И не само съм сигурен, че имам такава леля, ами ми е като втора майка, защото няма деца. Италиянската пенсия е съвсем отделен въпрос, който изобщо не съм го коментирал тук и нямаше общо с това, което поптиах човека. От интерес го попитах и споделих при моите роднини как е.

85

Анонимен

преди 4 години

До до 82Нещо с италианската леля не е наред - няма как в България да й зачетат 15 г. стаж в Италия, но със сигурност тези 15 г носят на лелята италианска пенсия, която е поне 3 пъти по-висока от българската, а това е повече от удовлетворително с оглед стандарта в страната ни!Още ли сте сигурен, че имате леля с тези параметри?

84

Анонимен

преди 4 години

При тая топла зима високи сметки ли. Ами ако беше станало минус 16 какви ли щяха да са сметките. Не се правете на луди с тези сметки че ще ви се случи случка. Докога ще се гаврите с хората. Внимавайте да не стане обратното.

83

Анонимен

преди 4 години

До БългаринВиждам че пак си тук за да защитаваш социализмо-комунизма. Питай соц-величията къде са парите за по-високата пенсия на баща ти. Ако не знаеш, една част потънаха във фалиралата идея за социалистически рай, а другата я откраднаха същите тия соц величуя в куфари в посока Запад. Странно, Запад, а не Русия. Даже и те знаеха за прогнилите обещания на славния Комунизъм.

82

до 82

преди 4 години

Странно ниска пенсия. Колко от тези 44г. трудов стаж са действителни? Баща ми 10 години стаж загуби, заради това, че се занимаваше с бизнес и майка ми само го хока сега, че взима малка пенсия... Тя взима около тавана, а той- 800лв.. Във фамилията ми леля ми е с най-ниска пенссия, защото работи 15 години в университет в Италия и от тук не й зачетоха стажа. Та и тя без стаж взима 500лв..

81

ТОПЛОМЕР

преди 4 години

Нещо ви клатят със големите сметки за парно. Ако във етажната собственост всички са коректни , сметките за отопление и топла вода ще бъдат ниски срещу тези на ток. Явно имате много диваци тарикати и правят мушенгии или пък много празни апартаменти и големи загуби . Засега по евтино, чисто, удобно от ТЕЦ не познаваме а сме плащали безумни сметки на енергото само за отопление.

80

Българин

преди 4 години

Тристаен апартамент купен от родителите ми при социализма с 20 годишно изплащане на заем. Апартаментът е тухлен - 90 кв.м. Парното е 350 лева на месец, а пенсията на баща ми след 44 години трудов стаж в полиграфията, тежък труд с оловни изпарения е 390 лв. Токът на месец - без да се топли на ток е 50 - 60 лв. Честито!И ще ми говорят управляващите, че България била стабилна, че доходите растяли. Растат техните доходи и на приближените им. Чудя се само докога ще ги търпим.

79

Анонимен

преди 4 години

Понеже някой дава пример за времето на социализъма,ще дам пример как беше в Младост- София. На три блока крайнонуждаещи се,с лихвоточки и връзки,се падаха два блока на военните и един блок на милицията. В нашия вход бяхме разпределени- ром,чиновник,медицинска сестра,строител,банков служител,лекар,работник от Коми,търговец! Е това ви беше хубавото!

78

Изопачаване

преди 4 години

И лъжа е ,че лепене на стиропор е саниране........

77

Анонимен

преди 4 години

Трябва ни партия на закъсалите от прехода! Предлагам диктатура на закъсалите! Никакви саниеания! Пари,пари и пак пари!

76

Анонимен

преди 4 години

И според мене трябва да изберем БСП- ДПС,за да ни санират хората блоковете и колибите,че и да ни дадат парички да си имаме. Те горките и къщи си нямат като Борисов,ами живеят под наем и са закъсали! Трябва ни партия на закъсалите от прехода, а не саниране! Какво е това бе,яде ли се пие ли се?

75

Анонимен

преди 4 години

санираха ниспестявам 20 левано пък вече имам ВЛАГА

74

Анонимен

преди 4 години

Днешните санирани сгради са като плейметките.От вън изглеждат добре,със силикона,но от вътре са си сищите кифли.Сори,но такава е истината. Много пари за камуфлаж.

73

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да върнеме социализъма и комунизъма от бай Тошово време и тогава БКП-то да ни санира блоковете и изчисти пред входовете! И да ни дадат лопати за Ленинския съботник другата седмица!

72

1

преди 4 години

До ПоплавскиМале тоя Борисов за всичко е виновен... сигурно и за факта че сте необразовани и не можете да си намерите нормално платена работа. Във всички фирми има глад за кадри, но потенциалните кандидати не знаят елементарни неща - които се предполага че от обща култура се знаят.... Трагедия проста... АКЕ В ТОВА ВРЕМЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА С НОРМАЛНА ЗАПЛАТА - В ТЕБ Е ПРОБЛЕМА А НЕ В БОРИСОВ!!!