31

The Ghost

преди 4 години

След КТБ, реших че друга такава крупна измама не може да има, но санирането засенчи всичко.

30

Мижи да те лажем

преди 4 години

И аз помня,как можехме да си плащаме някогашните поносими сметки ,въпреки,че зимите си бяха баш зими ! Народе мижи да те лажем за топлото ха ха ха!

29

Анонимен

преди 4 години

Веднъж плащаш за саниране, втори път за елиминиране на поразиите от санирането и трети път по-скъпо парно, при намаляващи цени на газта.

28

Обективен

преди 4 години

При първоначалния начин на плащане - според отопляемата кубатура, общата сума за парно, която плащат живущите в сградата е по-малка от сега плащаната, даже и да са топлоизолирани жилищата.

27

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 20 Прав си.Най скъпо е отоплението с газ .Разходите по прекачването , радиаторите и ремонта на жилището надхвърлят 10 000 лева. След това по 300 лв.на месец.Каквото и изолация да има , тази "инвестиция " никога не може да се изплати.

26

Обективен

преди 4 години

При парно в сградата и всички радиатори работещи, сметките падат повече, отколкото, ако си облицоваш външните стени, на което незнайно защо му викат саниране. Сегашният начин на използване на парното, е неефективен, защото се нарушава топлинния баланс на сградата и освен това има паразитни плащания за измерване на потреблението.

25

Анонимен

преди 4 години

Това е поредното ограбване на народа и източване на публичен ресурс от гербавата шайка!

24

Анонимен

преди 4 години

Иначе управляващата мафия в Германия, още преди години гласували закон, според който да не може да се въведе в експлоатация сграда, ако не е облепена със стиропор ,тоест уж енергийно ефективна.

23

Помня

преди 4 години

Едно време даже не сме чували за енергийна ефективност и чист въздух.Тези неща бяха над грижите за "хората ".

22

Анонимен

преди 4 години

Във филма даваха два абсолютно еднакви блока в Кьолн, единият саниран, другият не. Изследваха им сметките за 5 години назад, нямаше никаква разлика. Журналистите издириха къщата на министърката, която отговаряше за санирането и се оказа, че тя не е санирана. И т.н.

21

мак

преди 4 години

Нали санирането бе безплатно. Защо сега говорят за кредити, които трябва да взимат по-бедните хора, за да им санират блока?

20

Анонимен

преди 4 години

Санирането е пълна измама. Има немски филм за него. Далавера за милиарди е в Германия, тук също. Инвестицията е абсолютно невъзможно да се избие от намаляване на сметките. За мухъла и влагата да не говорим.

19

Анонимен

преди 4 години

до 8 прод на 14Жилището няма външна изолация защото е ЕПК и ми се видя безумно да лепя 10 см стиропор върху 20 санта бетон зад който има 10 см въздух и следва още 20 санта бетон.Има нова дограма.Почти не усетих разлика между к-стъкло,обикновено стъкло и турбо хипер мега стъкло дето уж през лятото студено пък зимата топло..Отвътре има декоративна изолация по стени и таван.Не знам дали пести но става по-бързо топло и малко по тихо.Няма ехо.Сметките не паднаха защото нон стоп дигат цените.

18

Анонимен

преди 4 години

Хора мислите ли че крадците са претеснени че жилищата ви са енергийно неефективни но пра апартаментите номера им върви заради така наречената етажна собственост а да видим дали ще се намесят и кажат на някой защо къщата не ти е санирана там не смеят нали защо помислете

17

Наблюдател

преди 4 години

Напротив, 7% даже е много добре. Не съм очаквал такъв голям % за България.

16

АНТИ

преди 4 години

Бедни сме, щото крадат от труда ни.Червени ДС капиталисти = фалирала държава.

15

Анонимен

преди 4 години

Толкова сме енергийно ефективни, че повечето домове в БГ не се отопляват. Да не си помислите, обаче ,че сме бедни неееее...е просто сме ефективни.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8 Добре е нормално.При мен има и 3 кв бойлер и е към 220-250.Когато имах парно ми искаха по 250-300 лв само за парно отделно тока.За сега е по-оферта на ток.

13

Анонимен

преди 4 години

Затова сте бедни,защото ви ограбват от всякъде.Намериха му цаката и със санирането.Дебелото Лили колко се облажииии...Пък и от магистралите същооо....Затова я скриха в Брюксел,по-бързо да я забравим.

12

До 9

преди 4 години

То си пише бе какво искат имамниците промяна на етажната собственост и отпускане на общ кредит познай защо