461

Nr1

преди 4 години

поредният надъхан евреин от еврейския заговор замислен още от лорд Коуденхоф-Калерги за омешване на народите и подчинението им на "Биг брадър",сега упорито провеждан от Сорос и подобни ***. Защо не обичаш родината си Сами,че баща ти беше многоуважаван артист в България и не се срамува,че живее в нея все още...

460

Анонимен

преди 4 години

Ако Родина е "майката" на всички ние които сме се родили в нея, може би в тоя смисъл той визира майка си,и че не е горд с майка си а не с родината си. И в другия смисъл учтиво го поздравявам на майка, леля, стринка и все по списък!

459

Адолф Джугашвили

преди 4 години

Ако не беше България, този нямаше да съществува дори като сперматозоид, защото баща му още щеше да се рее из облаците като дим от Аушвиц, Освиенцим, Треблинка или Бухенвалд....

458

Анонимен

преди 4 години

Това човече говори много объркано, да не говорим, че там където му се разбират бръщолевениците,са всъщност безподобна глупост!За каква реализация, която не му се е случила тук говори,за какво политическо положение!?Та нали точно баща му е един от известните Български актьори,признат и уважаван в Родината ни?Щом той е могъл да се реализира, защо на наш Сами нещо му е пречило!? Елементарно същество,опитващи се да направи добро впечатление на тамошните среди...

457

Анонимен

преди 4 години

Много ми е мъчно за Финци, наистина! Щом може да каже това, очевидно не е намерил себе си, родината си и смисъл в работата си и му трябва помощ, подкрепа от германската публика.

456

Анонимен

преди 4 години

500- много добър пример, точно това имам предвид....

455

Анонимен

преди 4 години

Съвсем очаквано. Най-доброто му превъплъщение е в "Съдба на плъх".

454

Анонимен

преди 4 години

До 496 Ти неразумний, отдавна си си отрязал корените.Нямаш право да говориш! А за случващото се тук, можеш да благодариш на подобни същества като коментирания. И на много по-дълбоки и прикрити машинации за които сърфиския ти мозък е плитък. Ти бягаш а не се биеш . Тези които остават или се връщат могат да говорят,а ти смучи палеца и порастни някой ден!

453

Анонимен

преди 4 години

В Германия напоследък много се умиляват на фантасмагориите на чужденци с неевропейски имена.

452

Анонимен

преди 4 години

Никога, колкото и да съм "Голям" в това, което правя, макар по-голям от Бог да няма, не бих казал подобно нещо за родната си земя... Корени този човек няма, камоли български. За германците е интересен, екзотичен, преди всичко с произхода си, очевидно не с таланта си, защото иначе нямаше да се коментира в интервюто!!!

451

Анонимен

преди 4 години

С това семитско име може да мине и за абориген.

450

Анонимен

преди 4 години

Аз също напуснах България преди около 20 години за по добър живот, прибирам се често заради семейството си, но е покъртително и много тежко да гледам как хората се променят за лошо - злоба, агресия, ненавист, ориенталски тесногръдие. Освен с няколко ярки моменти от историята ни, красотата на природата и малцина които държат човещина в себе си няма нищо което да си заслужава гордостта.

449

Анонимен

преди 4 години

Родината му е тази която ги спаси от газовите камери и трудовите лагери навремето. Да, това същество не трябва да изпитва гордост, а благоговени спрямо народа, който прости и спаси децата на отколешния и може би най-голям Неприятел през вековете!

448

Накратко

преди 4 години

И до сега не чул Германец,Французин или какъвто е друг от друга държава да си плюва държавата.Ако не ти изнася поне си трай.Лицемерието в тия по-старите е повсевместно.

447

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам, защо България трябва да е горда с теб? Освен това вие нямате родина.

446

Анонимен

преди 4 години

навремето в училище ни учеха че сме трудолюбиви, гостоприемни, учтиви и толерантни.... но истината е че сме просто злобни и завистиливи, и става все по лошо

445

Стойне от Чукурово

преди 4 години

Някой да е видял евреин при социализма преди и сега да работи по полето,по строежите,по заводите или по мините? Някой да е забелязал евреин в затвора,въпреки че много от тях крадяха и се изгавриха със всичко българско. Някой да е срещал честен или благодарен евреин? Е,как да ги нарече човек такива?

444

Анонимен

преди 4 години

Шях да повърна преди малко като прочетох , че На тоя баща му е 86 годишен и чака второ дете от българката Лиза Боева която е на 41 години.Щях да повърна не от друго, а от тази Лиза Боева!Нямам думи!

443

Анонимен

преди 4 години

Ддд. Водещ щяха да си намерят,нямаше да останат без водещ. А всичко избълвано не му прави чест. Все пак цял свят знае, че България е спасила евреите си. А и му е дала възможност да бъде това което е, позволявайки му да получи образование. Безплатно. Сега и дисидент ще се изкара. Г-н Финци го преиграва някак си.

442

Сашо от Варна

преди 4 години

Не наричай България твоя Родина.....гад еврейска такава!