501

Анонимен

преди 4 години

Няма нещо такова като "гражданин на Европа" - това е една фикция. Европа е географско понятие, все едно кякой да е балкански гражданин, или пък рилски, дунавски, пирински гражданин и т.н. Има граждани на определена ДЪРЖАВА, другите "граждани" са или национални предатели или пациенти на някой психодиспансер!

500

назначен отгоре

преди 4 години

На тоя нашенец майка му е българка!Да го питаш за кво се прави на еврейн!?Но иначе поведението му е разбираемо-типичен български слагач!

499

излишен финци

преди 4 години

Какво казва Левски?Аз съм истински българин, защото като чуя България ми трепти сърцето и съм готов да убивам за нея! ..........................Как да обясниш това на един толкова семпла личност, като Финци? Та той е едно дърво без корен, а те и листа не могат да произведат!

498

Анонимен

преди 4 години

Този е хитър. Знае в коя държава да отиде и знае много добре, че ако му се откаже нещо веднага той ще ги обвини в антисемитизъм, а именно немците вече 85 години ги обвиняват за Хитлер и са като марионетки на конци поради този факт. Този защо не говори за братята си сеферади в Испания как са имали за традиция да убиват ритуално християнски деца.

497

Антон

преди 4 години

Не бива да се обобщава, Финци е евреин, това не е срамно. Има прекрасни хора евреи, има и безкрайни гадове от други нации. Но да плюе по родината си, изглежда отвратително. Израснал е в охолно семейство в София, получил образование в добри училища, на кого дължи това? Моите деца съм ги възпитавал с прикказките, в които баща му, Ицхак Финци, на прекрасен български влизаше в ролята на различните герои. Дълбок поклон пред бащата Финци за приноса му кам българската театрална култура.

496

ти можеш да поправиш

преди 4 години

единствено собствените си комплекси... най-атлетични са африканците, най-музикални също, най-работливи - азиатците, най-грозни - англичаните, най-нещастните, които всъщност се имат за щастливи са северните народи... виждам ти е сложно, чети повече ;)

495

Анонимен

преди 4 години

Този е неблагодарен за спасеният им живот. Но отново започнаха да се появяват немци тип Адолф и смачканите немци един ден отново ще се надигнат и тогава тежко му и горко на г-н актьор от еврейски произход. Г-н да се радва, че не попадна на онова момче с 9-те жертви.

494

Анонимен

преди 4 години

Че кой пък, е казал, че трябва да си горд с родината си? Това е личен избор не задължение. Айде, хващай пътя, Сами.

493

Една българка

преди 4 години

Че той какъв българин е,скапан евреин,една от най-долните,мръсни и миризливи нации в света!!!Луд късмет,че не ги е докопал Хитлер!Както се казва "голям го вади,ама мек" !

492

Shark

преди 4 години

Естествено че НЕ българин няма как да приеме България за родина. Само че може да е малко благодарен, за това, че Цар Борис и България е спасила евреите. Иначе предците му щяха да са заминали не знам къде си, а него нямаше да го има! Както и да е, всеки си плаща за изборите, които прави!

491

Стамо пръча

преди 4 години

Да е благодарен,че дедите му са се пръкнали в България,щото България е спасила евреите си. Виж,ако бяха го стори в ДЕ,най-вероятно водещия на фестивала щеше да е друг

490

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха, мисля че грешиш, бих те порпавила и тука,освен че сме генетично най-интитлигентната нация но и найатлетичната.Интелекти и мускул = балкански машини!

489

ха ха ха

преди 4 години

Най-богатия континет на света е Африка и най-бени са хората в Африка!Към днешна дата Африка е унищожен, опоскан континент, но нито нещо се е развило, нито се е променило, затова пък едни Западни държави са дълбоко проспериращи... на всяко златно, диамантено или нефтено находище, е записано тяхното име, даже и на нашите тук. Кът така че... моем си приказваме до шестък ;)

488

анализатор

преди 4 години

Няма значение,че са спасени някакви чавки!Те се прекланят само пред финикийските знаци!Чафка недей да се мяркаш повече в България!Само,че там дето си ще дойде време да станеш на калъпсапун!

487

ха ха ха

преди 4 години

До Анонимен, България беше просперираща, вече не е! А заа да станем отново просперираща държава, трябва да се научим да бием и да крадем, като Запада, който е проспериращ, но на каква цена?За да има един, значи друг гладува.. не ли? На гърба на трупове е тоя просперитет, не на качества ;)

486

Анонимен

преди 4 години

обсолютно съм съгласен с теб!затова и сме преосперираща държава!

485

може и сами да...

преди 4 години

проследите, българският гений е и в най-великото изобретение, и в най-голямата измама... отделно, българинът се е родил със знанието, той е просветен!Но не си мислете, че сте българи, само защото сте родени в България, земята българска подхранва само истинските българи, а не *** разни ;)

484

извинете, да ВИ

преди 4 години

поправя... Българите са най-интелигентната нация на света, само за 20 г. през социализма са задминали и евреите, затова и е взето решението да бъдем унищожени като нация, претопени и разхвърлни! Отделно, българският ген е устойчив на всичко и след 500 г. изкуствено робсто, подкрепяно от западните ни "приятели" го доказва, за сметка на това се наблюдава резко побеляване сред турския етнос и о, ЧУДО, турският ген е изчезнал, заменен е с български...

483

Анонимен

преди 4 години

извинете , да те поправя, ние сме найинтелегентната нация на света.... след Русия де!

482

тъпо, много тъпо

преди 4 години

Листата от дърветата окапват и се превръщат в тор за дървото... този няма български корен, личи си, че е *** по рождение, а българите са интелигентни хора ;)