421

Анонимен

преди 4 години

Много българи се срамуват да кажат, че са от Бг, българите в чужбина нямат свои общости и почти не контактуват със сънародниците си!Защо ли, а???

420

Анонимен

преди 4 години

и Самюел се уредил - артист в Германия. евреин да копа на къра няма да видите - те са или банкери, или златари, или лихвари, или нещо подобно. този се уредил за артист.

419

Анонимен

преди 4 години

Мда, разбрахме, гордее се, че е евреин и го е срам, че е българин.Жалко, че от всички възможни са избрали този комплексар да се изхожда пред публиката.

418

Анонимен

преди 4 години

До Данамного дразнещо изказване от него. вместо накратко да каже нещо позитивно за България, той тръгнал да оплюва индиректно. кажи 2-3 хубави приказки и замълчи, бе, простако.

417

Анонимен

преди 4 години

само хора, които живеят физически в родината си, може да са горди с нея, на приказки на емигранти, че са горди с България не вярвайте, това са фиктивни патриоти.

416

Дана

преди 4 години

Язък! То и дъртия Финци е толкова артист,като синът си. В Германия нали го гледам в едни педерасткимфилми участва. Нещо сеи е повярвал??? В предвид изострената антисемитискаобстановка в Германия,той нарочно е избран. Ама му толкова акъла сам да се светне😀

415

Бай Х..

преди 4 години

Тоя минетчия, да не реве!?! Да не стъпва в тоя край на европата му! Вече все някой от "Вкорененитее" ще го разпознае....

414

Румбата

преди 4 години

А ако беше расъл съвсем малко по-рано, щеше да си щастлив, че родината ти е България и че не караш младостта си в отворения град Берлин например. А днес най-вероятно нямаше и да те има ако ти или предците ти произхождахте от отворения и вече доста миризлив град. Между другото, за *** на такова събитие, каквото е Берлинале, речта ти е доста посредствена. А иначе да си жив и здрав Европеецо и да не събужда духът на една друга Германия, щото току виж градът се оказал затворен.

413

ФАКТ

преди 4 години

А българите са спасили семейството му-НЯМАМ ДУМИ!

412

Анонимен

преди 4 години

Тоя е някакъв дребен тарикат, който само търси авантата.Само да ви светна, че ако майка му е българка, той не може да бъде евреин - еврейството се предава не по бащина, а по майчина линия.Гнусар.

411

Morski

преди 4 години

И ако баща му го е подкрепил в това му изказване , то не българския народ и Църква трябва да се срамуват , че са спасили еврейските БЪЛГАРИ, а самите евреи трябва да се червят от срам заради това което казва и тръби от тази световна трибуна родения ,израснал и оформил се като личност в България Самуел Финци! Само че е трудно да се види еврей да се срамува и благодари ... Има но трудно става !

410

Наблюдател

преди 4 години

Тоя евреин "играе" за навлеците. Като му бомби някой ***, ще го питам дали още така мисли.Прочее, интересно какво ще каже за Израел да отвори границите си? Щото неговия шopoш каза че за Израел това било неприемливо, те трябвало да си имат етническа държава, само те!?

409

Арбайт махт Фрай

преди 4 години

ша знайш, развииш ли...

408

Дядо Йоцо

преди 4 години

Кой какъв се чуства е негова вътрешна потребност. Не можеш да накараш човек да е марсианец , ако няма усещането за такава принадлежност. Аз се чуствам горд българин, внук на дедите му Алекса и Павел! И не искам внуците ми да не знаеят за корените си! ...и когато нас ни няма вече, кръвта остава...Господ гледа!

407

Моше Мойсеев

преди 4 години

За Финци конкретно не знам, но голяма част от неговите сънародници в България имат по някоя баба, че и майка българка. Но въпрос на манталитет и често финансов интерес е да бъдат веднъж евреи, друг път други, ако има изгода. Има една латинска сентенция "Ubi bene ibi patria", т.е. Където е хубаво, там е родината. И не упреквам евреите, това е обща болест. Но като специфична национална съдба на тях най-често се случва да изпадат в положението произходът и родината ти да ти пречат.

406

Анонимен

преди 4 години

германски актьор с бг произход звучи сериозно,ама тоя нито българин не е, нито германец.евреин.

405

Анонимен

преди 4 години

По Финциевата логика не трябва да обичаме и майка си и баща си,защото може би те не са от най-добрите хора,а трябва да обичаме всички други хора!Човек ,ако не може да обича ,родата си и отечеството си и да се гордее с тях ,значи не може да обича никой друг!България,баща ми майка ми,децата ми и родата ,може и да не са най-добрите ,но те са мой хора и аз съм длъжен да ги обичам,защитавам и обгрижвам!Който не мисли така е едно ГОЛЯМО НИЩО!

404

Ангел

преди 4 години

Софиянец Точно това ме е яд.Ако си бял хетеросексуален нормално мислещ и обичаш родината си(живеещ и отглеждащ децата си в нея въпреки всичко защото те са бъдещето на България) винаги ще намерят как да те мачкат и унижават.а наи-гадно е че милиони българи са дали живота си за идеал с кои Финци си изтри миризливия п..едалски г..ъз

403

Щирлиц

преди 4 години

"Какво значи родина, това е някаква химера.Дотук ми издържаха нервите,останалите про.с.то.тии ги оставям на ГЕРБерастите от всички цветове.

402

Анонимен

преди 4 години

Това нищожество призова за саморазправа с десните партии в света.