38

Анонимен

преди 4 години

Батьо с този тон ще върне младите хора обратно в България ама на кукуво лято ....... много се изложи

37

обективен

преди 4 години

Такива са отношенията между премиер и министри ,когато премиера е чел половин книга ,не е виждал речник през живота си ,ял е филия с мас и е ритал по поляните топка ,докато другите са пъшкали над учебниците и речниците.И няма как човек с качества и достойнство да се остави да го унижава някакъв селянин с пожарникарско образование.

36

Анонимен

преди 4 години

Как ще погледнеш децата в очите си и ще им кажеш да растат като достойни хора .....

35

Анонимен

преди 4 години

Боко много се изложи...Взеки път си мисля, че няма как да се орезили повече, но тойн продължава да дълбае дъното.

34

Анонимен

преди 4 години

човече, подай си оставката и беж да ви няма и теб и семейството ти ... не си заслужава да живеете като роби на един ...

33

с една дума

преди 4 години

Ми.житурка

32

Недоволен

преди 4 години

От къде на къде няма да си плащат. Че те така утре и Перник ще поискат да не си плащат за винетки за до София. Искат ли да имат път до София, ще си плащат. На 30-40 км от града и няма да си плащат винетки. От къде на къде.

31

Няма такава държава

преди 4 години

Гледах заседанието на кабинета "Тиква-3". Приличаше на сборище на престъпници ,които се чудят как да угодят на шефа си.Един свестен и грамотен човек няма в този кабинет.Само послушковци ,знаещи че са там случайно и временно.И че съдбата им зависи от волята на ген.Тиквун.Жалка история с още по-жалки пионки-министри ,по-голямата част от които са някакви грозновати лелки с прически за 500лв ,които хвалят Тиквун.А мъжете в този кабинет се различават от жените единствено по прическите.

30

Оставка!

преди 4 години

Не е правилно да има привилигировани общини.Общината не влага ресурс в строителството на тези пътища, а иска да се ползват безплатно! А тя да плати нещо там символично, колкото да не е без нищо. Това е нагла кражба

29

Абе...

преди 4 години

Ако Боко бе образован,ако не бе милиционер а преди това мтра...трябва да знае или да му кажат , че се говори на Вие!!!.. а не "свободен си "... *** бий тъпана..То никой не може да бие по силно тъпана..от истинският ***..Нашият мина по богатство Тръмп..и се изравни по демокрация..с....Ким..!!Какъв прогрес , какъв..възход!!Филията с мас и Винету е много солидна основа

28

Dj

преди 4 години

Боко се отнесе към него, с ранг на зам министър все пак, като към последния ***. Почна на ти, усети се, премина на вие, пак смени на ти. Изобщо материала на върха е много лош, просташки, отражение на материала по-надолу. Затова и има изборни успехи

27

12_5

преди 4 години

Сега тук въпроса опира до..Както казваше баща ми , да си пич си има своята цена... Та...Ако Гошо е сигурен че е чист , можеше да метне каскета ...оставката.. и щеше да заработи егати авторитета. Но той се сниши , значи се плаши от нещо или някой. Е...тогава ще е глашатай,пъдар,пар цал...- каквото си е избрал.Колко ли му струва..огъването и срама ???

26

хи-хи-хи

преди 4 години

Явно лапането на едни милиарди от некачествените пътища е много по-силно от чувството за достойнство и чест. А думата "морал" е непозната за бандата на Боко Тиквата.Като гледах как Боко се подиграва с "глашатая на АПИ" първо ми стана жал за този несретник ,но като се сетих какви пари краде от калпавите пътища и как хората загиват заради тези кражби ,моментално ми мина.Дано се задавят с откраднатото и двамата нещастници.

25

Анонимен

преди 4 години

Пич, ти достойнство имаш ли ?!Я му тегли една дълга и широка и кажи истината право куме в очи, че вината е изцяло на Бойко Борисов. Какво право има да вика като овчар?! И пак да попитам - къде ти е достойнството , бе човек?!

24

ЯВНО БЛАГИНКИТЕ

преди 4 години

да си шеф на АПИ са мнооого повече от унижението да те правят на стъпкан червей на пода. Днес те подиграват всички, ама сметката се пълни всеки ден. По много начини. Това е в главата на тази МЪЖКА КАЛИНКА от ГЕРБ

23

Анонимен

преди 4 години

Явно е ,че има нежелание за отговорен диалог и аргументирано обсъждане , подход към ограничаване на корупционните практики и злоупотреби на кметовете ,които много често минират отношенията във всички институции .

22

Анонимен

преди 4 години

Андрешковците шопски живеят на една туба бензин от Софето ама Мутрю ги оправи да карат без венетки щото нали те са му електората плюс индийците а ние глупаците от територията защо да плащаме а?Защо бе?

21

Анонимен

преди 4 години

Работата не се мери на база на това дали си пич или мъж, а на база на това какво си свършил. Явно е, че този човек обра пешкира от това, че институциите не могат да се разберат. А *** пак ръси глупости по форумите и се държи досущ като вожда Винету, който уж толкова презира.

20

ЧЕ ТЯ ДЪЩЕРЯ МИ

преди 4 години

дето е на 5 има повече достойнство от ТАЯ МИШКА

19

Анонимен

преди 4 години

гошо, вчера с тръба и тъпан ли биеше по площадите, щото ще докладвам на мутрата, ако не си изпълнил точно заръката да си като едновремешните глашатаи?? Убрреее Султанот великодушно каза, че можете, понеже сте нахални софийски селяни, да пътувате аванта от днес!