78

Анонимен

преди 4 години

Георги, след такова публично унижение истинските мъже си подават оставката, а част от тях искат обяснение за просташкото държание!

77

крадлата на кремчета

преди 4 години

тоя го чака ректаленинсулт с разкъсване на миоанала

76

Анонимен

преди 4 години

До периТоя ще се усети, ама ще е късно. Може и да се гръмне тогава.

75

везира

преди 4 години

Горкия човечец, дано да не получи инсулт докато обикаля с тъпана по селата за да глашатайства.Това е, няма как щом Падишаха е казал действаш, дори в нарушение на закона и въпреки че, ставаш субект на наказателно преследване.ТАКОВА ПАДЕНИЕ НА ИНСТИТУЦИОНАЛНО НИВО НЕ ИМАЛО НИКОГА! Пр остите кра туни приемат закони и после започват да ругаят, унижават и заплашват всички , които ги спазват.

74

Анонимен

преди 4 години

До НепокоренА при маймуните нали знаете как е - алфа мъжкият оправя наред - и мъжко и женско, и както си иска. Та така и нашия алфа мъжки се изцепри!

73

Анонимен

преди 4 години

Тоя пухльо си заслужава отношението. Вместо да отвърти два шамара на наглеца, дето му се разхожда по физиономията и да си хвърли оставката, сега се гъне и се суче, колко прав бил шефа. Независимо, че надлежно и своевременно си е уведомил ресорната пръдла-министърка, че нещата се *** и ще има проблеми. Ама тя не била имала куража да каже на Слънцето. Всекиму своето. Като няма себеуважение и другите няма да го уважават.

72

Анонимен

преди 4 години

До Te4oМного е прав 69 Те4о! Ама много! Гербаджиите под тиквата куха са точно или мишки или маймуни! Всички са нагли и некомпетентни отвсякъде, само дето маймуните топлят местенцето си малко по-дълго време и гушат повече от мишките, защото са по-опитни в *** на дирници. . . Комунистите на това ги научиха!

71

Анонимен

преди 4 години

Българинът отдавна е познат на света не като народ, а като стадо овце ! Вчера и неговият "бащица" показа завършена про'стотия пред журналисти и ефир ! Пожарникарят се изказа типично като истински бандит от 90-те / какъвто си беше и остана / със закани произнесени като от уличен шарлатанин и крадец ! Ама *** човек как ли да разбере езикът на възпитанието ?

70

Анонимен

преди 4 години

Всичко е цирк за пред простаците гласуващи за ГЕРБ. Б Борисов трябва да е чист.Той не е виновен за нищо. Другите са виновни, а другите са все верни негови кучета. А генерала храни верните кучета с тлъсти пържоли.

69

Te4o

преди 4 години

До 67 кои сте Вие и какъв тип мишки и маймуни сте?

68

Анонимен

преди 4 години

Страшното е, че номерата ви ,не са от вчера и са впрегнати хора с високи държавни постове.Така ,че да няма учудени за острият тон на Борисов!

67

Анонимен

преди 4 години

Кой от вас тука, големите мъже ше си остави шефската работа със ебемти колко хиляди лева заплата само щото му са се скарали в ефир? Много знаете да говорите, ама ако вие бехте на негово място можеше и сълзи да пуснете там

66

Непокорен

преди 4 години

Г-н Терзийски, ако имаше поне 1% чест и достойнство, следваше да теглиш една п.....а майна на онзи *** от банкя и да си излезеш! Сигурно ще си намериш работа! А сега стана за резил в цялата страна!Всъщност всичките гербери сте такива мишки, и затова ви правят на маймуни!

65

Главанак

преди 4 години

Не ме учудва държането и поведението на шефа на АПИ-просто питам какъв ли авторитет и уважение би имал в агенцията, а даже и в семейството му. Не ме учудва суперпросташкия изказ на премиера- той отдавна е за Курило, там вероятно с нетърпение го чака д-р Гълъбова. Не знам само дали си дава сметка как изглежда в очите на останалите малко нормални и стойностни хора, включително и за членовете на герб!

64

Анонимен

преди 4 години

И този ще избяга в Дубай. Ще се съберат като хъшове в чужбина всички Номератори.

63

ПЕНКО

преди 4 години

ВИНАГИ СЕ НАМИРА НЯКОЙ ШУБЕЛЯР ДА МЕ РАЗСМЕЕ !!!!---" НЕ МУ ВЪРТИМ НОМЕРЦА - НАПРАВО МУ СКРОИХМЕ КАПА " !!!!!!!

62

Анонимен

преди 4 години

Виждаш ми се интелигентен човек,не знам защо трябва да търпиш такова отношение от крадливият н'евръстеник Борисов?

61

Анонимен

преди 4 години

"Законът не го позволява, но ние го правим!"Автор - Боко Суджука от Банкя - мутро-премиера на най- изпадналата, безправна и корумпирана държава на света.

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 60Нищо неудередено и нерешно няма, просто Боко Суджука е решил, че България е бащиния, думата му е закон и че правилата не важат.Срамувам се, че този ретард ни е премиер.

59

Анонимен

преди 4 години

Поредния мързеливец. Седнал да се оправдава. Ами да беше спрял тол системата щом си знаел, че има нерешени казуси.